WIZAŻ logo

4,5 (154)
5 hitów!

allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar full
Nasi użytkownicy zostawili 154 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 maja 2026 o 8:31
    Dobry korektor za małe pieniądze
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Używałam tego korektora przez dłuższy czas i ogólnie jestem z niego zadowolona. Ma naprawdę dobre krycie jak na swoją cenę i bardzo dobrze sprawdza się pod oczami oraz punktowo na niedoskonałości. Łatwo się rozprowadza i szybko wtapia w skórę. Nie robi efektu ciężkiej maski i ładnie wygląda na twarzy przez kilka godzin. Najbardziej podoba mi się to, że nie wysusza mocno okolicy pod oczami i dobrze współpracuje z pudrem. Ma też wygodny aplikator i jest wydajny. Przy większej ilości potrafi lekko wejść w zmarszczki, ale przy cienkiej warstwie wygląda naprawdę dobrze. Jak za taką cenę to bardzo fajny produkt i chętnie do niego wracam.
    Zalety:
    • Dobre krycie
    • Ładnie wygląda pod oczami
    • Nie robi efektu maski
    • Łatwo się rozprowadza
    • Wydajny
    • Dobra cena
    • Wygodny aplikator
    Wady:
    • Może lekko wchodzić w zmarszczki
    • Trzeba uważać z ilością produktu
    • Ma średnią trwałość przy bardzo tłustej cerze
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    19 maja 2026 o 20:59
    Dobry i tani
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Kupiłam ten korektor, ponieważ pod oczami mam sine naczynka - nie są to sińce. W żaden sposób nie mogę się ich pozbyć, toteż jedyne, co mi zostało, to próbować je ukryć, oczywiście z różnym skutkiem. Ten korektor okazał się być dobrym wyborem. Znajduje się on w przezroczystym opakowaniu z jasnożółtą zakrętką, które nie sprawia problemu przy otwieraniu. Aplikator jest wygodny, nie nabiera zbyt dużej ilości produktu, choć ja i tak lubię otrzeć go o brzeg buteleczki. Jest on dość gęsty i wydajny. Krycie jest średnie, a to mi odpowiada, gdyż mocne krycie wygląda u mnie źle. Najczęściej wklepuję go palcem lub gąbeczką, wówczas efekt jest naturalny, naczynka są dosyć mocno przykryte, ale nie całkowicie zamaskowane, a dla mnie nie jest to problem. Trwałość jest dobra, korektor się nie rozmazuje, ale po długim czasie noszenia może wchodzić w załamania. Podsumowując, korektor Miss Sporty jest tanim kosmetykiem, który cechuje się wydajnością, średnim kryciem i fajnym aplikatorem, ale nie sprawdzi się u osób z suchą skórą.
    • Odcienie
    • Odpowiednie krycie
    • Wygląda naturalnie
    • Satynowe wykończenie
    • Łatwo jest go nałożyć
    Wady:
    • Może wchodzić w załamania przy suchej skórze
  • 16 maja 2026 o 2:40
    miss sporty perfect to last camouflage korektor kryjący moja opinia
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Jak za swoją cenę ten korektor naprawdę pozytywnie mnie zaskoczył. Dobrze kryje cienie pod oczami i niedoskonałości, a jednocześnie nie wygląda ciężko. Bardzo łatwo się rozprowadza i szybko wtapia w skórę, dlatego świetnie sprawdza się na co dzień. Największym plusem jest dla mnie to, że mimo dobrego krycia nadal wygląda dość naturalnie. Nie robi efektu suchej skóry od razu po nałożeniu i dobrze współpracuje z pudrem. Po kilku godzinach potrafi lekko wejść w zmarszczki pod oczami, ale większość korektorów w tej cenie robi to dużo bardziej.
    Zalety:
    • dobre krycie,
    • lekka konsystencja,
    • naturalny efekt,
    • dobrze się blenduje,
    • korzystna cena,
    • długo się utrzymuje.
    Wady:
    • może podkreślać suche miejsca,
    • zbiera się w zmarszczkach,
    • mało odcieni,
    • przy większej ilości wygląda ciężej.
  • 21 kwietnia 2026 o 16:03
    Korektor miss sporty
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Długo szukałam tego jednego idealnego korektora aż w końcu znalazłam ten. Problem z innymi korektorami które używałam był taki że albo się Ciastko na mojej twarzy albo ich najjaśniejszy kolor był za ciemny. Jestem dosyć blada osobą a ten Korektor rzeczywiście był bardzo jasny i tego od niego oczekiwałam. Poza tym jest bardzo tani i naprawdę Starcza mi na długo. Ma bardzo duże Krycie którego się zdecydowanie nie spodziewałam po tak tanim produkcie. Każdy kto się zastanawia żeby go użyć zdecydowanie musi go przetestować bo tak dobrego i taniego korektora dawno nie testowałam
    Zalety:
    • Wydajność cena krycie
  • 10 stycznia 2026 o 0:39
    BARDZO kryjący
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    To chyba mój ulubieniec, znalazłam go po latach szukania korektora, który byłby w stanie zakryć moje cienie pod oczami. Najjaśniejszy kolor jest faktycznie jasny, korektor moze być dla niektórych trochę za ciężki.
    Zalety:
    • Naprawdę kryjący
    • Opakowanie standardowe
    Wady:
    • Może być trochę za ciężki
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Zobacz także inne Korektory pod oczy

szukaj