Balsamy do ciała

Ziaja Lato Limitowane, Esencja tropikalnego kokosu w nawilżającym balsamie do ciała

• 25 lutego 2021 o 16:00
    żar tropików
    Dla mnie ta linia pachnie przepięknie. Kojarzy mi się z latem <3 Balsam pachnie kokosem, ale nie jest przesłodzony ani tandetny. Wręcz rześki i do zjedzenia. Nie jest niewiadomo jaki odżywczy ale nawilża i jest bardzo lekki. Szybko się wchłania i postawia na skórze delikatny zapach, choć nie na długo.
    • szybko się wchłania
    • nawilża i nie przetłuszcza
    Wady:
    • szkoda, że to linia tylko na lato :(
  • 18 października 2019 o 12:53
    okej
    Produkt zaskoczył mnie , zmiękcza i wygładza przesuszoną skórę , fajnie się wchłania i nawilża. Jedyny jego mankament to zapach... jest potwornie słodki , tak słodki że ciężko wytrzymać . Gdy posmaruję nim nogi to jest ok , ale gdy w grę już wchodzi smarowanie całego ciała zapach jest bardzo intensywny. Ogólnie produkt oceniam na plus , byłby idealny gdyby nie ten odurzający zapach.
  • 5 czerwca 2019 o 12:35
    Przecudowna emulsja na lato
    Świeży tropikalny zapach rozkochał mnie w sobie. Emulsja świetnie się rozprowadza, wchłania się powoli i pozostawia warstwę, która się lepi. Skóra jest lepiaca i tłusta. Idealnie nadaje się po opalaniu jeśli można zostać w domu. Wydajny produkt. Dosyć dobrze nawilża skórę.
    • nawilżenie
    Wady:
    • skład
    • pozostawia tłusta warstwe
    • wchłania się powoli
  • 18 marca 2019 o 11:55
    Szkoda że limitowana edycja
    Lekki balsam o orzeźwiającym wakacyjnym zapachu. Idealnie nawilża wysuszoną skórę. Wchłania się od razu po zastosowaniu. Nie zostawia tłustego filmu na skórze. Ma małe poręczne opakowanie choć wolałabym żeby buteleczka miała pompkę. Szkoda, że to limitowana seria. Ziaja mogła by wprowadzić ten produkt na stałe.
    • nawilża
    • od razu się wchłania
    Wady:
    • produkt limitowany
  • 25 września 2018 o 9:35
    Przyjemniaczek
    Ten balsam kupiłam skuszona... jego zapachem. Po prostu mnie uwiódł jak prawdziwy mężczyzna ;-) wystarczyło jeden raz go powąchać zachęcona przez ekspedientkę w drogerii i już wiedziałam, że nie będę mogła się bez niego obejść. Mam skórę suchą, dosyć wymagającą, a jednak ten balsam dobrze sobie z nią poradził.
    Zalety:
    • oczywiście cudowny zapach!
    • lekka konsystencja, idealnie sprawdził się latem. Dosyć szybko się wchłania, zostawia skórę miękką i odżywioną. Nie lepi się! W zestawie z peelingiem z tej serii robi szał :-)
    • Atrakcyjna cena
    Wady:
    • nie do końca przepadam za balsamami w takich opakowaniach, zawsze jest problem z wydobyciem do końca produktu i trzeba na koniec dosyć się napocić żeby go zużyć do zera.