Szampony i odżywki dla mężczyzn

Dermedic Capilarte, Szampon wzmacniający hamujący wypadanie włosów

Dermedic Capilarte Szampon Wzmacniający Hamujący Wypadanie Włosów 300ml
notino.pl
Dermedic BIOGENED S.A. CapilArte szampon wzmacniający hamujący wypadanie włosów 300 ml 7068531
Dermedic Capilarte Szampon wzmacniający hamujący wypadanie włosów 300 ml
Dermedic Capilarte

Nasi użytkownicy zostawili 63 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 marca 2025 o 22:37
    Dość fajny
    Szampon do włosów jest dość wydajny , fajnie pielęgnuje skórę głowy, delikatnie się pieni ,włosy są delikatne po dłuższym stosowaniu znacznie mocniejsze , chociaż nie aż taki efekt mocny jak pisze. Jest wydajny tylko cena jest średnia.
  • 5 lutego 2025 o 10:33
    Warty uwagi
    Producent zapewnia nas że specjalnie opracowana formuła preparatu regeneruje i wzmacnia strukturę mieszka oraz samego włosa, a jednocześnie łagodnie oczyszcza włosy i skórę głowy, nie naruszając jej równowagi mikrobiologicznej. Zaleca się dłuższe stosowanie szponu aby zobaczyć efekty. Moje odczucia po miesięcznym używaniu szamponu. Bardzo wygodne opakowanie, szampon ma naturalne składniki. Niestety nie podoba mi się jego zapach ale to nie o ten aspekt w tym produkcie chodzi. Oceniamy jego działanie bo to szampon skierowany do konkretnej grupy odbiorców. Na ten moment mogę stwierdzić że włosy są lśniące, mocne i wygładzone po użyciu produktu. Zauważyłam też że włosy podczas rozczesywania nie łamią się, mniej wypadają są mocniejsze. Mam również więcej takich małych włosków które widać że dopiero pojawiły się na mojej głowie i stercza we wszystkie strony. Tak więc jeżeli masz cienkie włosy bądź problemu z wypadaniem jak najbardziej polecam szampon oraz inne produkty tej marki takie jak wcierka do skóry głowy
    Emi987
    5 października 2024 o 11:05
    Średni
    Szampon kupiłam z myślą o wzmocnieniu włosów. Jego użytkowanie nie spowodowało jakiegoś efektu wow. Włosy w trakcie mycia robiły się sztywne, elektryzowały się, szybciej się przetłuszczały i to przyczyniło się do tego, że przestałam używać ten produkt.
    Zalety:
    • Wygodna butelka
    • Dobrze się pieni
    Wady:
    • Usztywnia włosy
    • Wzmaga przetłuszczanie
  • 22 września 2024 o 20:23
    Polecam
    Poręczna i plastikowa butelka przez którą widać ile kosmetyku jeszcze jest. Posiada dozownik. Szampon ma gęstą konsystencję o przyjemnym zapachu. Znajdziemy tu peptydy, glicerynę czy pantenol. Kosmetyk dobrze się pieni i jest delikatny, a jednocześnie skuteczny dla skóry głowy. Włosy po użyciu są przyjemnie miękkie, gładkie i sypkie. Wyglądają dużo lepiej. Z czasem zauważyłam wzmocnienie włosów. Co do wypadania kosmyków to była minimalna różnica, ale to jest szampon więc nie ma się co oszukiwać, że całkowicie zahamuje wypadanie. Kosmetyk nie podrażnia i nie powoduje łupieżu. Dodatkowo delikatnie nawilża i jest bardzo wydajny. Ogólnie całkiem przyjemny. Polecam.
    Inne
  • 18 marca 2024 o 7:18
    Działa!!!
    Mam bardzo rzadkie, słabe, wypadające włosy. Są dosłownie wszędzie i łamią się również na końcach. Szampon ma przyjemną, przezroczystą, żelową konsystencję. Dobrze rozprowadza się na skórze głowy i łatwo pieni. Nie mam problemu ze spłukaniem go z włosów. Stosowany regularnie wzmacnia włosy i zmniejsza ich wypadanie. Włosy są silniejsze, bardziej lśnią, są wygładzone i mniej się puszą. Opakowanie jest wygodne w użyciu. Szampon jest średnio wydajny i dość drogi to jedyne minusy.