Kremy uniwersalne

Celia Delikatny nagietkowy krem półtłusty z kolagenem

Dax Cosmetics
Celia Kolagen krem półtłusty z nagietkiem 50ml
Celia Kolagen krem półtłusty z nagietkiem 50ml

Sunny_M
    2 lipca 2021 o 23:51
    Produkt jest po prostu nijaki.
    Kupiłam pod wpływem chwili, czyli dobierania w sklepie online, aby dorwać darmową dostawę. Produkt nawilżający i dobrze wchodzi w skórę. Ale nie jest super nawilżający. Trochę się roluję i mam wrażenie, że zatyka skórę a przynajmniej po paru użyciach zaczęły się u mnie pojawiać różne krostki. Na początku założyłam że to zwyczajna alergia na ogólne warunki obecnej pory roku. Potem parę dni nie używałam i było ciągle tak samo. Ale kiedy skończyłam krem i od ponad miesiąca go nie stosuję to krostek już nie mam. Więc wyjątkowo delikatny nagietek mnie uczulił. Krem jest taki sobie, niby coś tam robi, ale mi nie odpowiada.
    Zalety:
    • w składzie obiecują nagietek
    Wady:
    • zapycha twarz
    • u mnie uczulał, chociaż tego się w ogóle niespodziewałam.
  • 4 grudnia 2018 o 11:51
    Nawilża,ale niestety zapycha
    Krem ten używałam w porze letniej,gdy moja skóra była przesuszona.Stosując go do twarzy zapachał pory i nabawiłam się przez niego na kilka pryszczy ,ale które na szczęście szybko zniknęły po przestaniu stosowania oto tego kremu.Było mi go szkoda wyrzucić,więc zaczęłam go używać zamiast balsamu do ciała ,no i też się nie sprawdził.Na nogach wyskoczyły mi po nim czerwone,ropne krostki,czyli znowu zapachał mi skórę.Doszłam do wniosku,że wogóle nie nadaje się do mojej skóry,odstawiłam go na jakiś czas.A pod koniec lata zaczęłam mieć problem ze skórą dłoni ,zaczęły pękać mi naczynka , ze wzgledu na zawartość nagietka i kolagenu myślałam ,że coś mi pomoże i smarowałam nim dłonie.Zauważyłam tylko nawilżenie dłoni i brak suchych skórek pomiędzy palcami,ale nie pomógł w zaden sposób na rozszerzone naczynka.Czyli śmiem sądzić ,że ekstraktów naturalnych to w nim tyle co na lekarstwo.Z trudem wykończyłam jedno jego opakowanie i nie mam ochoty więcej kupować kremów z tej firmy.
    Zalety:
    • nawilża
    • przyjemnie pachnie
    Wady:
    • zatyka skórę
    • pojawiają się po nim ropne wypryski
    • bardzo niska jakość kremu (za tą cenę można kupić o tej samej pojemności Niveę soft ,która jest dla mnie genialna)