Balsamy do ciała

Avon Eve Confidence, Body Lotion Balsam do ciała

• 6 lutego 2025 o 18:39
    Ten zapach to przytulna mieszanka słodyczy, kwiatów i ciepła
    Złota tubka, która wygląda jak milion dolarów? No to już mnie ma! Balsam do ciała Avon Eve Confidence kusi nie tylko opakowaniem, ale i obietnicami nawilżenia oraz obłędnego zapachu. Nałożenie pierwszej porcji to czysta przyjemność konsystencja jest idealna, lekka dzięki czemu balsam rozprowadza się po skórze bez walki. Wchłania się przyzwoicie, skóra jest nawilżona, miękka i przyjemna w dotyku. Jeśli ktoś uwielbia perfumowane balsamy, to będzie w siódmym niebie. Ten zapach to przytulna wiosenna mieszanka słodyczy, kwiatów i ciepła. Czuć go na skórze przez kilka godzin, a jeśli użyć w duecie z perfumami i roll-onem z tej samej linii, to już w ogóle można czuć się jak bogini elegancji. Balsam jest lekki i bardziej chodzi tu o efekt upiększający i piękny zapach, niż dogłębne odżywienie suchej skóry.
    Zalety:
    • piękny zapach
    • lekko nawilżający
  • 1 czerwca 2023 o 18:26
    Pięknie pachnie
    Balsam w złoto żółtej tubce. Konsystencja dosyć gęsta, biała i perfumowana. Kosmetyk dobrze rozprowadza się po skórze i szybko się wchłania. Zostawia skórę pachnącą i lekko nawilżoną bez tłustego filmu. Ale nie jest to balsam do bardzo suchej skóry. Tubka dosyć wydajna. Nie uczulił mnie. Nie podrażnił skóry świeżo po goleniu. Tani.
    U konsultantki
  • 20 sierpnia 2021 o 23:02
    Dobrze naperfumowany balsam. Nawilża.
    Od tego balsamu nie można chyba oczekiwać niczego więcej, jak dobrego nawilżenia skóry i intensywnego zapachu - w tym przypadku jest to woda Eva Confidence z Avonu. Balsam stanowi super uzupełnienie perfum. Ma przyjemną konsystencję, dobrze się wchłania, dobrze nawilża i mocno pachnie. Polecam, jeśli się komuś podoba ten zapach. Wadą jest wysoka cena jak za taką pojemność...
  • 29 listopada 2020 o 22:53
    Trochę słaby
    Balsam dostałam w pakiecie razem z perfumami. Jest w bardzo ładnej złotej tubce. Tubka jest miękka więc nie ma problemu z aplilacją produktu. Zapach ładny długo utrzymuje się na skórze. Lekka konsystencja szybko się wchłania. Niestety mojej skóry nie nawilża odpowiednio.
    Zalety:
    • Ładny i długotrwały zapach
    • Wygodne i ładne opakowanie
    Wady:
    • Słabo nawilża
  • 21 kwietnia 2020 o 10:51
    Znowu jestem na nie.
    Dostałam go w gratisie do zamówienia. Sama bym go nie kupiła, ze względu na to, że zapach perfum nie przypadł mi za bardzo do gustu oraz dlatego, że na mojej skórze perfumowane balsamy Avonu pachną plastikowo - właściwie każdy, który miałam. Z tym balsamem było tak samo - mieszanka Eve i plastiku, słodko - kwaśno, nie podobał mi się taki efekt, ale nie zdziwił mnie. Poużywałam go sobie przez kilka tygodni, co parę dni. Nawilżenie było ok, ale mojej normalnej skórze nie trzeba wiele do szczęścia. Dobrze się rozsmarowywał i nieźle wchłaniał. Nie zrobił mi żadnej krzywdy. Nie używałam go jako przedłużenie trwałości perfum, bo zużyłam je już wcześniej. W końcu posłałam go dalej w świat i to była bardzo dobra decyzja.