Maszynki do golenia dla kobiet

Gillette Venus Tropical, Maszynka dla kobiet

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 12 maja 2024 o 18:07
    Moje ulubione maszynki
    Trafiłam na nie przypadkiem bo akurat były w fajnej cenie więc postanowiłam wypróbować. Dzięki nim uniknęłam podrażnienia po goleniu(miałam z tym ogromny problem). Mój numer 1 wśród maszynek dla kobiet. Bardzo ładnie wyglądają i mają różne kolory więc można sobie dopasować je do różnych stref golenia.
    Zalety:
    • Ładnie wyglądają
    • Nie powodują podrażnień
    • Dobrze usuwają nawet najmniejsze włoski
  • 16 kwietnia 2023 o 23:49
    Polecam!
    Te maszynki używam od lat. W międzyczasie testowałam inne ale nie mają sobie równych. Aktualnie mam przerwę od mojego depilatora IPL więc te maszynki są dla mnie zbawienne. Opakowanie (kolorowe, przyjemne dla oka) zawiera 3 sztuki maszynek. Cena promocyjna to ok 15 zł więc wychodzi coś ok 5 zł za sztukę. Wydaje mi się to niewiele za tak dobre i skuteczne maszynki. Zawierają 3 ostrza i aloasowy, łagodzący pasek. Końcówka jest ruchoma co sprawia, że golenie jest precyzyjne. Rączka antypoślizgową więc nic nam się nie wysliznie. Maszynki golą bardzo dokładnie. Teoretycznie są jednorazowe, a w praktyce spokojnie można użyć kilka razy. Wystarczy po każdym goleniu zdezynfekować ostrze i nic się nie będzie działo. Mam wrażliwą skórę i jeszcze nigdy tymi maszynkami jej nie podrażniłam.
    Zalety:
    • ruchoma końcówka co gwarantuje precyzję,
    • dokładnie goli,
    • antypoślizgową rączka,
    • nad ostrzami łagodzący pasek,
    • ładne kolory opakowania i maszynek,
  • 4 marca 2023 o 0:48
    Jedyne maszynki przy których nie zacinam się .
    Odkąd użyłam maszynek do golenia Venus nie kupuje żadnych innych. Wcześniej nie było szans żeby się nie zaciąć. Łatwe w użyciu ,nie wyślizgują się podczas kąpieli. Jakość produktu cały czas taka sama ,nie martwię się np. wadliwą serią.
  • 5 kwietnia 2022 o 23:41
    Gładko poszło! ;)
    Odkąd zaczęłam używać maszynek Venus, inne dla mnie nie istnieją. :) Są może odrobinę droższe, ale myślę, że warto. Maszynki mają trzy ostrza, które dokładnie golą. Dobrze leżą w dłoni i bardzo łatwo się nimi manewruje. Golenie idzie gładko - dosłownie. ;) Dzięki temu, że maszynki są wyposażone w silikonowe poduszeczki, ma się wrażenie, że przesuwa się po nodze czymś miękkim, a nie maszynką. Mimo swojej delikatności są one bardzo skuteczne. Maszynki są generalnie jednorazowe, ale można ich użyć ponownie. Mają też aloesowy paseczek, który zmniejsza ryzyko podrażnień. Mają delikatny zapach, który nie jest dla mnie jakiś istotny - raczej dodatkowy bajer. I chyba tylko ten zapach i kolor rączek odróżnia wersję Tropical od Riviera, bo myślę, że poza tym obie wersje są identyczne. Warto też wspomnieć, że opakowanie w 60% pochodzi z recyklingu - a to się chwali. :)
    Zalety:
    • skutecznie golą
    • są delikatne dla skóry
    • dobrze się nimi manewruje
    • można ich użyć więcej niż 1 raz
    • opakowanie z recyklingu
    • cena adekwatna do jakości
    • dobra dostępność
  • 20 października 2021 o 15:58
    Świetne i wytrzymałe
    Maszynki kupiłam w jednej z drogerii gdy na półce zabrakło tych, których dotychczas używałam. Na pierwszy rzut oka wydają się być dosyć szerokie jednak mimo to umożliwiają precyzyjną depilację. Mam skórę bardzo wrażliwą, a przy codziennym użytkowaniu nie powodują podrażnień. Dzięki antypoślizgowej rączce każdej maszynki użytkowanie przynosi dodatkowy komfort. Na uwage zasługuje również ruchoma część z trzema ostrzami - idealnie dopasowuje się do ciała. Jak dotąd nie zacięłam się nimi, a nieraz depiluję się w pośpiechu. Skusiła mnie promocyjna cena jednak nawet za regularną z chęcią kupię ponownie.
    Zalety:
    • Antypoślizgowa rączka
    • Nie powodują podrażnień
    • Dostępność
    • Idealne dopasowanie do ciała
    • Różne warianty kolorystyczne