Tusze do rzęs

Artdeco All in One Panoramic Mascara Tusz do rzęs pogrubiająco-wydłużający

bj87
    18 kwietnia 2022 o 16:09
    Bardzo dobry tusz do rzęs
    Tusz do rzęs z Artdeco otrzymujemy zamknięty w kartonowe opakowanie, bardzo podoba mi się to rozwiązanie, daje wrażenie, że nikt nie otwierał produktu przede mną :P Sam tusz zamknięty jest w czarne opakowanie ze srebrnymi napisami. Szczoteczka jest klasycznym włochaczem i nie pomyślałabym, że okaże się takim cudotwórcą na moich oczach. Tusz jest intensywnie czarny, pięknie podkreśla rzęsy dodając im objętości i długości. Rzęsy są też ładnie wywinięte, a efekt ten utrzymuje się przez cały dzień. Używałam go do samego końca i nie zawiódł mnie osypywaniem czy rozmazywaniem. Mam wrażliwe oczy i nie odczułam podrażnienia nawet pod koniec opakowania. Cena tego tuszu w drogeriach internetowych waha się między 40,00 zł, a nawet 60,00 zł. Myślę, że jeszcze do niego wrócę jak wyhaczę go w promocyjnej cenie :)
  • 14 kwietnia 2020 o 17:02
    Mój najlepszy tusz do rzęs.
    Długo nie mogłam zdecydować si ę na jeden tusz. Każdy miał wady i zalety. Ten dostałam w prezencie i jest najlepszy ze wszystkich. Pięknie rozdziela rzęsy, wydłuża i pogrubia. Moja oprawa oczu wygląda o niebo lepiej po All in One. Szczoteczka ma standardowy kształt co zupełnie nie przeszkadza dobrze rozdzielać rzęs. Zdecydowany plus za wydajność.Jedyny minus- tusz jest płynny na początku, później wysycha.
  • 3 kwietnia 2019 o 17:47
    Bardzo dobry!
    Tusz do rzęs ma bardzo estetyczne opakowanie. Sama formuła jest tuszu jest bardzo przyjemna. Produkt długo utrzymuje się na rzęsach nie osypując się przy tym. Bardzo ładnie rozdziela rzęsy i ich nie skleja. Po użyciu tego produktu rzęsy stają się bardzo długie i czasem aż czuc jak dotykają powieki, co dla mnie jest jak najbardziej na plus :-) Jedyną wadą o której muszę powiedzieć to dostępność. Mimo iż tusz świetnie się sprawuje to nie mogę go nigdzie kupić, ponieważ nie ma go w żadnej drogerii, a nie preferuje zakupów przez internet. Podsumowując moją opinię to bardzo się cieszę że mogłam przetestować ten właśnie tusz. Dostałam go jako prezent i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będę miała okazję go użyć.
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    • nie kruszy się
    • długo utrzymuje się na rzęsach
    • pięknie je wydłuża
    • ma mocny czarny kolor
    Wady:
    agn
    19 marca 2019 o 7:23
    super
    dla moich dość rzadkich, ale długich rzęs jest świetny. Bardzo dobrze rozdziela rzęsy i je pogrubia i chyba dodatkowo lekko wydłuża. Nie odbija się na dolnej powiece, nie kruszy się, pozostaje cały dzień na rzęsach
    Zalety:
    • rozdzielenie rzęs
    • pogrubienie
    • nie obsypuje się
    • nie zostawia śladów na powiece
    Wady:
    • dość szybko gęstnieje, ale większość tak ma
  • 15 lipca 2018 o 21:13
    Zyskuje po czasie
    Na początku korzystania byłam średnio zadowolona, ale po krótkim czasie jakoś chyba się przyzwyczaiłam albo trochę zgęstniał. Mam normalne rzęsy - ani długie, ani krótkie - i ten tusz ładnie na nich wygląda. Miałam dużo różnych tuszy i może nie jest on najlepszym, jaki posiadałam, ale efekt jest zadowalający. Lekko skleja rzęsy, ale można sobie z tym poradzić, jeśli dobrze się nakłada. Dobrze wydłuża i nie jest drogi. Jest wyjątkowo wytrzymały, bo zwykle po trzech miesiącach tusz staje się już średniej jakości, a All in One Panoramic po czterech wciąż radzi sobie praktycznie tak samo.

Zobacz także inne Tusze do rzęs