Korektory pod oczy

MOIA Korektor rozświetlający w płynie

Nasi użytkownicy zostawili 22 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 lutego 2025 o 19:40
    Korektor Moia
    zdecydowanie nie kupie go ponownie, opakowanie tez bardzo kiepskie peklo od samego zakręcenia korektora, formula całkiem spoko taka nie gesta krycie całkiem spoko! lecz bardzo go widać na twarzy wysusza nie sie najbardziej na nosie i czole co wyglada bardzo zle , bardzo jasny kolor 01
    Zalety:
    • konsystencja, kolor, zapach
    Wady:
    • ciastkuje sie, sucho wygląda na twarzy
  • 20 czerwca 2022 o 12:01
    Mega
    Jeden z fajniejszych korektorów, jakie w życiu miałam. Jakością porównywalny z kilka razy droższą sephorą. Na pewno kupię ponownie, bo wszystko mi się w nim podoba. Świetnie współgra z podkładem True match, nie rozmazuje się, nie ciastkuje, trzyma się mega długo. Dobrze się sprawdza też jako baza pod cienie.
  • 23 czerwca 2021 o 13:01
    Zdezorientowana
    Kiedy czytam recenzje czasami mam wrażenie, że są o kompletnie innym produkcie niż ja mam. Kolor który mam to 01 i nie mam pojęcia czemu wszyscy mówią, że jest taki ciemny. Dla porównania, położyłam go obok 120 podkładu od Fenty i nawet po odczekaniu jest o wiele jaśniejszy od tego podkładu. A wiem, że 120 jest uważany za bardzo jasny. Nie jest też w moich oczach tak żółty jak wszyscy mówią. Ale kto wie może trafiłam na jakiś wyjątkowy przypadek z taśmy ;) Dlatego kolor polecam sprawdzić osobiście, bo każdy widzi inaczej. Co do formuły. Zdecydowanie lekki! Niestety nie jest jakoś super kryjący i nie polecam nakładać go w okolicach gdzie występują skórki. Pod oczami (jako, że jest jasny) może się sprawdzić ale wierzę, że nie każdemu. Mam tyle szczęścia, że przez mój kształt oczu nie mam podatności do zamaszek więc nie ma koszmaru ale wiem, że to może przeszkadzać. Więc jeśli masz zdrową, gładką cerę bez wielu zmarszczek i wysokich wymagań co do krycia próbuj. Jeśli odwrotnie, myślę że możesz znaleźć coś lepszego ;)
    Zalety:
    • kolor
    • lekkość
    Wady:
    • słabo kryje
    • może wchodzić w skórki, zmarszczki
  • 15 kwietnia 2020 o 10:00
    "Porażka" to za mało powiedziane
    Skuszona przystępną ceną stwierdziłam, że wypróbuję. Nigdy więcej! Korektor w odcieniu 01 szybko ciemnieje na skórze i robi się jakiś taki pomarańczowy. Podkreśla wszystkie zmarszczki i pory, ciastkuje się i nie jest trwały. Nie polecam.
    Wady:
    • ciemnieje,
    • podkreśla wszystkie pory i zmarszczki,
    • u mnie szybko wytrąciła się z niego jakaś oleista substancja,
    • naprawdę szkoda nerwów
  • 6 stycznia 2020 o 16:40
    Przyjemny korektor
    Korektor w płynie Moia od kontigo zakupiłam na otwarciu pierwszego salonu w Katowicach W moim przypadku korektor sprawdza się bardzo dobrze , super współgra z podkładem , nie wysusza okolic pod oczami ( nakładam nie wielką ilość ) a delikatnie rozświetla te okolice które tego potrzebują . Kryje to co ma przykryć , idealnie nadaje się do budowania krycia gdyż raczej ma je średnie , jest dość dobrze trwałym produktem
    Zalety:
    • Lekka konsystencja
    • Trwalosc

Zobacz także inne Korektory pod oczy