Tusze do rzęs

E-Glamour.pl
notino.pl
Essence Lash Princess
Essence Lash Princess Sculpted Volume Mascara 12 ml Tusz do rzęs Black

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Kica.
    8 kwietnia 2025 o 8:24
    Bardzo dobry
    uwielbiam ten tusz. Mocna głęboka czerń, Efekt wydłużenia i pogrubienia, a także podkręcenia - ładnie unosi rzęsy. Dobry na co dzień ale i na wyjścia. Dobra cena
  • 17 grudnia 2023 o 21:18
    po prostu nie.
    Był to mój pierwszy tusz do rzęs ,kupiłam go ze względu na jego tania cenę i ładny wygląd opakowania. Niestety tusz okazał się porażka..posklejał mi rzęsy,narobił grudek. Jest tez bardzo nie trwały,bardzo się osypuje i robi efekt pandy. Rzęsy nawet podkręca,a muszę przyznać ze moje rzęsy są dość trudne do podkręcenia bo są bardzo gęste i długie. Ma tez bardzo intensywny czarny kolor co jest plusem.
    Zalety:
    • Intensywny czarny kolor oraz dość intensywnie podkręcone rzesy
    Wady:
    • Po krótkim czasie się osypuje i robi efekt pandy;
    • Baaaardzo skleja rzęsy;
    • Grudki
    adi0809
    22 lutego 2023 o 3:03
    Moj ukochany tusz
    mam bardzo krotkie i proste rzesy. ten tusz bardzo mi je wydluza podkreca i daje objetosci +piekna czern +sliczne opakowanie +pogrubia +wydluza +podkreca +nie kruszy sie +bardzo wygodna szczoteczka minusow nie mam
  • 24 listopada 2022 o 12:05
    Okropnie nietrwały tusz
    Niestety ten tusz to porażka. Jest okropnie nietrwały - odbija się, osypuje i to już po godzinie od pomalowania nim rzęs.. Coś strasznego. Ponad to bardzo skleja i ciężko tą szczoteczką ( która ma fajny kształt bo jest wygięta w łuk a takie szczotki zazwyczaj są bardzo wygodne bo łatwo dociera się nimi do nasady rzęs) ładnie wyczesać rzęsy. Bardzo skleja i po prostu daje niechlujny efekt. Choć faktycznie pogrubia i wydłuża, ale ja mam gęste i długie rzęsy z natury więc większość tuszy daje mi taki efekt. Może inne tusze z tej serii są lepsze, ja zaczęłam od tego i niestety porażka. nie jest warty nawet tych 15 zł które kosztuje w cenie regularniej.
  • 26 września 2022 o 12:31
    Bardzo ciężko się z nim pracuję jednak gdy opanowalam technikę efekt był naprawdę wow ten tusz ma wady i zalety
    Na początku było źle na szczoteczce zawsze nabieralo się za dużo tuszu ogarniecie tego zajmowało dłuższą chwilę tusz trochę sklejal rzęsy i zostawial grudki szczoteczka jakby nie pasowała do tuszu dość dziwny gagatek postanowiłam używać szczoteczki z innego tuszu z której nadmiar tuszu lepiej schodził i tu bumm szok rzęsy były długie gęste fajnie rozdzielone tusz ma tendencję odbijania się na powiekach niestety ale długo się trzyma i ma dobrze napigmentowany kolor czerni trudno jest mi go ocenić dam 3 - minusem jak się na pracujemy efekt jest no ale mamy lepsze tusze
    Zalety:
    • Dobrze napigmentowany kolor czerni wydłuża i pogrubia rzęsy
    Wady:
    • Odbija się na powiekach ciężko się z nim pracuje na szczoteczce nabiera się za dużo tuszu

Zobacz także inne Tusze do rzęs