Korektory pod oczy

AA Wings of Color Gentle Nude Concealer Kryjący korektor-serum

Nasi użytkownicy zostawili 120 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 maja 2025 o 17:47
    Top korektor !
    Jeden z lepszych korektorów jakie miałam okazję używać. Lepszy niż niejeden wysokopolkowy produkt. Świetnie się sprawdził pod oczami. Przykryje małe niedoskonałości, zużyłam dwa opakowania i wracam po kolejne!
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Krycie
    • Aplikator
  • 6 lutego 2025 o 12:28
    korektor na co dzień
    Jest to bardzo fajny korektor do dziennego makijażu. Ma delikatne krycie. Bardzo ładnie wygląda w okolicy pod okiem- nie obciąża tej delikatnej strefy. W moim odczuciu ma krycie słabe, którego nie da się budować. Dla mnie jest ono wystarczające w dziennym makijażu, gdzie używam kremu BB i w połączeniu z korektorem gentle nude daje świeży efekt wypoczętej skóry, bez obciążenia. Ja miałam kolor 401 vanilla- idealny jasny beż, nie za żółty. Pasował mi przez cały rok. Korektor nie zastyga, wymaga przypudrowania.
    Zalety:
    • lekkie krycie, nie obciąża
    • nie wchodzi w zmarszczki
    • kolor 401 ładny, beżowy
    • nie wysusza strefy pod okiem
    Wady:
    • idealny do dziennego makijażu, na większe wyjście zbyt mało kryjący
    • nie zakryje zasinień pod okiem
  • 24 stycznia 2025 o 22:55
    Polecam
    Korektor aa wings of colour mam juz od dłuższego czasu i myślę, że to jeden z lepszych drogeryjnych korektorów. Najbardziej spisuje mi się w okolicach pod oczami. Śiwetnie wkomponuję się w ostatnie trendy na lekki makijaż. Miałam w swojej kolekcji tego typu produkty lecz niestety były zbyt lekkie, nie zakrywały tego co trzeba i tak naprawdę były niewydajne, ponieważ konieczne było dokładanie produktu, który później się szybciej kończył. Jednak z tym korektorem nie miałam tego typu problemów, zaczynając od aplikatora, jest przyjemny i dobrze dozuje kosmetyk. Pod okiem wygląda lekko, świeżo i nie zbiera się. Nie potrzebuję go dokładać, nawet jeśli zdarzy mi się dołożyć więcej nie wygląda ciężko. Skóra po nim wygląda jakbyśmy ją dobrze wypielęgnowały. Świetnie wtapia się w skórę i odcienie nie są przesadnie żółte lub zbyt jasne. Nie jest to kosmetyk do zadań specjalnych, mam tu na myśli zakrywanie pryszczy i mocnych przebarwień, natomiast zakryje mniejsze niedoskonałości, a skóra wygląda nadal jak skóra i dzięki temu dobrze pracuje w ciągu dnia.
  • 21 stycznia 2025 o 12:38
    AA Wings of Color Gentle Nude Concealer – Mój sekret perfekcyjnego wyglądu!
    Ten korektor-serum to małe cudo, które odmieniło mój codzienny makijaż! AA Wings of Color Gentle Nude Concealer nie tylko świetnie kryje, ale też pielęgnuje skórę – coś, czego zawsze szukałam w tego typu produktach. Formuła jest niezwykle lekka i delikatna, a mimo to potrafi ukryć wszystko, co chciałabym zamaskować – cienie pod oczami, drobne zaczerwienienia czy niewielkie niedoskonałości. Co najlepsze, nie wchodzi w zmarszczki i nie obciąża skóry, dzięki czemu wygląda bardzo naturalnie. Uwielbiam to, że zawiera składniki odżywcze – czuję, że robi dla mojej skóry coś więcej niż tylko tuszowanie. Aplikacja to czysta przyjemność – korektor pięknie się rozprowadza, stapia ze skórą i pozostawia subtelne, satynowe wykończenie. Dodatkowo, jego delikatny odcień idealnie dopasowuje się do mojej cery, dając efekt świeżości i wypoczęcia. Dzięki AA Wings of Color Gentle Nude Concealer mogę czuć się pewnie, nawet w dni, gdy moja skóra potrzebuje dodatkowego wsparcia. Zdecydowanie polecam każdemu, kto marzy o produkcie łączącym krycie, pielęgnację i komfort noszenia!
  • 20 listopada 2024 o 16:04
    Spełnia swoją funkcję
    Przyjemny w pracy, łatwo się blenduje. Na cienie pod oczami daje radę, na drobne niedoskonałości również. Właściwie to nie mogę mu nic zarzucić, w połączeniu z zielonym korektorem nada się nawet na coś większego. Przede wszystkim nie ciemnieje i to jest jego wielką zaletą.