WIZAŻ logo
Cleanery i odtłuszczacze do paznokci

Delia Cleaner, Antybakteryjny odtłuszczacz do paznokci

4,9 (10)

• 2 maja 2026 o 8:31
    Przydatny produkt przy manicure klasycznym i hybrydowym
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Cleaner to tak naprawdę pierwszy krok i niezbędny kosmetyk przy wykonywaniu manicure hybrydowego. Miałam już kilka produktów tego typu, ale ten mnie do siebie przekonał przede wszystkim ze względu na delikatny i przyjemny dla nosa zapach oraz skuteczność w oczyszczaniu i przygotowaniu płytki. Zamknięty w kolorowej buteleczce z logo marki oraz nazwą produktu. Buteleczka jest na tyle mała, że nie zajmuje zbyt dużo miejsca. Jest też świetna jeśli chcemy wypróbować dany produkt i sprawdzić, czy spełnia nasze oczekiwania. Butelka posiada korek, który jest praktyczny. Otwór dozujący jest dodatkowo zabezpieczony korkiem na kształt kroplomierza, dzięki czemu możemy odmierzyć odpowiednią ilość bez obaw, że coś się niepotrzebnie rozleje. Całość jest estetyczna i przede wszystkim funkcjonalna. Dla mnie jest niezbędny jeśli chodzi o przygotowanie paznokci do manicure hybrydowego a potem końcowe przemycie gotowego manicure i usunięcie lepkiej warstwy – tak najtrafniej można opisać zadania tego produktu. Nakładam go za pomocą wacików bezpyłowych. Produkt dokładnie oczyszcza paznokcie i przygotowuje na kolejne etapy manicure, dzięki niemu wiem, że paznokcie są odpowiednio przygotowane, odtłuszczone i lakier będzie dłużej się trzymał. Produkt jest łatwy w użyciu, wydajny. Korzystna cena zachęca do zakupu. Dostępny jest w wielu pojemnościach, więc można dobrać odpowiednią dla siebie.
  • 13 maja 2023 o 11:59
    Jest spoko.
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    Odtłuszczacz Delia kupiłam za ok.10 zł w Rosmannie. Kosmetyk ten pachnie ładnie, nie ostro. Bardzo szybko odparowuje z paznokcia i lakier lepiej się trzyma, nie odpryskuje, na paznokciu robi się błyszcząca tafla. Nie szkodzi na paznokcie, nie wysusza. Jest wydajny w małej plastikowej buteleczce. Otwór do wylewania jest odpowiedniej wielkości.
  • 22 listopada 2021 o 11:10
    Delia Cleaner-fajny produkt
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    Ładnie pachnie i szybko działa. Nie trzeba czekać w nieskończoność aż odparuje. Przygotowując płytkę pod hybrydę dla mnie liczy się czas, więc tutaj dla mnie bardzo duży plus. Dla mnie ważne, żeby produkt tego typu nie śmierdział, tutaj zapach jest ładny, nie chemiczny. Polecam!
  • 1 czerwca 2020 o 16:06
    Używam go od kilku lat
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    Używam tego produktu przed nałożeniem hybrydy. Pachnie ładnie, szybko odparowuje z paznokci. Hybryda dobrze mi się trzyma i mimo, że nie jestem specjalistką w nakładaniu, to paznokcie trzymają mi się około 2 tygodnie. Opakowanie małe ale starcza na długo, ponieważ kilka kropel odtłuszczacza wystarcza aby przetrzeć wszystkie paznokcie.
    Zalety:
    • cena, zapach, działanie
  • 5 stycznia 2020 o 9:34
    Daje radę
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    Jest to mój pierwszy odtłuszczacz bo wcześniej uważałam że takie produkty są zbędne. Mnie wystarczył zawsze zmywacz i lakier. Od pewnego czasu mój kuferek wzbogacił się o kilka innych produktów m.in. płyń do skórek,oliwki ,bazy i wysuszacze . Plyn Delia kupiłam za 10 zł w Rosmannie. Pachnie ładnie,nie ostro a spodziewałam się zapachy podobpodobnego do zmywacza. Szybko odparowuje z paznokcia i faktycznie kosmetyki nałożone po nim lepiej się trzymają. Manicure nie odpryskuje tak szybko, widzę różnice kiedy go używam . Nie wiem czy jest to produkt must have ale się przydaje. Nie wpływa źle na skórki czy płytkę paznokcia . Jest wydajny ,a mała plastikowa buteleczki nawet ładnie wygląda.Otwór do wylewania nie jest za duży.
    Zalety:
    • Pomocny przy manicure