Tusze do rzęs

Nam Professional by Wibo Volume Lover Mascara Tusz do rzęs

• 4 kwietnia 2024 o 13:54
    Jest ok
    Tusz dobrze pogrubia. Szczoteczka dobrze rozczesuje rzęsy. Niestety u mnie on odbijał się i po dłuższym czasie rozmazywał. Nie osypuje się więc to jest na plus! Delikatnie podkręca rzęsy. Ogólnie mimo wszytko polecam kupić go w promocji i wypróbować
    Zalety:
    • Efekt pogrubienia
    • szczoteczka
    • nie obsypuje się
    Wady:
    • rozmazuje się i odbija
    • cena bez promki
  • 17 listopada 2023 o 8:21
    Zdecydowanie godny polecenia
    Uwielbiam testować nowe tusze do rzęs. Na maskarę Volume Lover natknęłam się przy okazji promocji w Rossmannie. Moją uwagę przyciągnęła solidna, nylonowa szczoteczka pokaźnych rozmiarów oraz piękne, bardzo estetyczne opakowanie. Jestem zdecydowaną fanką tuszy pogrubiających i to właśnie obiecywał tu producent, więc bez większego namysłu wrzuciłam go do koszyka. Opakowanie tuszu utrzymane jest beżowe i minimalistyczne - bardzo stylowe. Tusz ma dużą, klasyczną szczoteczkę - takie sprawdzają się u mnie najlepiej, więc za to duży plus. Szczoteczka ma kształt stożka, dzięki czemu łatwiej pokryć maskarą także trudniej dostępne rzęsy. Konsystencja kosmetyku jest kremowa, dość gęsta, mnie zdecydowanie odpowiada. Najważniejsze jest jednak jego działanie, a ono całkowicie spełniło moje oczekiwania. Tusz tworzy na rzęsach przepiękny, gęsty wachlarz. Osadza się na włoskach grubą warstwą, przez co daje bardzo zauważalny efekt pogrubienia. Nie skleja ich jednak. Maskara również wydłuża rzęsy i delikatnie je unosi. Jest bardzo trwała - nie kruszy się ani nie osypuje w ciągu dnia, utrzymuje się w nienagannym stanie aż do wieczora. W promocji zapłaciłam za nią zaledwie 18 zł - jest warta nawet regularnej ceny. Gorąco polecam - to uniwersalny tusz, który wyczaruje na rzęsach przepiękny efekt pogrubienia, wydłużenia i uniesienia.
  • 23 marca 2023 o 11:40
    Zakup z przypadku
    Tusz kupiłam z przypadku, do tej pory nie miałam okazji używać ani też nie znałam kosmetyków od marki NAM, zakupiłam go dlatego że był fajny i rozsądnej cenie w Rossmanie, spodobało mi się też bardzo opakowanie dlatego go wzięłam. I to był bardzo dobry zakup w ciemno ponieważ tusz rewelacyjnie pogrubia rzęsy, wystarczy jedna warstwa żeby uzyskać już fajny efekt, przy dwóch warstwach efekt jest już oszałamiający. Nadaje rzęsom ładnego głębokiego czarnego koloru, oki jest od razu ładnie podkreślone. Jeżeli chodzi o szczoteczkę to jest bardzo gruba i puchata co dla jednych jest problemem, ale dla mnie jest idealna ponieważ ja lubię takie szczoteczki, dzięki temu nabiera się idealna ilość produktu, ważne jest też to że Tusz jest dość gęsty i lepki Przez co nie rozmazuje nam się na oczach. Podczas noszenia na rzęsach przez cały dzień ani razu mi się nie pokruszył, ani właśnie nie rozmazał.
  • 10 listopada 2022 o 17:48
    Fajny tusz
    Kupiłam na promocji w Ross, bo cena standardowa dosyć duża. Tusz spełnia obietnice producenta. Pogrubia. Efekt jest na prawdę bardzo dobry, czerń mocna, nie osypuje się aleeee.. odejmuję gwiazdkę ponieważ tusz nie wydłuża. Znam fajne tusze, które robią i jedno i drugie.
  • 5 października 2022 o 8:58
    Istnieją lepsze maskary
    Tusz jest dobry ale nie najlepszy a na pewno nie wśród produktów z tego zakresu cenowego. Maskara nadaje rzęsom odcień głębokiej czerni oraz ładnie je wydłuża, co należy zaliczyć jako plus, niestety aplikacja wydaje mi się być już nie tak łatwa i kolorowa - przede wszystkim aplikator posiadający bardzo gęstą szczoteczkę i nabiera dużą ilość produktu przez co nie trudno o efekt posklejanych rzęs brudzących całą okolicę oka. Tusz nie jest wodoodporny chociaż producent też nie obiecuje takiego efektu, niemniej i tak łatwo umie się rozmazać przy najmniejszym potarciu oka. Używam go raczej przy makijażu, który wiem że będę nosić jedynie przez krótki czas i aplikuję minimalną jego ilość tak by rzęsy realnie były wydłużone a nie sklejone. Nie jest to najgorszy tusz do rzęs jaki przyszło mi używać niemniej nie sądzę, że sięgnę po niego po raz drugi.
    Zalety:
    • Nadaje rzęsom odcień głębokiej czerni,
    • Ładnie wydłuża rzęsy,
    • Raczej przystępna cena,
    Wady:
    • Szczoteczka aplikuje bardzo dużą ilość produktu, należy zebrać z niej całkiem spory nadmiar by dobrze nałożyć produkt,
    • Skleja rzęsy,
    • Średnio trwała, bardzo łatwo się rozmazuje,