Szampony i odżywki dla mężczyzn

Ziaja Yego Sensitiv, Wzmacniający szampon do włosów dla mężczyzn

Bodyland.pl
bialastokrotka.pl
Pachnidelko

• 1 sierpnia 2022 o 16:01
    Bardzo dobry produkt
    Szampon jest w wygodnym i poręcznym opakowaniu , zamknięcie na klik bardzo lubię. Zapach jest delikatny i przyjemny. Szampon dobrze się pieni i dobrze oczyszcza skórę głowy ale nie wysusza jej przy tym co jest dużym atutem. Włosy są lekkie zastosowaniu. Produkt wydajny i w bardzo przystępnej cenie.
  • 7 listopada 2019 o 13:30
    Ziaja men
    Cieszę się ze coraz częściej są kosmetyki dla mężczyzn i myślą o nas! Szkoda ze tu do testowania nie ma męskich kosmetyków. Ja myje głowę jak i całe ciało codziennie. Tak wiec muszę mieć delikatny szampon. I właśnie on taki jest. Nie wysusza przez co nie ma łupieżu, nie podrażnia. Zapach tez ok
    Zalety:
    • Nie podrażnia
    • Nie wysusza
  • 19 marca 2017 o 18:57
    Zaskakujący hicior
    Czy wy tez czasem tak macie ze zaczynacie używać kosmetyków swojego faceta bo sa zaskakująco dobre ? Ja mam tak zawsze. Musze wszystkiego wypróbować bo moja ciekawość nie zna granic. Tym razem był to strzał w 10. Szampon super wymyl moje zapchane włosy wszystkimi pierdolami w szamponach dla babeczek. Wkoncu odżyły i odbiły sie od skalpu. Zabieg mycia tym szamponem wlosow wykonuje regularnie dwa razy w tygodniu aby były jak nowo wyrośnięte. Jedyne co mi przeszkadza to męski zapach ktory i tak jest bardzo delikatny.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta