Kremy i maski do stóp

Gehwol Med, Lipidro - Creme Krem silnie nawilżający do suchych i wrażliwych stóp

Gehwol Lipidro, Krem do stóp silnie nawilżający 20 ml
e-ZikoApteka.pl
GEHWOL med Lipidro Krem silnie nawilżający do suchych i wrażliwych stóp, 20 ml
Apteka Polska APTE.PL
Gehwol Lipidro Krem silnie nawilżający do suchych stóp 75ml

• 11 marca 2025 o 23:24
    Maść do stóp nawet na hardcorowe przypadki
    Krem poleciła mi mama , bo moje stopy czasem naprawdę to pustynia , a pięty no dramat . Z pomocą przybył mi ten krem a w sumie to MAŚĆ . Zwróciłam uwagę po dłuższym użytkowaniu na następujące aspekty: • Konsystencja: Gęsty, ale szybko wchłaniający się krem, który nie pozostawia tłustej warstwy, co jest bardzo istotne przy codziennej pielęgnacji. Niedługo po nałożeniu mogę wciągnąć skarpetki a to duży plus • Właściwości pielęgnujące: Intensywne nawilżenie i regeneracja skóry stóp, co widać już po regularnym stosowaniu – szczególnie przydatny dla osób z bardzo suchą skórą jak moja . Pięty przywróciłam „do ładu” po kilku użyciach . • Zapach: Delikatny, neutralny aromat, który nie dominuje, umożliwiając komfortowe użytkowanie nawet przez osoby o wrażliwych nosach - obawiałam się trochę specyficznego zapachu , ponieważ patrząc na tubkę i jej profesjonalny taki leczniczy design na pierwszy rzut oka , nie wiem czemu wyobraziłam sobie że będzie pachniała intensywnie ziołowo • Opakowanie: Praktyczne i higieniczne, w tubce , która pozwala na precyzyjne dawkowanie kremu. • Komfort użytkowania: Łatwy w aplikacji, bez uczucia lepkości – bardzo doceniam , że krem szybko działa i poprawia kondycję skóry stóp.
    Zalety:
    • Wygodne opakowanie w tubce
    • Działa od pierwszego użycia ale przy cięższych przypadkach - po kilku aplikacjach skóra ma przywrócone nawilżenie
    • Delikatny zapach , który nie drażni
    • Dość szybko się wchłania i nie pozostawia mocno tłustej czy lepkiej warstwy
    • Konsystencja maści - bardzo wydajna
  • 25 lutego 2024 o 12:14
    Polecam !
    Polecam wszystkim. Jest to krem, którego używam od kilku lat i zawsze mam w zapasie (razem z maścią tej marki). Krem ma ziołowy zapach. Konsystencję ma lekką. Nawilża, koi, wygładza skórę, zapobiega szybkiemu rogowaceniu. Szybko się wchłania. Stosuję głównie na noc. Zawsze do niego wracam.
    Zalety:
    • skutecznie nawilża
    • zmiękcza naskorek
    • zapobiega szybkiemu rogowaceniu
  • 27 października 2023 o 21:26
    Najskuteczniejszy krem dla problematycznych stóp
    Gehwol Med Lipidro-Creme to krem, który zapewnia intensywną nawilżającą pielęgnację stóp, zwłaszcza tych suchych i wrażliwych. Po regularnym stosowaniu zauważyłam znaczną poprawę kondycji moich stóp. Sucha skóra zniknęła, a stopy stały się gładkie i zdrowe. Zawartość mocznika ma działanie regenerujące, nawilża i łagodzi podrażnioną skórę stóp. Krem jest dobrze się wchłania i nie pozostawia uczucia tłustości. Nuty zapachowe nie są specjalnie przyjemne, ale nie są również odpychające. Najchętniej stosuję go na noc. Opakowanie kremu jest wygodne i higieniczne. Podsumowując, Gehwol Lipidro to doskonały krem do pielęgnacji stóp, zwłaszcza dla osób z suchą i wrażliwą skórą. Nawilża i regeneruje skórę, sprawiając, że stopy stają się gładkie i zdrowe. To produkt, który naprawdę działa i jest wart każdej złotówki.
    Zalety:
    • Skuteczny krem nawilżający i regenerujący,
    • Higieniczne opakowanie,
    Wady:
    Drogeria Super-Pharm
  • 21 maja 2023 o 17:35
    Jedyny minus to mała pojemność
    Już od dłuższego czasu wprowadziłam do codziennej rutyny poza wieczornym kremowaniem dłoni, także kremowanie stóp. Tak wybierając kolejny produkt do tego celu trafiłam na te markę, która ma również genialny produkt na wrastające paznokcie. Tutaj moje zaufanie również nie zostało zawiedzione. Krem łatwo się rozprowadza, nie marze oraz szybko wchłania, po kilku sekundach dosłownie możemy już chodzić. Ma on bardzo fajny skład bazujący na niezłomnym w pielęgnacji stóp moczniku oraz olejkach z rokitnika i awokado, a także wyciągiem z alg. Cóż chcieć więcej? Jak sama nazwa wskazuje warstwa lipidowa skóry jest ukontentowana! Stópki są przyjemnie nawilżone, odżywione, warstwa rogowa zmiękczona, nieprzyjemny zapach ograniczony. Krem jednym słowem daje wszystko czego oczekujemy od dedykowanych stopom produktów. Dodatkowo w przeciwieństwie do niektórych, z którymi się już spotkałam - nie ślizgają się po nim stopy w butach! I reasumując nie wiem dlaczego niektórzy wspominają o mentolowym zapachu, ale mój egzemplarz nie pachniał właściwie w ogóle. Był tylko trochę za małą pojemnością i przez to mało wydajną. 20 ml na stopy schodzi w mig.
  • 7 kwietnia 2023 o 18:28
    Ten krem to cudo.
    Ten krem to cudo. Krem jest w białej plastikowej tubce. Zawsze nakładam go na noc. Moje stopy są wtedy gładkie i jedrne. Ten krem pachnie mentolowo. Ten jest dosyć gęsty i bardzo tłusty, jednak wchłania się dość szybko, nie uczula, stopy nie swedzą i nie pieką. Zawsze mam suche piety, a po tym kremie robią się gładkie jak pupcia niemowlaka.