Kremy i maski do stóp

Eveline Cosmetics Revitalum, Specjalistyczny regenerujący krem-kompres 8 w 1 na pękające pięty 25% Urea

notino.pl
Eveline COSM Revitalum 25% Urea specjalistyczny regenerujący krem-kompres 8w1 na pękające pięty 100 ml
Eveline
Krem-kompres na pękające pięty 8 w 1 25% urea

KardiaM
    21 marca 2025 o 17:32
    Podtrzymuje efekty mocnych preparatów
    Borykam się z suchymi i popękanymi piętami, a także wrażliwą skórą stóp, dlatego naprzemiennie stosuję mocne preparaty z łagodniejszymi, żeby podtrzymać efekty. Ten produkt jest u mnie pośrednio pod względem siły działania. Opanowanie to tubka z zamknięciem "na klik". Kosmetyk ma bardzo gęstą konsystencję, biały kolor i delikatny zapach. Nie miałam problemu z jego wyciskaniem z tubki, mimo treściwej konsystencji. Wystarczy niewielka ilość, więc jest wydajny. Krem dość szybko się wchłaniał i pozostawiał stopy miękkie i gładkie. Produkt nie spowodował u mnie podrażnień i uczulenia. Jestem z niego zadowolona i będę powracać.
    laluska
    4 października 2024 o 9:56
    Naprawdę działa
    Krem jest naprawdę dobry i są zauważalne efekty przy regularnym stosowaniu. Nakładam go codziennie rano i po kilku dniach zauważyłam pierwszą poprawę. Moje pięty stały się bardziej miękkie, nawilżone i wygładzone. Ważna jest systematyczność, by utrzymać ten efekt. Krem jest gęsty, ale łatwo się rozprowadza. Pozostawia tłustą powłokę, ale od razu zakładam skarpetki i mi to nie przeszkadza. Produkt jest zamknięty w plastikowej tubce, z której łatwo go wydobyć. Jest bardzo wydajny, za tą cenę naprawdę polecam.
    Zalety:
    • działanie
    ALM007
    23 maja 2024 o 16:26
    Eveline Revitalum – ratunek dla suchych i pękających pięt
    Eveline Cosmetics Revitalum Specjalistyczny regenerujący krem-kompres 8 w 1 na pękające pięty z 25% mocznikiem to produkt, który naprawdę spełnia swoje obietnice. Głównym składnikiem aktywnym jest mocznik (urea), który stanowi aż 25% formuły. Mocznik jest znany ze swoich silnych właściwości nawilżających i złuszczających, co sprawia, że skóra staje się miękka i gładka. Już po kilku zastosowaniach zauważyłam znaczną poprawę stanu moich pięt. Skóra stała się bardziej elastyczna i nawilżona. Krem-kompres ma gęstą, bogatą konsystencję, która łatwo się rozprowadza i szybko wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy. Jest to szczególnie ważne, ponieważ można go stosować zarówno na noc, jak i w ciągu dnia, bez obawy o zabrudzenie pościeli czy obuwia. Produkt ma również przyjemny, delikatny zapach. Eveline Revitalum działa wielofunkcyjnie: nawilża, regeneruje, zmiękcza, złuszcza martwy naskórek, łagodzi podrażnienia, wygładza, zmniejsza pęknięcia oraz zapobiega ich powstawaniu. To sprawia, że jest to kompleksowy produkt, który warto mieć w swojej codziennej pielęgnacji stóp. Ma przy tym dobrą cenę:) Jedynym minusem, jaki zauważyłam, jest konieczność regularnego stosowania kremu, aby utrzymać uzyskane efekty. Jeśli zapomni się o aplikacji na kilka dni, skóra pięt może szybko wrócić do pierwotnego stanu suchości. Dla niektórych osób może to być niewygodne, zwłaszcza jeśli preferują produkty, które działają dłużej po jednym zastosowaniu.
    Zalety:
    • Wysoka zawartość mocznika (25%) zapewnia intensywne nawilżenie i regenerację
    • Szybko widoczne efekty
    • Bogata konsystencja, która łatwo się wchłania
    • Wielofunkcyjne działanie: nawilża, regeneruje, zmiękcza, złuszcza, łagodzi podrażnienia, wygładza, zmniejsza pęknięcia, zapobiega ich powstawaniu
    • Przyjemny, delikatny zapach
    Wady:
    • Konieczność regularnego stosowania dla utrzymania efektów
  • 18 września 2023 o 13:47
    Najlepiej nawilża
    Mam bardzo suchą skórę, więc kremy są ze mną od zawsze. Zazwyczaj smaruje stopy na noc przed snem,a rano ślad po nawilżeniu znika. Być może stopy nie są bardzo suche, nie mogę jednak powiedzieć, by były nawilżone. W przypadku tego kremu są nawilżone i to bardzo! Krem jest bardzo gęsty i odżywczy, jest niczym taka intensywnie nawilżająca maska do stóp. Przyjemnie pachnie i ma klasyczne, wygodne opakowanie. Bez problemu można go wycisnąć do ostatniej kropli. Po tym kremie nawet najbardziej suche pięty są świetnie nawilżone.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • odżywienie
  • 5 czerwca 2023 o 22:10
    Mieszane uczucia
    Z jednej strony lubię, bo czuć różnicę w miękkości stóp, a zwłaszcza pięt, nie od razu ale jednak. Z drugiej strony nie lubię tego kremu za zapach i za to, że bieli zwłaszcza ciemną pościel. Używam dlatego najczęściej ze specjalnymi skarpetkami. Trzeba regularnie stosować aby widzieć efekty. O opakowanie jest też niby ok, ale jak już jest końcówka to trzeba mocno się wysilić aby wyciągnąć (niekiedy spore ilości) pozostałego kremy wewnątrz opakowania.
    Zalety:
    • efekt
    Wady:
    • zostawia ślady na pościeli
    • zapach jest dla mnie okropny