Korektory pod oczy

NYX Professional Makeup Bare With Me, Concealer Serum (Korektor-serum)

E-Glamour.pl
NYX Professional Makeup Bare With Me Concealer Serum Golden
NYX Professional Makeup Bare With Me Korektor Serum 04 Beige
NYX Bare With Me Korektor-serum do twarzy Medium medium 9.6 ml
NYX Professional Makeup Bare With Me

Nasi użytkownicy zostawili 193 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 20 marca 2025 o 9:21
    Fajny, lekki korektor!
    Znalezienie korektora, który dobrze kryje, a jednocześnie wygląda naturalnie, to nie lada wyzwanie. Większość albo wysusza skórę, albo zbiera się w zmarszczkach, ale NYX Bare With Me Concealer Serum to zupełnie inna liga! Ma lekką, kremową konsystencję, która świetnie stapia się ze skórą, nie tworząc efektu maski. Krycie? Zaskakująco dobre jak na tak lekki produkt! Bez problemu radzi sobie z cieniami pod oczami, zaczerwienieniami i drobnymi niedoskonałościami, ale nadal wygląda świeżo i naturalnie. Nie podkreśla suchych skórek, co dla mnie jest ogromnym plusem, bo wiele korektorów potrafi wysuszać delikatną skórę pod oczami. Dodatkowy atut? Jest nawilżający! Dzięki zawartości składników pielęgnacyjnych skóra wygląda zdrowo i promiennie przez cały dzień. Utrzymuje się naprawdę długo, chociaż w przypadku bardzo tłustej skóry może wymagać lekkiego przypudrowania. Czy ma jakieś minusy? Jeśli ktoś szuka mocno matowego, supertrwałego korektora o pełnym kryciu, to może poczuć, że ten jest zbyt „rozświetlający” i delikatny. Dla mnie jednak to jego największa zaleta – pięknie wtapia się w skórę i daje efekt wypoczętej, promiennej cery. Podsumowując – to jeden z najlepszych korektorów, jakich używałam! Naturalne wykończenie, dobre krycie i pielęgnacyjne właściwości sprawiają, że na pewno kupię go ponownie. Jeśli szukasz korektora, który wygląda jak druga skóra, to zdecydowanie warto go wypróbować!
    Kar_sz
    18 marca 2025 o 21:02
    Cudo
    Mam odcień 02 Light i chyba dobrze, że zdecydowałam się na ten bo obawiam się, że 01 mógłby być ciut za jasny i chłodny. 02 jest raczej cieplejszy. Moja wrażliwa, w dodatku sucha skóra bardzo polubiła się z tym serum-korektorem. Opakowanie jest po prostu genialne: -widać zużycie produktu (bo nie dość, że jest przeźroczyste to z czasem wraz z ubywaniem korektora w środka podjeżdża on do góry = koniec z wygrzebywaniem resztek ze ścianek opakowania -ma super pompkę więc łatwość dozowania= wydajność-> jedna nawet nie cała pompka spokojnie wystarcza na pokrycie okolicy wokół oczu i jeszcze drobnych niedoskonałości na twarzy -fajne, poręczne, nawet trochę słodziutkie, lekkie, plastikowe - higieniczne przede wszystkie Konsystencja rewelacyjna: lekka, łatwo się rozprowadza (ja akurat aplikuje pędzlem), przyjemna, trochę jak krem, nie jest "sucha/tępa". Zapach typowy jak na korektor. Trwałość dobra. Wytrzymuje spokojnie cały dzień. Może delikatnie wchodzi w załamanie na powiece, ale po delikatnej poprawce po zastygnięciu jest już okej. Nie czuć praktycznie wgl na powiece. Dodatkowo mam wrażenie, że pielęgnuje okolice moich oczu. Wygląda bardzo dobrze. Zostaje ze mną na dłużej. Nadaje się nawet do całej twarzy zamiast podkładu (chociaż podklad również kupiłam z tej samej serii).
    raavien
    16 marca 2025 o 19:19
    Doskonały
    Obecnie jeden z najlepszych korektorów drogeryjnych. Jest dość gęsty ale jednocześnie zapewnia średnie krycie, które może budować. Używam go na całą twarz punktowo zamiast podkładu. Robi niesamowity blur, utrzymuje się cały dzień nie wchodząc w zmarszczki. Na twarzy wygląda lekko i naturalnie, ma satynowe wykończenie. Uwielbiam też jego opakowanie. Bardzo wygodnie dozuje odpowiednią ilość produktu, widać zużycie i nic się nie zmarnuje. Używam kolor 01, bardzo jasny neutralny beż.
  • 12 marca 2025 o 17:08
    Aktualnie najlepszy
    Kupiłam kolor 01 FAIR.. za nic nie powiem kiedy, bo tak dawno to zrobiłam. Używam go regularnie, jako korektor i sam, kiedy moja cera na to pozwoli. Jest niesamowicie wydajny, a typ opakowania pozwala wykorzystać produkt w 100%, bez rozcinania i skrobania ścianek ;) Lekki i jednocześnie taki gęsty? Magia! Ładnie się wtapia i całkiem okay przykrywa niedoskonałości. Co do koloru, jest bardzo jasny i nie zauważyłam żeby ciemniał. Więc polecam tylko tym, którym serio pasuje :D
    Zalety:
    • OPAKOWANIE
    • formuła
    Wady:
    • Nie wiem, czy to kwestia mojej cery, ale mam wrażenie, że jest ogromna przepaść między kolorami 1 a 2 – ten drugi nagle wypada bardzo ciemno na mojej skórze, a 1 jest jasny w granicach rozsądku
  • 20 lutego 2025 o 15:00
    Polecam
    Jest bardzo fajny krycie ma nie za mocne nie za słabe dlatego używam go na codzień opakowanie bardzo ładne i jest też wydajny za co duży plus oraz dobrze wpasowuje się w skórę