Revlon Professional, Equave, 2 Phase Hydro Nutritive Conditioner (Odżywka nawilżająca dwufazowa do włosów)

Kinczka
    6 października 2014 o 14:39
    Jest super
    Opiszę nową wersję EQUAVE Enriched Keratin. Nie wiem jak można być niezadowolonym z tej odżywki. Znacznie ułatwia rozczesywanie, a przy rozczesywaniu mokrych włosów to prawie nie ma ich na szczotce. Kiedyś myślałam, ze mi wypadają, ale odkąd stosuje ten ułatwiacz rozczesywania to wiem, że je wyrywałam-choć i tak po myciu zawsze używam odżywki ze spłukiwaniem. Pięknie pachnie-tak świeżo, ale nie jak Domestos czy Cif =D Przy dłuższym stosowaniu zauważyłam, że prostuje moje włosy. Kiedyś robiła mi sie jakaś wiejska falka, a teraz mam prościutkie, że prostownicy już wogóle nie używam. Choć mam włosy cienkie, to ta odżywka ich nie obciąża. Myję głowe codziennie, ale to nie dlatego, że mam już tłuste włosy, tylko dlatego, że nie rozumiem jak mozna się nie kąpać codziennie? Pomijam biwaki.
  • 5 lipca 2014 o 22:58
    nie wrócę do niej
    Kupiłam za namową mojego fryzjera, dobrze że wybrałam mniejsze opakowanie. Odżywka bardzo obciąża włosy i szybciej się po niej przetłuszczają. Powoduje oczywiście, że są troche bardziej miękkie trochę bardziej wygłądzonę i trochę lepiej wyglądają. Ale to wszystko. Droga jest i nie jest ogólnie dostępna. No i tyle. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: połowę pierwszego
  • 21 grudnia 2013 o 14:34
    lubię ją
    Przyjemna w użyciu odżywka, którą używam od ok. 3 lat. Nie mam szczególnych problemów z włosami, nie są one jakoś nadmiernie przesuszone czy zniszczone. Moje włosy są po prostu cienkie, ale wynika to z dziedziczenia ;-) Kobiety w mojej rodzinie mają włosy długie i cienkie, a ja przejęłam po nich tę cechę. Odżywka pomaga mi zregenerować włosy i ułatwia codzienną modelację włosów. Włosy wyglądają gęściej i zdrowiej. Odżywka sprawia wrażenie większej objętości włosów, które są lekko zmiękczone i uniesione. Oprócz tego podoba mi się delikatny zapach podczas spryskiwania włosów. Mam poczucie świeżej fryzury przez cały dzień. Odżywka jest dobra, skuteczna. Nie działa cudów, bo wcale takie nie są mi potrzebne. Spełnia swoje zadanie, więc daję 4. Trochę droga, ale jakość odpowiednia do ceny. Używam tego produktu od: chyba 3-4 lat Ilość zużytych opakowań: kilka, co najmniej 5 Oceniono na 4.00 na 5 gwiazdek.
    novarde
    11 września 2013 o 11:56
    Idealna do suchych włosów :)
    Niedawno zniszczyłam włosy robiąc Headline (Welli), były przesuszone, połamane i matowe. Zaczęłam stosować tę odżywkę (kupiłam na allegro 500ml) i zauważyłam maksymalną poprawę kondycji już po 2 tygodniu stosowania! Używam zawsze po umyciu włosów, a nawet po odżywce do spłukiwania - mam cienkie włosy, ale nie są obciążone ani nie przetłuszczają się nadmiernie po tej odżywce! Polecam każdej z Was, która chce nawilżyć i zregenerować suche, matowe włosy! Proszę tylko o poradę: która buteleczka jest oryginalna? a może obie?? (Rada: od jakiegoś czasu stosuję gumki do włosów FROTKI -takie grubsze, zauważyłam, że włosy nie niszczą się tak jak po tych cienkich i mocnych - włosy zawsze mi się łamały w połowie długości, teraz wiem dlaczego! :) też polecam!) Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 0,75
  • 21 sierpnia 2013 o 18:03
    b.dobra odżywka
    kupiłam ja jakis czas temu a pozniej przestałam jej uzywac,zupelnie nie wiem dlaczego bo jest warta uwagi.splukiwanie odzywek jest dla mnie udreka.a bez odzywki nie rozczesze ich.ta jest b.dobra!przede wszystkim nie obciaza wlosow .wlosy po niej mam gladziutkie .forma sprayu dodatkowo przemawia do mnie na korzysc tego produktu :) Używam tego produktu od: dłuzszego czasu Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego (but. 500 ml)