Odżywki do włosów

Jantar Odżywka w piance z wyciągiem z bursztynu do włosów delikatnych i bardzo zniszczonych

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 kwietnia 2021 o 23:17
    Efekt niezauważalny
    Przy świątecznych porządkach natknęłam się na tę odżywkę, schowaną gdzieś za innymi. Opakowanie jest przy końcu, więc czas użyć jej ostatni raz, podzielić się opinią i pożegnać się z nią. Przyznam, że nie będę tęsknić. Kupiłam tę odżywkę zachęcona kultową już wcierką tej marki, bo świetnie mi się sprawdziła. Niestety w tym przypadku spotkało mnie rozczarowanie. Odżywka zamknięta jest w pojemniku pod ciśnieniem. Ma silny zapach, który wydaje mi się już charakterystyczny dla marki, męski. Zostaje jakiś czas na włosach. Nie przepadam za nim. To produkt o dziwnej konsystencji. Niby pianka, ale od początku dosyć lejąca, kiedy nakładamy na włosy zaczyna się bardziej zlewać. Próbowałam dwóch wariantów stosowania tej odżywki. Aplikowałam ją na mokre włosy po myciu i albo za chwilkę zmywałam, albo zostawiałam bez spłukiwania. W obu przypadkach nie widziałam specjalnych efektów. Mam włosy długie, średnioporowate, raczej cienkie, z tendencją do łamania, przetłuszczania u nasady i przesuszania na końcach. Po wariancie bez spłukiwania miałam wrażenie, że były w gorszym stanie niż gdybym pozostawiła je bez odżywki. Były sianowate, niewygładzone, matowe, miejscami obciążone. Natomiast po spłukiwaniu odżywki, nie zauważyłam żadnych rezultatów. Jakbym nie nakładała nic. Nie tego oczekiwałam. Podsumowując, zapowiadał się fajny produkt, ale w praktyce nie zdał egzaminu. Wykończyłam używając od czasu do czasu w pośpiechu, żeby zagłuszyć głos sumienia wyrzucający mi, że kompletnie nie zadbałam o włosy. I to tyle. Żegnam się z tą odżywką z radością i więcej nie skuszę się na jej zakup. Poza niską ceną i ciekawym pomysłem na lekką konsystencję nie widzę żadnych atutów.
  • 24 marca 2020 o 13:26
    TAK!
    Świetna forma odżywki, można ją spłukiwać bądź zostawić na włosach bez spłukiwania. Nie obciąża, głęboko wnika w strukturę włosa. Ma świetny zapach, jest bardzo wydajna, zauroczona jestem formą tej aplikacji, która jest bardzo praktyczna.
    Zalety:
    • aplikator
    • nie obciąża
  • 18 listopada 2019 o 9:39
    Ciekawa forma, ale obciąża włosy
    Kupiłam tą odżywkę głownie ze względu na ciekawą formę pianki. Sam produkt wygodnie się aplikuje na włosy oraz przy okazji pięknie pachnie. Jest mega wydajna. Jeśli chodzi o efekt to włosy są faktycznie nawilżone, ładnie się rozczesują oraz są nabłyszczone. Natomiast bardzo obciąża włosy i szybko się przetłuszczają także nie planuje ponownego zakupu tej odżywki.
    Zalety:
    • nawilża,
    • włosy się dobrze roczesują,
    • nabłyszcza,
    • ciekawa forma,
    • zapach,
    • wydajność,
    Wady:
    • obciąża włosy,
    • szybciej się przetłuszczają
  • 30 kwietnia 2019 o 8:40
    Jantar, odżywka w piance
    Jak na Jantar to bez rewelacji. Uwielbiam ich wcierkę do włosów, ale ta odżywka szczerze mówiąc mnie nieco rozczarowała. Spodziewałam się efektu wow, którego niestety nie było. Po wypróbowaniu jednego opakowania z pewnością nie zdecyduję się na drugie, ponieważ nie zauważyłam żadnej zmiany, nawet najmniejszej. Włosy nie wydały się nagle być błyszczący, czy nawilżone, odżywka jakby nie zrobiła żadnej różnicy. Nie polecam jeśli ktoś oczekuje więcej niż tylko łatwego rozczesania włosów po umyciu.
    Zalety:
    • zapach, ułatwia rozczesywanie
    Wady:
    • wydaje się nie dawać żadnego efektu
  • 11 lutego 2019 o 13:18
    Dramat
    Produkt dedykowany do włosów delikatnych i bardzo zniszczonych, a tak jak poniżej zostało już nie raz napisane... Pianka miała odżywiać i regenerować włosy, a zamiast tego można zauważyć tylko pogorszenie ich stanu. Są suche, matowe i bez blasku. Skusiłam się na nią przy kasie w drogerii, mimo promocji i niewysokiej ceny - bardzo żałuję. W połowie opakowania ją wyrzuciłam.