Cienie do powiek

Too Faced Born This Way, The Natural Nudes Eyeshadow Palette (Paleta 16 cieni do powiek)

Sephora
Too Faced - Born This Way The Natural Nudes Eye Shadow Palette - Paleta Cieni Do Powiek - Born This Way Eye Pal Natural Nudes - Dla Kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 66 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

crayola
    25 lutego 2025 o 8:17
    Nieprzereklamowana perełka
    Paletka w pełni jest warta swojej ceny. Jest jedną z moich ulubionych, po którą sięgam najczęściej. W palecie znajdują się i maty i błyski. Maty są świetne. Są mocno napigmentowane, nie są suche, blendują się do idealnej chmurki. Nawet niewprawione osoby poradzą sobie tymi cieniami bez problemu. Trochę się sypią, ale nie jest to duży ani uciążliwy osyp. Najciemniejszy brąz świetnie się sprawdza do malowania kreski. Najjaśnieszy beż idealnie współgra z moim kolorem skóry i jest świetnym "czyścikiem". Samymi matami jesteśmy w stanie wyczarować od zwykłego dzienniaczka po mocny, wyrazisty i supertrwały makijaż oka. Cienie utrzymują mi się cały dzień, nie blakną, nie zbierają się w załamaniach, nie znikają w ciągu dnia. Dodam, że nie używam żadnej bazy tylko odrobinę korektora. Błyski są intensywne - mamy od drobno zmielonych codziennych błysków nude, po te z grubszymi drobinami czy zupełnie ciemne błyski, które pięknie wyglądają w wieczorowym smokey. Nakładam je palcem na odrobinę korektora jeżeli chcę mieć lżejszy blask na co dzień bądź nakładam na glitter primer żeby uzyskać intensywną taflę. Paleta jest świetna i jest różnorodna. Każdy znajdzie coś dla siebie. Przy jej pomocy możemy wyczarować wiele uniwersalnych makijaży o różnym stopniu natężenia. Polecam, bo naprawdę jest warta swojej ceny.
    Zalety:
    • świetne, mocno napigmentowane maty
    • piękne, uniwersalne błyski
    • cienie długo się utrzymują w nienaruszonym stanie
    • wizualnie paleta jest po prostu piękna
    • cienie blendują się do chmurki bez żadnego problemu
    • nie ma mowy o żadnych plamach czy dziurach w cieniowaniu
    Wady:
    • trochę droga
    • cienie, szczególne ciemne i te z grubszymi drobinami lubią się osypywać podczas pracy z nimi
    W perfumerii
    Aniiiks
    3 sierpnia 2024 o 17:09
    zakochałam się
    po 3 latach w końcu się na nią skusiłam i nie żałuję. piękne kolory na co dzień, kojarzą mi się również z makijażem ślubnym. cienie są napigmentowane. błyski są mocne i nie wyglądają jak tani brokat. kolory ładnie się blendują, ale nie wyglądają jak plama.
    Zalety:
    • dobra pigmentacja
    • odcienie
    • brak osypywania
    • mocny błysk
    Chun07
    14 maja 2024 o 20:00
    Gorąco polecam
    Jestem zakochana w tej firmie. Uwielbiam ich palety cieni do oczu. Z tą paletką można wykonać każdy rodzaj makijażu: wieczorowy, codzienny, wyrazisty oraz delikatny. Pigmentacja jest na bardzo wysokim poziomie. Jeżeli chodzi o błyszczące cienie - warto użyć primera pod cienie, efekt będzie tysiąc razy lepszy.
    • Pigment
    • Dobrana kolorystyka
    • Różnorodność rodzai makijażu
    Kas95
    18 stycznia 2024 o 14:14
    Kocham ją
    Jest to paletka po którą sięgam najczęściej jeśli chodzi o makijaż dzienny. Kolory są piękne i każdy może wyczarować coś na oku. Pigmentacja jest bardzo dobra a cienie utrzymują się cały dzień.
  • 15 listopada 2023 o 15:35
    Wystarczająca, ale..
    Paletę posiadam już ponad rok. Jestem w stanie wykonać nią każdy makijaż: dzienny, wieczorowy, subtelny lub wyraźny. Trwałość cieni jest wystarczająca, a pigmentacja odpowiednia - nie zrobicie sobie nią krzywdy. Cienie matowe podobają mi się bardziej niż błyski, które są trochę obciążające powiekę jeśli przesadzimy z ilością. Na jedno ale zasługuje przekłamanie kolorystyki cieni. W palecie wyglądają bardziej neutralnie, zaś na powiekach wypadają cieplej. Używam tej palety stosunkowo często i po roku użytkowania wciąż nie widać końca najczęściej używanych cieni.
    • kolory
    • łatwość aplikacji
    • pigmentacja
    Wady:
    • cienie wypadają cieplej na oku niż w palecie
    • błyski trochę obciążają