Maszynki do golenia dla kobiet

Gillette Venus Satin Care, Maszynka do golenia okolic intymnych

notino.pl
Gillette Venus Bikini Maszynka 1 szt.
E-Glamour.pl
Gillette Venus Bikini Maszynka 1 szt.
Gillette Venus Maszynka do golenia dla kobiet
Gillette Venus Bikini

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 8 stycznia 2025 o 13:39
    Raz ciach i gładziutko
    Golenie maszynką ta sama przyjemność. Radzi sobie z trudno dostępnymi miejscami i w mgnieniu oka pozbywa się wszystkich włosków. Jest dobrze wyprofilowana i poręczna. Nie ma porównania do tanich, plastikowych maszynek z drogerii. Polubiłam się z nią :)
  • 8 stycznia 2025 o 9:30
    Idealna maszynka
    Bardzo fajnie wyprofilowana maszynka, dzięki której z łatwością dotrzemy do miejsc, które sprawiają nam trudność przy depilacji. Jest bardzo delikatna i bardzo precyzyjna. Nie podrażnia skóry. Zdecydowanie trzeba ją wypróbować, żeby zaznać na własnej skórze tego efektu!
  • 7 stycznia 2025 o 22:07
    Nie czuć procesu, ale go widać
    Pierwsze moje użycie było dosyć specyficzne gdyż wcale nie czułam że się golę. Musiałam to sprawdzić dwukrotnie, ponieważ nie czułam nawet momentu w którym maszynka goliła moje włoski. I co najważniejsze NIE MAM JUŻ PROBLEMÓW Z GOLENIEM KOLAN, które było dla mnie zawsze zmorą. Golenie nigdy nie było dla mnie tak przyjemne, czuć, że ta maszynka jest bardzo profesjonalna i z górnej półki. Po dwóch tygodniach stosowania uważam, że niemożliwe jest zrobienie sobie nią krzywdy
  • 7 stycznia 2025 o 17:34
    Bardzo dobra maszynka
    Używa od:próbka
    Bardzo dobra maszynka piękny dizajn wyprofilowana rączka delikatna a jednocześnie bardzo skuteczna przy użyciu maszynki wogóle nie czułam jej na skórze jest precyzyjna pi czym skóra była ładnie wygolona nie musisłam nic poprawiać.
  • 7 stycznia 2025 o 17:10
    Mój must have !
    Gillette Venus Pubic Hair&Skin – maszynka do golenia bikini chroni skórę przed podrażnieniami, ponieważ skóra po goleniu jest gładka i bez podrażnień , a dzięki paskowi chroniącemu przed podrażnieniami sprawia, że ostrza golą włosy prawie nie dotykając skóry , dzięki temu moja skóra pozostaje gładka i bez podrażnień. Trymer po drugiej stronie ostrzy Gillette Venus Pubic Hair&Skin ułatwia dotarcie do trudniej dostępnych obszarów dzięki swojemu kształtu, który pasuje w miejsca trudno dostępne, a dzięki ergonomicznej rączce zapewnia maksymalną kontrolę podczas golenia, ponieważ nie ślizga się, idealnie pasuję do dłoni i z niej nie wypada. Maszynka ma wyjątkowy design, jest wyjątkowo kobieca i uważam, że drugiej takiej lub lepszej nie ma! A za ogromną zaletę uważam to, że maszynka jest wielofunkcyjna, a dzięki temu ekonomiczna.