Mydła

Dove Go Fresh Touch, Odświeżająca kostka myjąca

Dove Kostka Myjąca odświeżająca Fresh Touch 100g

• 23 kwietnia 2025 o 0:23
    Prawdziwa klasyka wszech czasów
    Opinia na temat tego mydła nie będzie długa ale będzie oczywiście pochwalna o pełna podziwu i szacunku dla legendarnej marki jaką z pewnością jest Dove i której produkty od wielu lat dbają o naszą skórę i jej kondycję oraz zdrowy wygląd a mydło te które kupiłam w Rossmanie w zestawie wraz z płynem w akcji cashback było w bardzo niskiej cenie ale skład jakie zawiera i sposób w jaki myje są warte każdych pieniędzy i nie bez powodu zostało okrzyknięte mianem kosmetyku wszech czasów bo dba o skórę od lat i powinno dbać o nią po wszystkie czasy i tak długo jak skóra po jego użyciu będzie aksamitnie miękka więc stosuję je każdego dnia podczas mycia ciała i rąk i czuję wyłącznie komfort stosowania więc polecam ten wariant jak i każdą bezbłędną kostkę myjącą Dove.
    Zalety:
    • Świetne jakościowo mydło będące klasykiem pielęgnacji marki Dove
    Wady:
    • Nie ma
  • 25 lutego 2025 o 16:20
    Delikatny ogórek
    Ta kostka myjąca jest równie skuteczna jak inne warianty tego produktu z firmy Dove. Oczyszcza skórę doskonale, zapewniając czyste i gładkie dłonie. Zapach delikatnego ogóreczka, utrzymuje się na skórze jeszcze przez jakiś czas od momentu aplikacji na skórę. Ogólnie to nie przepadam za tego typu zapachami ale w tym przypadku kostka pachnie naprawdę cudownie. Jest to taki świeży, delikatny ogórek. Moja skóra po tym produkcie nie jest podrażniona ani nadmiernie wysuszona. Sprawdza mi się doskonale do codziennego mycia moich dłoni. Kostka jest bardzo poręczna i bezproblemowa w używaniu w kontakcie z wodą. Zarówno wydajność jak i skuteczność oceniam bardzo wysoko. Polecam gorąco.
    Zalety:
    • Oczyszcza skórę
    • Pięknie pachnie
    • Orzeźwiający zapach
    • Zmiękcza skórę
    • Wygładza
    Eri_Sa
    8 stycznia 2025 o 11:09
    Średniak
    Co do zasady lubię mydła od Dove, ale tutaj ewidentnie coś nie zagrało. Samo oczyszczanie jest ok, ale mydło jest bardzo słabe jeżeli chodzi o wydajność, a zapach ogórka jest taki mocno sztuczny i strasznie mi nie podszedł.
    Lothris
    25 czerwca 2024 o 14:08
    Miła odmiana na lato.
    Bardzo przyjemnie odświeża, pozostawiając na skórze przyjemny zapach. Dla mnie nie jest bardzo chemiczny i czuć ten ogórek. Bardzo dobrze oczyszcza skórę. Za każdym razem czuję się solidnie umyta, bez podrażnień, nawilżona. Nie wysusza skóry. Niestety ma tendencję do łapania wody i może się ślimaczyć. Jest to jedno z mniej wydajnych mydeł w kostce Dove. Mimo to, jest moim ulubionym mydłem na ciepłe miesiące.
    Zalety:
    • Bardzo ładny odświeżający zapach.
    • Pozostawia skórę bardzo solidnie umytą i odświeżoną.
    • Nie podrażnia
    • Pielęgnuje
    Wady:
    • Bardziej niż inne kostki łapie wodę i może rozmakać i się ciapać.
    • Mniej wydajne od klasycznej kostki.
  • 16 marca 2024 o 9:50
    Średniaczek
    Dla mnie to mydło to trochę rozczarowanie. Mam wrażenie, że każde mydło od Dove jest po prostu bardzo słabo wydajne. Z + można wskazać, że jest łatwo dostępne, świetnie się pieni i ma super zapach. Do tego nie zauważyłam, żeby wysuszało czy podrażniało skórę.