Dezodoranty i antyperspiranty

Isae Dezodorant w sprayu (różne rodzaje)

• 26 października 2020 o 11:42
    Średniaczek
    Dezodorant można kupić za kilka złotych, jest bardzo tani, ale jak można się domyślić, jakość nie jest najlepsza. Zapach też nie jest najładniejszy. Chroni przed brzydkim zapachem potu, czyli spełnia swoje podstawowe zadanie. Niestety zauważyłam, że pozostawia białe plamy na ubraniach, przez co do tej pory nie wszystkie do końca się odeprały. Myślę, że nie jest najgorszy, ale nie wiem czy go jeszcze kiedyś kupię.
  • 26 marca 2019 o 11:40
    Tani, przeciętny produkt
    Od czasu do czasu sięgałam po ten dezodorant, gdy na szybko był mi potrzebny a nie wybierałam się akurat do żadnej drogerii. te dostępny jest w Biedronce, więc bez problemu mogłam sięgnąć po niego podczas zakupów spożywczych. Jest to produkt bardzo tani, ale średnio skuteczny. Nie wiem, skąd na opakowaniu liczba 48 h - w rzeczywistości chroni przed potem w najlepszym razie od rana do wieczora, a nie mam problemu z nadmierną potliwością. Nie pracuję tez fizycznie i nie jestem specjalnie aktywna fizycznie, u mnie ta ochrona była wystarczająca, ale u osób bardziej wymagających nie sprawdzi się. Plus za to, że nie niszczy ubrań, przynajmniej ja tego nie zaobserwowałam. Używałam różnych wersji zapachowych, niektóre są naprawdę przyjemne, inne podobały mi się mniej. Ogólnie jest to przyjemny, przeciętny produkt dla niewymagających, w bardzo niskiej cenie.
  • 13 kwietnia 2018 o 8:38
    Słaby
    Skusiłam się będąc w potrzebie i niestety nie sprawdziły sie. Dosyć poręczne ale dozownik spraya ma dziwny kształt i gdy źle łapiemy butelkę ciężko ma psiknąć. Zapach ładny przyjemny. Po aplikacji nie zasycha tylko tworzy lepką warstwę która czuć przy każdym ruchu. Do tego nie chroni przed potem. Zapewnia jedynie ładny zapach.
    Zalety:
    Wady:
    • dozownik
    • lepki
    • nie chroni przed potem
  • 27 lutego 2018 o 19:00
    Damski czy męski?
    Dezodorant Isae, który kupiłam w Biedronce. Jak dla mnie to totalna klapa wśród dezodorantów. Przede wszystkim dlatego, że wcale nie spełnia swojego zadania. Czy ja go użyję, czy nie- efekt taki sam. Dezodorant jest w sprayu, nakłada się w postaci białej mgiełki, więc na czarnym i na koloraczh innych niż biel robi plamy. Producent obiecuje, że daje 24 godzinną ochronę- według mnie nie jest to nawet 10 minut. Bardzo irytuje mnie też jego zapach. Nie mam zwyczaju psikać w sklepie, żeby sprawdzić zapach produktów- według opakowania miał być piękny. W rzeczywistości jest ostry i przede wszystkim męski!!! Wystarczy powąchać te mniej popularne, tanie męskie dezodoranty- to ten sam zapach. Trudno mi powiedzieć, czy jest wydajny, po prostu używałam już różnego różnej ilości i mimo tego nie jestem z niego zadowolona.
    Wady:
    • nie chroni
  • 27 lutego 2018 o 10:21
    Średniaczek
    Kupiłam go w Biedronce za niecałe 4 zł. Potrzebowałam jakiegoś dezodorantu na już,a z racji tego,że o tej porze nie mam problemów z mocnym poceniem się to postanowiłam wybrać ten spray. Dezodorant ma standardową pojemność,czyli 150 ml. Posiada całkiem przyjemny zapach. Spray dobrze się rozprowadza i dość szybko wchłania. Niestety pozostawia lekki ślad na ubraniach. Dezodorant chroni ok,ale nie przez cały dzień. Ja mam go zawsze w torebce,więc czasami używam go do odświeżenia. Nie jest to najgorszy produkt,ale najlepszy też nie.