WIZAŻ logo
Dezodoranty i antyperspiranty

Vichy Stress Resist, Traitement Anti-Transpirant 72 H Intensywna kuracja przeciw poceniu się

4,5 (41)
15 hitów!

allegro

• 3 listopada 2025 o 13:08
    Pomocnik
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Naprawdę świetny produkt! To jak on długo wytrzymuje! Nie śmierdzi od ciebie nic a nic. Nie musisz się martwić i możesz pozwolić sobie założyć obcisłą bluzkę, bez stresu że będzie od ciebie śmierdziało! Naprawdę idealny! Dla osób które się dużo stresują i chorują na depresję to must have!
  • 6 października 2025 o 4:57
    nie do końca...ale jednak nadal na tak!
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW aptece
    Kupiłam go w aptece za 6 dyszek. Mam dość dużą nadpotliwość więc skusiłam się. Opakowanie wygodne w użyciu bo standardowa kulka. Dość szybko się wchłania w skórę. Ma taki specyficzny zapach ale mi on nie przeszkadza. W pierwszych tygodniach super działa - widać znaczna róznicę bo hamuje nadpotliwość i nieprzyjemny zapach jednak z czasem skóra przyzwyczaja się dlatego trzeba zrobić przerwę i znowu powrót do tego kosmetyku. Ogólnie wart uwagi dlatego polecam go.
    Zalety:
    • wygodne opakowanie
    • skuteczny
    Wady:
    • skóra przyzwyczaja się do niego - trzeba zrobić przerwę
    • specyficzny zapach
  • 2 października 2025 o 13:11
    Najpierw zachwyt a później…
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Antyperspirant ten zakupiłam po namowach koleżanki która tak jak ja skarżyła się na nadpotliwość i najpierw byłam nim zachwycona. Do tej pory przetestowałam już kilka jak nie kilkanaście różnych antyperspirantów i raczej każdym byłam zawiedziona czy to przy pierwszym użyciu czy w perspektywie kilku tygodniowej. Po pierwszym użyciu antyperspirantu od vichy myslalam, że znalazłam swojego kompana już na stałe. Na początku efekt był świetny, zero kropelek potu, plam na ubraniach czy nawet nieprzyjemnego zapachu. I tak właśnie było przez pierwszych kilka może kilkanaście tygodni. Antyperspirant ten używałam (oraz nadal czasem używam) tylko na noc po prysznicu a na dzień jakiś delikatny dezodorant i wszystko było pod kontrolą przez cały dzień. Po dłuższym czasie zauważyłam, że jego działanie staje się coraz słabsze więc zaczęłam kombinować z innymi by do vichy wracać co kilka dni i fakt- w takiej konfiguracji jest lepiej niż przy używaniu codziennie bez przerwy ale to nie jest już ten sam efekt :( Nadal mogę powiedzieć, że jest to działanie całkiem w porządku i jak najbardziej mogę polecić abyście sobie przetestowali ale mimo wszystko pomimo upływu czasu od pierwszych użyć ciężko mi spaść z oczekiwań…
  • 26 września 2025 o 19:19
    To bardzo dobra opcja, jeśli potrzebujesz czegoś silniejszego
    Kupi ponownieNie wiem
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    To bardzo dobra opcja, jeśli potrzebujesz czegoś silniejszego niż przeciętne antyperspiranty — szczególnie jeśli zdarza Ci się pocić intensywnie. Jednak nie ma cudów — w ekstremalnych warunkach nawet on może mieć swoje granice.
    Zalety:
    • Wydajny, skuteczny, dobrze tolerowany przez skórę.
    Wady:
    • Chociaż działa lepiej niż standardowe produkty, to jednak w ekstremalnych warunkach i tak trzeba ponownie aplikować.
    • Mocny zapach może być dla niektórych zbyt “męski” lub intensywny.
  • 19 sierpnia 2025 o 16:40
    Zdecydowanie przereklamowany!
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Skuszona polecajkami na tiktoku, i instagramie postanowiłam kupić ten antyperspirant. Aktualnie jestem w trakcie poszukiwań by znaleźć idealny produkt, i przetestowałam już mnóóóstwo zarówno dezodorantów jak i antyperspirantów. Vichy wybitnie mnie rozczarował. Producent obiecuje ochronę do 72H, a gdy testowałam go w ciagu intensywnego dnia, w okresie upałów wypadł: koszmarnie. Próbowałam również dać mu szanse w sezonie jesienno- zimowym gdy temperatury na zewnątrz są niskie i tez miernie sobie radził. Nie mam problemu z nadmierna potliwością, i jedyny problem z którym probuje walczyć to zapach potu i brak poczucia świeżości w ciagu dnia. Vichy niestety powodował u mnie okropną mieszankę zapachów. Sama woń produktu mi przeszkadzała, zapach jest bardzo specyficzny, wręcz powiedziałabym - męski. Plusy? Bardzo wydajny i szybko schnący lecz tutaj znowu musze pokusić się o wytknięcie minusów, bo zaaplikowany w zbyt dużej ilości zostawiał plamy na ubraniach, i osypywał w postaci proszku? Nigdy nie spotkałam się czymś takim używając innych produktów. Podsumowując, napewno nie kupię go ponownie, cena jest zdecydowanie za wysoka, i nie spełnia polowy wymienionych przez producenta obietnic.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Szybko schnący
    Wady:
    • Zapach produktu
    • Nie zapewnia świeżości
    • W polaczeniu z przykrym zapachem potu - ktory mimo wszystko pojawiał się, powodował brzydki zapach

szukaj