Szampony i odżywki dla mężczyzn

Schauma For Men, Szampon dla mężczyzn

Bodyland.pl
Schauma SZAMPON DLA MĘŻCZYZN 400 ML zakupy dla domu i biura 747058
Schauma For Men
Schauma SZAMPON DLA MĘŻCZYZN 400 ML zakupy dla domu i biura 747058

• 21 stycznia 2023 o 23:20
    Kiepski szampon
    Mój Mąż używał tego szamponu, ponieważ ja mu go kupiłam chyba na urodziny. Dość ciężko szło mu go zużycie , a po dłuższym czasie stwierdził, że będzie używał moich szamponów, bo te męskie to powodują wypadanie włosów u niego :D Szampon bardzo ładnie pachnie , nie umiem określić tego zapachu. Pachnie tak męsko, a sam zapach utrzymuje się dość długo na włosach. Dość dobrze się pienił , przez co jest bardzo wydajny , zwłaszcza przy Moim Mężu, który używał go do całego ciała. Jeżeli chodzi o same efekty , to ten szampon nie dał żadnych , jedynie powodował, że włosy dość szybko się przetłuszczały i to niezależnie od ilości nałożonego produktu . Ogólnie ten szampon wypada bardzo słabo.
  • 24 lipca 2021 o 11:53
    Do codziennego stosowania Wegański
    Mój ukochany jest bardzo zadowolony z mojego zakupu. Szampon naprawdę odświeża. Jest delikatny ale skutecznie usuwa sebum. Bardzo dobrze działa. Jest produktem wydajnym. Nadaje piękny blask włosom. Świetnie nadaje się do codziennej pielęgnacji skóry włosów. Ma formułę wegańską. Zawiera ekstrakt z chmielu. Przyjemnie pachnie. Polecam.
    Zalety:
    • Ekstrakt z chmielu
    • Wydajny produkt
    • Dobra pojemność
    • Oczyszcza
    • Zgodny z opisem producenta
    • Odświeża
  • 20 lutego 2021 o 18:20
    Fajny szampon
    Dobrze oczyszcza włosy i skórę głowy. Jest w sam raz nie za rzadki, nie za gęsty. Spełnia swoją funkcję ,nie tylko do męskich włosów, zapach nie jest nachalny, więc spokojnie może być użyty przez panie.
    Zalety:
    • Skutecznie oczyszcza
    Wady:
    • Opakowanie wolę odkręcane szampony, mogę wtedy łatwo opłukać butelkę z resztek i zrobić sobie piankę
  • 10 lutego 2021 o 16:55
    Całkiem fajny szampon, nie tylko dla mężczyzn
    Szampon uzywa moj mąż ale ja również nie raz umylam nim swoje wlosy i musze przyznac, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Szampon ma bardzo gesta nawet bym powiedziała, że "glutowatą" konsystencje, chyba, ze mnie sie trafil jakis wadliwy egzemplarz. Szampon bardzo dobrze sie pieni, wystarczy niewielka ilosc zeby umyc srednio dlugie wlosy, ma kolor perlowy bialy. Zapach męski, świeży , który nie utrzymuje sie na wlosach zbyt dlugo. Włosy po uzyciu tego szamponu sa dobrze umyte, lsniace, miekkie i gładkie. Oboje z mężem jestesmy zadowoleni z tego szamponu.
  • 30 stycznia 2020 o 13:52
    Świetny
    Często wracam do tego szamponu , jest świetny. Dobrze oczyszcza skórę głowy, ładnie pachnie , dyscyplinuje moje trudne włosy , dobrze się układają. Nie uczula , włosy w dobrym stanie . Polecam serdecznie.
    Zalety:
    • Dobrze oczyszcza
    • Ładny zapach
    • Włosy zdrowe i zadbane
    • Skład ciekawy
    • Wydajny
    Wady:
    • Nie dostrzegłem