Bazy do makijażu ust

Golden Rose Prime & Prep, Lipstick Base Baza pod pomadkę

Golden rose LIPSTICK BASE PRIMER BAZA POD POMADKĘ
Golden Rose Prime& Prep Baza pod pomadkę

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

PAUNI
    17 czerwca 2021 o 17:17
    Nie nie nie
    Baza pod pomadkę, która nie pomaga a wszystko psuje. Po nałożeniu ma konsystencję wazeliny. Usta są bardzo obciążone produktem, który się lepi. Pomadka kolorowa po nałożeniu na bazę, roluje się, tłuści, zmienia odcień. Makijaż ust nie zyskuje na trwałości. Baza wysusza usta.
  • 17 czerwca 2021 o 6:40
    Zbędna!
    Pomadka bardzo wydajna, starczy na naprawdę na długo, niestety nie spełnia swojej roli. Mam nawet wrażenie, że przez to, że natłuszcza usta, pomadka schodzi szybciej... Myślałam, że po nałożeniu będzie bardziej "tępa"...
    aoida
    12 października 2020 o 20:08
    Zbędny produkt
    Nie zauważyłam szczególnych właściwości tego produktu, jak dla mnie nie jest wart żadnych pieniędzy. Pomadka i tak się z czasem zjada, natomiast czy szybciej to nastąpi czy wolniej, mnie nie robi różnicy. Stosowanie tego produktu jako balsam do ust też mija się z celem, bo nie jest zbyt nawilżający, ma bardziej tępe wykończenie. Opakowanie standardowe jak na zwykłą pomadkę, cena niska, wydajność też normalna jak w przypadku używania zwykłej pomadki. Nie kupię ponownie, to bez sensu.
    Zalety:
    Wady:
    • brak szczególnych właściwości
    zozell
    7 czerwca 2020 o 13:23
    Zbędna
    Kupiłam w celu przetestowania jako bazę pod pomadki i szminki i niestety nie sprawdziła się. Mam wrażenie, że szminka/pomadka nie wygląda dobrze na ustach po uprzednim nałożeniu tej bazy. Trwałości również nie wydłuża. Używam jej w zamian jako pomadki ochronnej. Mimo nawilżenia, nieprzyjemnie się zjada. Zbiera się w jedno miejsce na ustach, co niesamowicie mnie irytuje.
    Zalety:
    • nawilża
    Wady:
    • nie wpływa na trwałość pomadek oraz szminek
    • produkty do ust nie wyglądają korzystnie
    • zbiera się
  • 4 czerwca 2020 o 10:13
    Coś strasznego
    Ten produkt ma pomóc w lepszym nakładaniu pomadki, przedłużyć jej żywotność a działa przeciwnie. Od razu po nałożeniu na to jakiejkolwiek pomadki/szminki ona się roluje i wygląda okropnie.
    Wady:
    • działa całkowicie na odwrót niż powinna