Cienie do powiek

Jeffree Star Beauty Killer, Eyeshadow Palette Paleta 10 cieni do powiek

• 3 listopada 2020 o 15:53
    3xTAK
    Paletkę dostałam w prezencie na urodziny. Już od pierwszego użycia pokochałam te cienie. Paletką stworzymy makijaże typowo nude jak i szalone kolorowe makijaże . Produkt ten się cudnie blenduje i szczerze mówiąc pigmentacja w paletce jest idealna! Nie mam problemów z trwałością. Paleta nada się do użytku na sobie jak i innych osobach.
    Zalety:
    • Pigmentacja
    • Łatwość blendowania
    • Różnorodność kolorów
    • Produkt jest vegański
    • Wygodne opakowanie
    inkar87
    3 sierpnia 2017 o 10:42
    Zdecydowanie dla odważnych
    - zabójcze kolory <3 -świetne trwałość i pigmentacja -lekko się mogą osypywać - złoty jest dziwny, ciężko nabrać go na pędzel -jakościowo dobra ale czy warta swojej ceny..
  • 2 kwietnia 2017 o 20:40
    Wyśnione!
    Wymarzone cienie w końcu wpadły w moje łapki ;) Jestem z nich bardzo zadowolona. Są warte każdej wydanej złotówki. Opakowanie, jak na Króla Różu przystało jest obłędne! Paleta ma bardzo mocną pigmentację i piękne kolory, którymi, zależnie od humoru czy też okazji można wyczarować piękne makijaże. Są wprost idealne dla każdej makijażowej fanatyczki ;) Trzeba tylko troszkę uważać na cień złoty, gdyż jest nieco bardziej "szorstki" w konsystencji od innych i lubi się osypywać przy nakładaniu. Cienie są ogromne i na pewno wystarcza na bardzo długi czas. Długo się utrzymują nawet bez bazy ( dziś właśnie tak je testowałam), nie rolują i nie bledną. Naprawdę wart! Polecam!
  • 18 stycznia 2017 o 21:58
    Cudeńko dla odważnych! :)
    Uwielbiam paletki cieni o bardzo zróżnicowanej, mocnej kolorystyce, więc kiedy zobaczyłam filmik Red Lipstick Monster poświęcony Jeffree Starr i w nim to cudo - postanowiłam, że za wszelką cenę je zdobędę :) Nie zawiodłam się! Cienie są bardzo wydajne, pigmentacja rzeczywiście ekstremalna, make-up trzyma się cały dzień :) Ładnie się blendują, można je nakładać zarówno pędzlem jak i palcami. Jedyny minus to dostępność, ja je dostałam w końcu jako wymarzony prezent od rodziny z USA :) Wiem, że można je tylko kupić na stronie internetowej producenta (do Polski też dowożą, ale płaci się słono za transport ;) ) Jeśli chodzi o pojemność, poszczególne cienie (jest ich 10 w palecie) są wielkie na długość-szerokość (nie wiem jeszcze jak z głębokością). Nie lubię tekturowych opakowań - i tu mały minusik. Ogromny pozytyw za to, że cienie nie mają nic wspólnego z cierpieniem zwierząt :)))