Odżywki do włosów

Schwarzkopf Gliss Bio-Tech Restore, Express Repair Conditioner Ekspresowa odżywka regeneracyjna w sprayu do włosów delikatnych, podatnych na zniszczenia

• 20 sierpnia 2024 o 12:40
    Super jako odżywka bez spłukiwania
    am delikatne, podatne na zniszczenia włosy, które często prostuję i suszę, więc dbanie o ich kondycję jest dla mnie niezwykle ważne. Tego typu odżywki bez spłukiwania stały się moim codziennym must-have. Już po pierwszym użyciu zauważyłam, że moje włosy stały się bardziej miękkie i łatwiejsze do rozczesania. Spray ma lekką formułę, która nie obciąża włosów, więc mogę go stosować zarówno na suche, jak i wilgotne włosy. To wielki plus, zwłaszcza kiedy się spieszę. Wystarczy, że spryskam końcówki oraz partie, które najczęściej się plączą, a następnie mogę swobodnie stylizować włosy Odżywka nie tylko ułatwia rozczesywanie, ale również świetnie chroni włosy przed codziennymi zniszczeniami. Po każdym prostowaniu czuję, że moje włosy są lepiej zabezpieczone i mniej narażone na działanie wysokiej temperatury. Z czystym sumieniem polecam tę odżywkę każdemu, kto ma delikatne włosy i szuka efektywnego sposobu na ich regenerację. To genialny produkt dla osób, które często sięgają po prostownicę czy suszarkę, a jednocześnie pragną zadbać o kondycję swoich włosów. Dzięki tej odżywce mogę cieszyć się pięknymi włosami, nawet w najbardziej intensywnych dniach!
    • wielkość
    • atomizer
  • 19 sierpnia 2024 o 4:59
    Regularne stosowanie tej odżywki przyniosło długotrwałe korzyści.
    Ekspresowa odżywka regeneracyjna Schwarzkopf Gliss Kur Bio-Tech Restore to prawdziwy ratunek dla moich delikatnych i podatnych na zniszczenia włosów. Po pierwszym użyciu zauważyłam znaczącą poprawę w kondycji moich pasm. Formuła z fitokomórkami macierzystymi i wodą różaną skutecznie odbudowuje włosy, przywracając im naturalny blask i zdrowy wygląd. Włosy stały się widocznie silniejsze i bardziej odporne na łamanie – aż do 90% mniej złamanych włosów*, co jest ogromnym plusem dla osoby, która zmagają się z kruchymi końcówkami. Odżywka w sprayu jest bardzo łatwa w użyciu i idealna do codziennej pielęgnacji. Jej lekka, nietłusta formuła szybko się wchłania, co jest szczególnie ważne, gdy mamy mało czasu na stylizację. Po aplikacji włosy są natychmiast bardziej gładkie i łatwe do rozczesania. Co więcej, produkt nie obciąża włosów, co jest często problemem z innymi odżywkami. Używam jej zarówno na mokre, jak i na suche włosy, a efekt zawsze jest satysfakcjonujący – włosy są sprężyste, lśniące i mniej podatne na uszkodzenia. Schwarzkopf Gliss Kur Bio-Tech Restore Ekspresowa Odżywka Regeneracyjna w Sprayu to doskonały wybór dla osób z delikatnymi, podatnymi na zniszczenia włosami. Jej innowacyjna formuła z fitokomórkami macierzystymi i wodą różaną zapewnia skuteczną regenerację i ochronę, a łatwość aplikacji i szybkie efekty sprawiają, że jest to produkt, który chętnie włączam do swojej codziennej pielęgnacji. Jeśli szukasz odżywki, która nie tylko poprawi kondycję Twoich włosów, ale także przywróci im blask i elastyczność, ta odżywka jest idealnym rozwiązaniem. Moje włosy nigdy nie wyglądały lepiej – zdrowe, mocne i pełne życia. Polecam każdemu, kto chce zadbać o swoje włosy i przywrócić im naturalne piękno!
