Lakiery klasyczne

Peggy Sage Lakier do paznokci

Nasi użytkownicy zostawili 28 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

annamaq
    24 marca 2024 o 21:54
    Zdecydowanie nie polecam
    Mam kolor 387 Caribbean. Odcień jest przepiękny, ale to tyle z plusów. Wady: -bardzo cienki pędzelek, którym trzeba się strasznie dużo omachać -jasny kolor nawet przy 2 warstwach ma smugi -praktycznie nie schnie, nawet na drugi dzień można na nim odcisnąć palca
  • 17 grudnia 2014 o 15:46
    To jest to !
    Bardzo dobra marka profesjonalna lakiery super ! Długo się utrzymują i mają nasycone kolory! Ładnie kryją :) Jestem bardzo zadowolona ze skutecznośći ! Używam tego produktu od: Dobry rok Ilość zużytych opakowań: Kilka opakowań małych w wielu kolorach
    Kalissa
    13 stycznia 2014 o 13:51
    Bez zarzutu
    Nigdy nie słyszałam o lakierach Peggy Sage, nigdy też nie wpadły mi w oko w żadnej drogerii. Jakiś czas temu szukałam w Douglasie odcienia, który najbardziej pasowałby do mojej nowej szminki w kolorze jasnego różu, złamanego lekko odcieniem łososiowym. Przeszukałyśmy ze sprzedawczynią większość półek z lakierami, aż w końcu ona trafiła na PS 719. Kolor idealny - piękny różany róż z odcieniem jasnokoralowym i bardzo subtelnym srebrno-perłowym połyskiem! Więc kupiłam, nieco zbita z tropu ceną 30zł ;) Plusy: - kolor - najpiękniejszy kolor lakieru, jaki kiedykolwiek widziałam, teraz oczu nie mogę oderwać od moich paznokci :) - spora pojemność - wygodny, długi pędzelek - aplikacja nie pozostawia smug Pewną wadą jest to, że na pędzelku osiada zbyt dużo lakieru, trzeba go porządnie obetrzeć o wlot flakonika... Jeśli się tego nie zrobi, na paznokciu zostaje gruba, nieestetyczna wartswa. O trwałości nie mogę wiele napisać, bo używam bazy i top coatu. Na pewno jeszcze skuszę się na inne kolory. Używam tego produktu od: parę tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 21 sierpnia 2013 o 2:52
    najpiękniejszy kolor świata
    Lakier jest świetny, ale nie o to mi tym razem chodzi. Zalety: + mój kolor wszechczasów: przepiękna śliwka zanurzona w atramencie, 101004 (albo 1004 w wersji 1 COAT) Tulipe Noire + trwałość (co najmniej 5 dni), ale zawsze używam Insta-Dri Sally Hansen + schnie szybko również bez wspomagaczy + nie odpryskuje, tylko się wyciera od brzegu + zmywa się bardzo ładnie mimo mocnej pigmentacji + świetny pędzelek - szeroki, ale taki w sam raz + cena - ~20 zł (za ten odcień dałabym i tyle co za Chanel) + pojemność - 13 ml + ważny 36 miesięcy od otwarcia EDIT: Wady: - duża pojemność, długa data ważności, a po pół roku lakier zasycha na glut nie do odratowania :( będę szukać trwalszego odpowiednika Tulipe Noire Używam tego produktu od: wiosna 2013 Ilość zużytych opakowań: jedna trzecia, resztę musiałam wyrzucić
    mara922
    19 sierpnia 2013 o 14:39
    Fajny lakier
    PLUSY : - wygodny pędzelek - długo się trzyma ( bez top coatu trzymał się 6 dni !) - ładne kolorki MINUSY: - cena - więcej nie znalazłam Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: dwa

Zobacz także inne Lakiery klasyczne