Eyelinery

Oriflame The ONE Stylo, Eyeliner Tusz do kresek

Nasi użytkownicy zostawili 23 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 kwietnia 2025 o 10:41
    "granat" jak niebo przed burzą ...
    Eyeliner od Oriflame mam w kolorze ciemnego granatu. Jest ze mną od dość długiego czasu. Opakowanie w formie cienkiego mazaka z dobrze zamykaną skuwką. Kolor i napisy minimalistyczne. Końcówka z gąbeczki w kształcie stożka w precyzyjny sposób umożliwia mi rysowanie kresek. Kolor mocno napigmentowany ma konsystencję tuszu. Jego forma, właściwości i jakość nie ulegają zmianie. Bardzo wydajny. Kojarzy mi się z papierniczym ołówkiem grafitowym, który kładziony na mokro był trwały i niezmywalny. I właśnie taki jest Eyeliner THE ONE z Oriflame. Super dobrze się trzyma. Ma bardzo dobry pigment, dzięki czemu jego ciemny granat podkreśla oko i wydobywa głębię spojrzenia. Kreskę rysuje się bez problemu. Wąziutka końcówka pisaka umożliwia położenie delikatnej kreski na linii rzęs, lub nieco grubszej w formie kociego oka. Szybko wysycha na powiece, nie tworzy śliskiej powłoki. Makijaż nie rozmazuje się (upał, deszcz, pot). Nic z tych rzeczy. NIEZNISZCZALNY. Kreska u mnie nie kruszy się, ani nie znika. Wręcz odwrotnie!!!! Ciężko jej się pozbyć! Nawet płyn micelarny dwufazowy ma z nią problem. Czasami jeszcze zostaje lekka poświata na 2-go dzień. Woda??? Rozmywa tylko brzegi, a pigment i tak zostaje. Świadczy to o tym, że produkt jest naprawdę dobry i spełnia swoją rolę wzorowo bez względu na okoliczności. Ja jestem bardzo zadowolona. Na pewno zakupię w innym kolorze. P O L E C A M
  • 17 stycznia 2024 o 19:41
    Jest najlepszy
    Uwielbiam eyelinery w pisakach a ten jest dla mnie najlepszy. Ma cienki pisak, którym z łatwością można narysować kreski. Produkt jest mocno na pigmentowany, ma bardzo ładny kolor. Narysowane kreski są wytrzymałe i pięknie się prezentują. Polecam ten pisak. Jest naprawdę dobry.
    U konsultantki
  • 8 czerwca 2020 o 11:41
    Świetny pisak
    Bardzo lubię eyelinery w pisakach, to już moje drugie opakowanie , jestem z niego bardzo zadowolona. Opakowanie bardzo wygodne dosyć cienkie, końcówka również cienka co bardzo ułatwia zrobienie kresek . Pisak dobrze napigmentowany, bardzo wydajny ,starcza na pare miesięcy. Bardzo szybko wysycha i kreski są trwałe, przez cały dzień nie rozmazują się, nawet przy lekkim deszczu( przy ulewie nie sprawdzałam) W regularnej cenie dosyć drogi, ale w promocji można go kupić niedrogo. Polecam
    Zalety:
    • Trwałość kresek
    • Wydajność eyelinera
    • Dobrze napigmentowany
    U konsultantki
    Ilayla
    26 marca 2020 o 14:48
    Dobry do szybkiego makijażu
    To chyba najlepszy eyeliner w pisaku jakiego używałam. Łatwo można nim wykonać precyzyjną kreskę. Efekt nie jest tak intensywny jak w przypadku eyelineru w żelu, którego używam gdy wykonuję pełny makijaż, ale na co dzień jest zdecydowanie wart przetestowania, makijaż można wykonać naprawdę szybko. Jest też dość wydajny, używałam go kilka miesięcy. Jedyny minus - przy podniesieniu do góry tusz spływa i czasem trzeba chwilę odczekać przed pomalowaniem drugiego oka, ponieważ kreska wychodzi za słaba.
    Zalety:
    • łatwość użycia
    • efekt
    Wady:
    • przy podniesieniu do góry tusz spływa i czasem trzeba chwilę odczekać przed pomalowaniem drugiego oka, ponieważ kreska wychodzi za słaba
  • 12 lutego 2020 o 17:28
    Mogło być pięknie, wyszło jak zwykle
    Tytuł recenzji dotyczy raczej moich ogólnych doświadczeń z eyelinerami w pisaku, ale niestety sprawdza się też w tym przypadku. Dostałam go w prezencie, po kilku nieudanych zakupach unikam eyelinerów w pisaku, ale każdemu daję szansę, tak też było z tym produktem. Pierwsze wrażenie - kurcze, wydaje się byc twardy, może być ciężko pomalować powiekę... Ale! Myliłam się - pisak gładko sunie po powiece, w ogóle nie zasycha, nie trzeba przerywać pracy nad kreską, ilość tuszu dostarczana przez aplikator jest wręcz idealna, zrobienie jaskółki to bajeczna prościzna. Co więcej, eyeliner szybko zasycha na powiece i nie odbija się. Niestety, jego trwałość oceniłabym jako mierną - ledwo wytrzymuje wycieczkę do lekarza i z powrotem. Plusem jest to, że znika w magiczny sposób - nie rozmazuje się ani nie kruszy, po prostu po jakimś czasie jaskółka znika i nikt nie wie dokąd odleciała. I dla mnie jest to duży plus, bo brak zakończenia kreski jest mniej drastyczny niż rozmazana panda w kąciku oka. Mam mieszane odczucia, bo kreskę robi się bajecznie prosto, ale trwałość... Niestety, pozostawia wiele do życzenia. Gdyby nie to, zdecydowanie byłby moim ulubieńcem i jedynym eyelinerem w pisaku, który nie doprowadza mnie do dzikiej furii. Gdybym mogła, dałabym 3,5 gwiazdki, ale zaokrąglając byłoby to bardziej 3,51 niż 3,49, stąd 4 gwiazdki.
    Zalety:
    • ładna, matowa czerń
    • świetny aplikator - nie przerywa
    • idealnie dobrana ilość uwalnianego tuszu
    • bardzo poręczny aplikator - malowanie kresek jest proste
    Wady:
    • i jeszcze raz trwałość