    joanakk
    16 sierpnia 2024 o 18:00
    Szybka nawilżająca odżywka
    Świetna ekspresowa odżywka w sprayu dla włosów delikatnych i podatnych na zniszczenia. Jest bardzo wygodna w użyciu , wystarczy spryskać włosy, a efekty są natychmiastowe. Włosy stają się wyraźnie bardziej miękkie, gładkie i łatwiejsze do rozczesania. Odżywka nie obciąża włosów i nie pozostawia tłustego filmu, co jest dużym plusem. Dodatkowo, skład oparty na roślinnych komórkach macierzystych i wodzie różanej działa regenerująco, przywracając włosom zdrowy wygląd. Opakowanie jest z pompką z sprayem i dzięki temu można odpowiednią ilość nałożyć na włosy. Sama odżywkę nakładam na włosy mokre oraz suche, również wtedy kiedy w ciągu dnia potrzebuje nawilżenia i wygładzenia.
    Zalety:
    • Opakowanie z pompką
    • Często na promocji w dwupaku
    • Opakowanie wystarcza na ponad miesiąc
    ALM007
    6 czerwca 2024 o 21:46
    ekspresowa, wygodna, ale czy skuteczna? So so…
    Schwarzkopf Gliss Kur Bio-Tech Restore Express Repair Conditioner to wygodna odżywka w sprayu, która ma za zadanie szybko i łatwo zregenerować włosy delikatne i podatne na zniszczenia. Produkt jest naprawdę łatwy w użyciu – wystarczy spryskać nim mokre włosy i wysuszyć, co sprawia, że jest idealnym rozwiązaniem na dni, kiedy brakuje czasu na klasyczną odżywkę do spłukiwania. I ja stosuję je tylko w takich okolicznościach. Zdarza mi się też zabierać ją na wyjazdy, gdy właśnie nie mam czasu na pełną i długą pielęgnację. Odżywka ma przyjemny zapach i nie obciąża włosów. Włosy po użyciu są miękkie, łatwe do rozczesania i nie elektryzują się. To szybki sposób na nadanie włosom lekkości i jako takiego odżywienia bez konieczności spłukiwania. Ale nie oszukujmy się, przy naprawdę zniszczonych włosach szału nie będzie. Bo mimo wygody i szybkości aplikacji, Schwarzkopf Gliss Kur Bio-Tech Restore Express Repair Conditioner nie oferuje spektakularnych efektów regeneracyjnych. Stosuję ją głównie wtedy, gdy naprawdę brakuje mi czasu na pełną pielęgnację włosów z użyciem klasycznej odżywki do spłukiwania. Nie zauważyłam znaczącej poprawy kondycji włosów w dłuższej perspektywie, co czyni ten produkt raczej średnim, jeśli chodzi o właściwości regeneracyjne. Podsumowując, gdy nie masz czasu, użyj jej. Jak masz chwilę na lepszą pielęgnację - użyj dobrej odżywki do spłukiwania, nałóż ją na odsączone włosy, ponoś kilka minut i spłucz. Dodatkowo traktuj włosy delikatnie podczas wycierania ręcznikiem i czesania. To zadziała lepiej :)
    Zalety:
    • Łatwa i szybka aplikacja bez konieczności spłukiwania
    • Nie obciąża włosów
    • Przyjemny zapach
    • Włosy są miękkie i łatwe do rozczesania
    Wady:
    • Przeciętne efekty regeneracyjne
    • Nie zastąpi klasycznej odżywki w codziennej pielęgnacji
  • 7 lutego 2023 o 14:07
    Ekspresowa odżywka
    ekspresowa odżywka w sprayu do włosów cienkich, wypadających, zniszczonych. Zawiera fitokomórki macierzyste z obłędnie pachnącą wodą różaną. Ogromny plus za zapach, dzięki niej mogę rozczesać włosy bez problemu. Czy zrobiły się mocniejsze szczerze nie wiem po umyciu zawsze mam szczotke włosów więc tu nie widzę różnicy choć nie powiem są inne w dotyku. Uwaga można wywinąć orła na podłodze jak spray przy używaniu rozpyli się na np.panele....
    Zalety:
    • łatwo rozczesują się włosy
    • przyjemy zapach
    Wady:
    • trzeba uważać przy rozpylaniu produktu, jest dość śliska