Cienie do powiek

Golden Rose Wet / Dry Eyeshadow

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 marca 2022 o 20:54
    Bardzo dobre cienie
    Używam paletki nr 03. Są to miękkie, pudrowe cztery cienie z piękną perełką. Odcienie brązu i beżu. Na sucho tworzą subtelny makijaż oka, a na mokro pięknie podkreślają oczy w makijażu wieczorowym. Kolory są śliczne, świetnie że sobą współgrają. Doskonale się blendują. U mnie nie osypują się przez cały dzień. Nie muszę robić poprawek. Będą pasowały blondynkom o jaśniejszej karnacji. Według mnie nie można z nimi przesadzić. Cena nie jest najniższa, ale warto kupić. Polecam i oceniam na 5 gwiazdek.
    Zalety:
    • Kolory
    • Blendują się świetnie
    • Nie osypują się
    • Trwałe
    • Wydajne
    Wady:
    • Cena jak za 4 cienie.
    briosza
    25 maja 2020 o 16:40
    Kompletne zestawy na podróż albo dla początkujących
    Mam wersję 03 i tymi kolorami można stworzyć delikatny brązowawy makijaż oka w chłodnej tonacji. Ogromną zaletą paletek z tej serii jest fakt, że jedna paletka może posłużyć do wykonania kompletnego makijażu oka. Dzięki temu są one idealne w podróży, a także dla osób początkujących, które chcą mieć jedną paletkę do zrobienia kompletnego makijażu. Cienie są dobre jakościowo, nie osypują się, dobrze się blendują. Pigmentacja pozostawia sporo do życzenia. Jeśli nakładamy cienie na sucho, efekt jest dość subtelny. Może to być zaletą, bo naprawdę ciężko byłoby nimi zrobić plamy jeśli bardzo się spieszymy. Nie nakładałam ich jeszcze na mokro, ale podobno efekt jest wtedy sporo mocniejszy - na pewno warto spróbować. Jeszcze jeden mały minus jeśli chodzi o opakowanie - po miesiącu przestało się domykać i muszę uważać żeby nie otworzyło się w kosmetyczce. Dla osób które przechowują paletki cieni w toaletce nie będzie to pewnie problemem.
    Zalety:
    • idealne w podróży - kompletne zestawy
    • nie osypują się
    • ładnie się blendują
    Wady:
    • kolory nałożone na sucho są bardzo delikatne (może to być zaleta - ciężko byłoby nimi zrobić plamy)
    • opakowanie po miesiącu przestało się zamykać
    Odonate
    27 sierpnia 2013 o 12:18
    najlepsze cienie jakie miałam
    Nie jestem wprawiona w sztuce makijażu. Cieni używałam raz na ruski rok i raczej było to coś jasnego do rozświetlenia wewnętrznego kącika oka. Wszystkie cienie (może poza trójką Inglota) nie chciały ze mną "współpracować". Tym razem postanowiłam kupić coś, w moim mniemaniu, solidniejszego niż cienie z Essence lub Wibo. Padło na Golden Rose. Pani ekspedientka, jak się okazało, była bardzo kompetentna i doskonale mi doradziła. Mam paletkę nr 3. W prawdzie kupiłam ją mając na względzie wykonanie makijażu na wesele, ale miałam na uwadze również to, aby cienie przydały mi się również później, na bardziej codzienne okoliczności. Dużo wygodniej nakłada się je pacynką niż pędzelkiem, bo mają połyskujące drobinki, które pędzelek za mocno roznosi. Nadaje się natomiast do "zamiecenia" cienia z miejsc, gdzie nie miał się znaleźć. Muszę przyznać, że trzeba się mocno postarać, żeby zrobić sobie nimi "kuku". Po prostu malowanie się nimi przychodzi z wielką łatwością. Dobrze się rozcierają, kolory w paletce ładnie ze sobą współgrają, można nakładać je warstwami i nic się nie roluje. Bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie ich trwałość. Nałożone na sucho wytrzymały ponad 12h, przy bieganiu i dzikich tańcach, czyli wielokrotnym spoceniu. Cały czas były na miejscu, nie przemieściły się w załamanie oka. A podobno nałożone na mokro są jeszcze trwalsze... Kolejny plus za długaśny, bo aż pięcioletni, termin przydatności do użytku. Jest szansa (nikła bo nikła), że kiedyś mi się skończą i nie wyrzucę pełnej paletki. Zapłaciłam za nie między 30, a 40zł (nie pamiętam dokładnej kwoty). To sporo biorąc pod uwagę, że bardzo podobne paletki są np. z Sensique w znacznie niższej cenie. Jakość jest jednak nie do porównania. Bardzo, bardzo polecam. Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    emma007
    10 maja 2013 o 19:27
    Bardzo dobre cienie
    Mam zestaw 03 - brązowo-czekoladowo-śliwkowe z dwoma jasnymi cieniami we właściwej tonacji. Uwielbiam te cienie i stosuję zarówno na sucho (najczęściej), jak i na mokro. Nałożone na bazę w wersji na mokro przetrzymały bardzo intensywne wesele i pięknie wyglądały :) Cienie są wydajne, mam je od kilku lat, chociaż najjaśniejszy już dawno \'wyjadłam\' ;) Przyznam, że nie wiem, ile kosztują, ale jak już mi się skończą wszystkie inne opakowania, to zastanowię się nad ponownym zakupem. Polecam! Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Magdo
    29 marca 2011 o 15:43
    moje ulubione
    Kocham te cienie: 1. świetne kolory - ja mam zimne brązy03 2.super trwałe, noszę je praktycznie cały dzień - z bardzo drobnymi poprawkami 3. nie osypują się i nie gromadzą w załamaniach powiek stosuję je bez bazy:) 4. nie uczulają 5. fajna aksamitna konsystencja 6.bardzo ale to bardzo wydajne Stosuję je zarówno ma sucho jak i mokro,( na całe powieki, albo rysuję nimi kreski), i w obu tych przypadkach jestem nimi zachwycona