Balsamy do ciała

Eveline Cosmetics Extra Soft, Luksusowy krem ze złotem Maroka `Bio olejek arganowy`

• 12 marca 2018 o 13:35
    Bardzo fajny
    Krem ze złotem nadaje się za równo do ciała jak i do twarzy. Nawilża i przynosi suchej skórze ulgę. Ma gęstą konsystencję, biały kolor i ładny zapach, nie zostawia białej warstwy na skórze i szybko się wchłania. Jako krem do ciała sprawdza się super, nawet jako krem do nóg po goleniu. Do twarzy stosowałam go sporadycznie i też byłam zadowolona. Nawilżał i nie powodował nadmiernego świecenia się i przetłuszczania skóry. Złota w nim nie odkryłam, ale jest to całkiem dobry produkt.
    Drogeria Natura
  • 9 marca 2018 o 23:02
    kiedyś był moim ulubieńcem!
    Naprawdę bardzo go lubię! Starcza na bardzo długo. Ma tłustą konsystencję, łatwo się go rozprowadza po ciele. Bardzo dobrze nawilża skórę, sprawia, że jest ona promienista! Stosowałam go jako balsam do ciała i bardzo dobrze się mi sprawdzał. Skóra była nawilżona i wyglądała na młodszą. Pięknie pachnie, a zapach utrzymywał się na ciele przez kilka godzin :).
    Zalety:
    • nawilżenie
    march96
    18 lipca 2017 o 11:30
    Bardzo dobry kremik!
    Uwielbiam ten krem. Wydajny, nawilża szybko i porządnie, super pod makijaż. Duże opakowanie starcza na długo. Cena jak za taką pojemność też w porządku :) Generalnie mój ulubieniec, ale stosuję go zamiennie z innymi kremami, by skóra nie przyzwyczajała się do jednego produktu. Polecam!
    Zalety:
    • Duże opakowanie
    • Wydajny
    • Dobrze nawilża
    • Bdb cena
    • Pięknie pachnie
    • Dobry pod makijaż
    Wady:
    • Nie dostrzegam
  • 15 stycznia 2017 o 0:21
    Spodziewalam się więcej
    Kupiłam produkt na promocji, w trakcie poszukiwania nawilżenia dla mojej przesuszonej skóry. Nie spodziewalam się cudów za 7,50, jednak liczyłam przede wszystkim na nawilżenie. ... Plusy: Przyjemny zapach, Opakowanie Pozostawia uczucie gladkiej skóry Nie zostawia tłustego filmu na skórze Cena Minusy: Słabo nawilza przesuszona skórę Mało wydajny
    Drogeria Super-Pharm
  • 30 czerwca 2016 o 18:31
    Dobry
    Plusy : - nawilża - szybko się wchłania - przyjemny zapach - bardzo fajna konsystencja - cena - opakowanie , można go zuzyc do samego końca Minusy : - mało wydajny za co odejmuję gwiazdkę