Żele pod oczy

Dr Irena Eris Algorithm, Splendid Wrinkle Filler, Wypełniający zmarszczki krem-żel pod oczy

notino.pl
Dr Irena Eris Algorithm Splendid Wrinkle Filler Day&Night 15 ml 10E2915-01-02
Dr Irena Eris Algorithm Wypełniający Zmarszczki Krem pod Oczy 15ml
Dr Irena Eris Algorithm
Sephora
Dr Irena Eris - Splendid Wrinkle Filler Eye Cream - Krem Pod Oczy - Algorithm Eye Cream - Dla Kobiet

• 22 września 2021 o 11:09
    Mój hit
    Ładnie zapakowany leciutki krem- żel o delikatnych zapachu. Wchlania się szybko, nie zostawia śladu. Rano dziala lekko chlodząco na opuchnięte oczy. Skóra staje się gladka, nawilzona, malutkie zmarszczki splyca delikatnie. z wiekszymi cudów nie sprawi ;-) ja uwielbiam!
    • efekt chlodzacy
    • nawilżenie
    Wady:
    • szybko się konczy :-(
    thecla
    23 września 2019 o 15:23
    Odrobina luksusu
    Używałam w trudnym dla siebie czasie - stres, choroba, odwodnienie i krem dał radę ze słabą kondycja mojej cery. Co jak co , ale skóra pod oczami była nawilżona i elastyczna, choć cienie i opuchnięcia się zdarzały. Aplikacja szybka i przyjemna, lekko chłodzący efekt i przyjemny morski zapach. Przy głębokich i widocznych zmarszczkach może się nie sprawdzić jako krem wypełniający.
    Zalety:
    • lekka konsystencja
    • pod makijaż
    • nie roluje się
    • odpowiednie nawilżenie i elastyczność skóry
    Wady:
    • wystarczył na 3 miesiące przy aplikacji 2x dziennie
    • mało higieniczne opakowanie, choć sam słoiczek można poddać recyklingowi
  • 4 maja 2019 o 20:56
    Prawie nic nie robi..
    No cóż szybko się zużył... Prawie nic nie robi oprócz nawilżenia, no a jednak miał robić coś więcej... Szału nie ma, ot taki krem żel pod oczy. Jeśli okolica naszych oczu jest w dobrej kondycji to śmiało ten krem nam wystarczy, ale inaczej możemy się srogo rozczarować.. Nie wrócę do niego dla mnie za mało komfortowy.
  • 20 grudnia 2018 o 16:34
    Wydajny
    Kupiłam ten krem po raz pierwszy półtorej roku temu. W tej chwili planuję za parę dni kupić 3 opakowanie. Krem jest rewelacyjny- szybko się wchłania , od razu widać efekt wygładzenia, pachnie delikatnie i co jest dla mnie istotne - po nałożeniu się nie lepi. Używałam produktów wielu marek ale to pierwszy do którego wracam po raz kolejny. Co istotne...przy widocznych i głębokich zmarszczkach nie wiem czy sobie poradzi.
  • 6 października 2018 o 4:07
    zmniejsza zmarszczki
    Obecnie mam 23 lata, ale mimo młodego wieku na mojej twarzy już zaczynają pojawiać się pierwsze zmarszki, szczególnie w okolicy oczu. Z kemu jestem zadowolona. Konsystencja jest delikatna, żelowa, szybko się wchłania. Jak dla mnie krem nie ma zapachu. Jeśli chodzi o samo działanie to krem radzi sobie świetnie na drobnych zmarszczkach. Stosuje go codziennie rano i po miesiącu widać efekty- wgłębienia wokół oczu są płytsze, mniej widoczne. Krem jest bardzo wydajny i starcza na długą kurację.
    Zalety:
    • delikatne zmarszczki są mniej widoczne