Żele pod oczy

Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex Synchronized Recovery Żel-krem pod oczy

notino.pl
Estee Lauder Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Gel-Cr?me krem pod oczy redukujący cienie linie i drobne zmarszczki 5ml
Sephora
Estée Lauder - Advanced Night Repair Eye Supercharged Gel-crème - Żel-krem Pod Oczy - Anr Eye Recharge Complex - Dla Kobiet

• 31 maja 2024 o 14:32
    Normalny krem
    Krem kupiłam zachęcona pozytywnymi recenzjami. Liczyłam na prawdziwe wow, ale niestety jestem trochę rozczarowana. Ogólnie wszystko jest ok, ale tylko ok, żadnych cudów nie ma. Krem ma żelową konsystencję i jest lekki. Nie zostawia tłustego filmu. Fajnie się rozprowadza i szybko wchłania. Opakowanie jest piękne, to ciężki słoiczek ze złotą zakrętką, wygląda to naprawdę elegancko. Zapach jest dziwny, taki sam jak serum, mi przypomina zapach plastiku. Dobrze nadaje się pod makijaż. Jeśli chodzi o efekty, to krem nie robi nic szczególnego. Stosowałam go na dzień i na noc i jedyne co zauważyłam, to nawilżenie. Zmarszczki i cienie pozostały kompletnie bez zmian. Jest delikatny, u mnie nie spowodował żadnych podrażnień. Ogólnie krem jest w porządku, krzywdy nie robi, ale cudów niestety też nie. W tej cenie uważam że nie warto.
    Zalety:
    • Piękne opakowanie.
    • Lekki.
    • Dobrze się rozprowadza.
    • Szybko się wchłania.
    • Nie zostawia tłustego filmu.
    • Dobrze nadaje się pod makijaż.
    • Nie spowodował podrażnień.
    • Dobrze nawilża.
    Wady:
    • Wysoka cena w stosunku do efektów działania.
    • Nie wpłynął na widoczność zmarszczek.
    • Nie wpłynął na widoczność cieni.
    • Dziwny zapach, mi przypomina plastik.
  • 28 maja 2024 o 18:30
    kupię ponownie :)
    W dalszym ciągu dużo podróżuję i często zaglądam do sklepów wolnocłowych na lotniskach w poszukiwaniu ukrytych graali kosmetycznych. Kupiłam kilka innych produktów z Estee i dodano kilka saszetek kremu z tej recenzji na wypróbowanie.. i przepadłam. :) Krem zachwalałam już od pierwszego użycia. Po zużyciu saszetek kupiłam pełnowymiarowe. Ten krem fantastycznie współpracuje, aplikacja jest baaaardzo przyjemna, jestem zdania, że jest to bardziej balsamo-krem w konsystencji. Nie spływa po twarzy. Niewiele go potrzeba aby pokrył skórę powiek. Pozostawia skórę aksamitnie gładką. Zauważyłam delikatne spłycenie zmarszczek po mniej więcej 2 miesiącach stosowania. Po pół roku wciąż się lubimy, i już myślę nad zakupem kolejnej sztuki. Jeśli mam wydać ciężko zarobione pieniądze na odrobinę luksusu kosmetycznego, to w przypadku tego kremu wiem, że warto i będę zadowolona.
    W strefie wolnocłowej
  • 26 lutego 2024 o 18:08
    Najlepszy krem pod oczy
    Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex to absolutny must-have w mojej pielęgnacji oczu. Ten żel-krem ma lekką, jedwabistą teksturę, która szybko się wchłania, pozostawiając skórę wokół oczu nawilżoną i odżywioną. Po regularnym stosowaniu zauważyłam wyraźną poprawę w wyglądzie moich cieni pod oczami oraz redukcję obrzęków. Ponadto, żel doskonale radzi sobie z redukcją drobnych linii i zmarszczek wokół oczu, nadając skórze młodszy wygląd. Jest to produkt niezwykle delikatny, co jest kluczowe dla wrażliwej skóry wokół oczu. Choć cena może być nieco wyższa, uważam, że warto zainwestować w ten produkt, ponieważ przynosi on znaczne korzyści dla skóry wokół oczu i starcza na długo. Polecam go wszystkim, którzy poszukują skutecznego i luksusowego produktu do pielęgnacji tego delikatnego obszaru twarzy.
  • 2 lutego 2024 o 10:32
    Jak na żel dość bogaty
    Bardzo ładnie pachnie, jest w wygodnym słoiczku i ma fajną konsystencję. Niby delikatny żel, ale dość bogaty. Nie podrażnia, nie uczula i przyjemnie nawilża suchą skórę pod oczami. Nie zauważyłam jakiegoś spłycenia zmarszczek, ale dobre nawilżenie owszem. Generalnie polecam.
    Zalety:
    • Efekt, konsystencja, zapach, opakowanie
  • 18 sierpnia 2023 o 14:30
    Przyjemny wybór
    Krem ma przyjemną konsystencję po użyciu skóra wokół oka robi się wyraźnie gładsza przez cały dzień miłe uczucie odżywienia skóry idealnie nadaje się pod makijaż