Korektory pod oczy

Miss Sporty Perfect to Last Camouflage Korektor kryjący

Bodyland.pl
Miss Sporty Perfect To Last Camouflage kryjący korektor w płynie 30 Light 11ml
Miss Sporty Perfect To Last Camouflage kryjący korektor w płynie 10 Porcelain 11ml
Miss Sporty Perfect To Last Camouflage Korektor w Płynie 045 Classic Ivory

Nasi użytkownicy zostawili 145 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 kwietnia 2025 o 14:01
    Nowy ulubiony korektor
    Zaczęłam testować ten korektor po tym jak zobaczyłam go na profilu jednej z dziewczyn w Internecie. Jej makijaż zawsze wygląda świetnie więc się skusiłam. Jestem bardzo zadowolona, korektor świetnie kryje, a to było dla mnie najważniejsze. W dodatku nie wysusza skóry pod oczami z czym miałam czasem do czynienia stosując inne produkty. Polecam!
    Zalety:
    • krycie
    • Dostępne odcienie
    • Nie wysusza
    Wady:
  • 2 kwietnia 2025 o 21:28
    Zmienia kolor
    Korektor pod względem krycia i trwałości jest jak najbardziej okej . Fajnie się nim pracuje i można budować krycie, niestety ale po jakiś czasie zmienia swój kolor co trochę psuje efekt makijażu. Mimo to lubie Go i co jakiś czas do niego wracam.
    joanakk
    3 lutego 2025 o 23:12
    Ciekawy produkt
    Zauważyłam, że korektor doskonale radzi sobie z maskowaniem niedoskonałości, takich jak zaczerwienienia, cienie pod oczami czy drobne wypryski. Jego formuła jest naprawdę lekka, ale jednocześnie zapewnia mocne krycie, które wygląda naturalnie i nie obciąża skóry. Nawet po całym dniu korektor trzyma się świetnie, nie zsuwa się i nie zbiera w porach. To idealne rozwiązanie dla osób, które prowadzą aktywny tryb życia i potrzebują produktu, który wytrzyma cały dzień bez konieczności retuszu. Korektor nie podkreśla suchych miejsc i dobrze współpracuje z innymi produktami do makijażu. Jego aplikacja jest prosta, a efekt – naprawdę profesjonalny. Cena jest również bardzo przystępna, co czyni go świetnym wyborem dla każdego, kto szuka skutecznego i niedrogiego korektora.
    Zalety:
    • Przyjemny aplikator
    • Wydajne opakowanie
    • Kryjący zaczerwienienia i niedoskonałości
  • 13 stycznia 2025 o 2:22
    Korektor
    Ogolnie, ten korektor mi sie sprawdzil, jest on trwaly, dobrze wyglada nawet po przypudrowaniu, dobrze kryje, ale za szybko troche zasycha i potem ciezko wklepac, a tak to spoko, polecam Cena jest troche za wysoka jak na najtanszą marke z rossmana
    Wady:
  • 6 stycznia 2025 o 3:35
    C U D O W N E
    pod koniec grudnia kupiłam go w drogerii i przysięgam, że był to jeden z moich najlepszych zakupów, dawno nie kupiłam tak dobrze kryjącego korektora ????????

Zobacz także inne Korektory pod oczy