Kolastyna Pure & Clear, Krem - żel myjący + peeling + maseczka do twarzy 3w1

• 30 stycznia 2018 o 13:12
    Nie zachwycił mnie
    Głównie używałam go jako pilling do oczyszczenia twarzy..... I oczyścić oczyścił ale pozostawia na twarzy nieprzyjemne uczucie napięcia, dość mocno wysusza skórę która przy dłuższym stosowaniu nie ładnie sie łuszczy. Twarz po oczyszczeniu robi sie czerwona . Wydajny tez średnio. ... za tą cenę można kupić cos znacznie lepszego i tańszego. Opakowania zużyłam ale wiecej nie kupię.
    Wady:
    • wysusza
    • podrażnia
  • 24 października 2017 o 12:55
    Słaby
    Nic zaskakującego, produkty 3 w 1 nie sprawdzają się w 90% przypadków. Ten nie jest wyjątkiem. Nie oczyszcza porów, a wręcz szkodzi bardziej. Okropnie podrażnia skórę - jest zaczerwieniona i napięta. Po użyciu trzeba koniecznie nałożyć krem, przez co efekt zmatowienia jest nijaki. 2 gwiazdki za cenę i miły zapach.
  • 15 lutego 2017 o 0:47
    bez szału
    Ładny zapach, może i dobrze spełnia swoją funkcję - oczyszcza, ale przy okazji wysusza moją skórę. Stosowany jako żel myjący. Jako peeling chyba się nie sprawdzi najlepiej, jest zbyt ubogi w drobinki.
    olalesz
    14 lutego 2017 o 17:54
    Przyjemny :)
    Używam głównie jako maseczki do twarzy. Dużym plusem jest to, że nie podrażnia (co zdarzało mi się wielokrotnie używając innych produktów tego typu). Neutralny zapach, przyjemna konsystencja, łatwo się rozprowadza i zmywa. Skóra po maseczce jest miękka i oczyszczona. Jako peeling nie do końca się sprawdził - trochę za mało drobinek. Ogólnie polecam, szczególnie jako maskę!
    merryem
    23 stycznia 2017 o 23:08
    Fajny produkt
    Bardzo dobry żel/krem/peeling do twarzy. Mi posiadaczce cery tłustej i zanieczyszczonej odpowiada ten produkt. Nie wysusza. Nie mam po umyciu efektu ściągnięcia. Ładny zapach. Kremowa konsystencja. Dobrze usuwa resztki makijażu. Granulki peelingujące są dość spore, ale jest ich mało, wiec jako taki typowy peeling do usunięcia martwego naskórka ten produkt sie nie sprawdzi. Ja używam go prawie zawsze do zmycia resztek makijazu. Czasami uzywam ze szczoteczką elektryczną do twarzy. Polecam i dziwie sie,ze produkt nie ma ani zdjęcia ani żadnych opinii.