Maseczki klasyczne

Eveline Cosmetics Hyaluron Expert, Ultra-nawilżenie, Błyskawiczna maseczka wygładzająca 3 w 1

• 9 października 2022 o 11:29
    Spełnia swoją rolę
    Jestem zadowolona ze stosowania maseczki do twarzy od marki Eveline, ponieważ moim zdaniem spełnia ona swoje zadanie. Na opakowaniu widnieje informacja, że produkt gwarantuje ultra-nawilżenie, błyskawicznie wygładza oraz regeneruję. W moim odczuciu opis jest trafnie skonstruowany i efekty są wyczuwalne po wykonaniu zabiegu w domowym zaciszu. Pielęgnacja dedykowana jest dla skóry suchej, wrażliwej i odwodnionej, natomiast przy mojej cerze mieszanej, która również potrzebuję sporej dawki nawodnienia sprawdza się bardzo dobrze. Dobroczynne składniki jakie mieści w sobie zawartość saszetki to min.: lab hyaluron, prowitamina B5, aquaxyl, hydromanil. Obietnice producenta znajdują odzwierciedlenie w rzeczywistości, jedyne do czego mam małe zastrzeżenie to czy głębokie nawilżenie utrzymuje się aż do 48h oraz gwarancja na temat likwidacji zaawansowanych oznak starzenie się skóry. Uważam, że kosmetyki nie są w stanie aż tak wpłynąć na widoczny już upływ lat na skórze dojrzałej. Konsystencja jest bardzo przyjemna i kremowa pod palcami. Aplikacja nie sprawia żadnego problemu, plastyczna formuła rozprowadza się bardzo intuicyjnie po twarzy. Po rekomendowanym czasie 10 minut maseczka prawie całkowicie wchłonęła się, resztę preparatu wsmarowałam w buzię. Efekty po zastosowaniu to mięciutka, aksamitna skóra, nawilżona oraz ukojona. Zapach jest intensywny, woń chociaż pielęgnacyjna jest dla mnie zbyt mocno słodka, chociaż nie jest drażniąca w odbiorze. Produkt jest skuteczny i chętnie go używam, ponieważ gwarantuje mi rezultaty, których pożądam. Pojemność mojego egzemplarza to 7ml, wydajność w mojej ocenie wypada dobrze. Koszt jaki zapłaciłam za tę propozycję jest dla mnie bardzo atrakcyjny, ponieważ dokonałam zakupu na stronie producenta w promocyjnej cenie 1,59zł. Opakowanie w formie saszetki jest wygodnym i standardowym rozwiązaniem dla tego rodzaju produktu. Etykieta w morskim kolorze jest bardzo energetyzująca i przykuwa uwagę potencjalnego klienta. Z pewnością zdecyduję się na ponownie dodać do koszyka ten produkt, ponieważ jest bardzo dobrej jakości. Dostępność asortymentu marki również oceniam pozytywnie zarówno stacjonarnie jak i internetowo.
    Zalety:
    • kremowa konsystencja,
    • wysoka skuteczność,
    • dobra jakość,
    • produkt zgodny z opisem producenta,
    • łatwa aplikacja,
    • nawilża, wygładza i regeneruje,
    • dobra wydajność,
    • optymalna pojemność,
    • wygodne opakowanie,
    • energetyzująca szata graficzna,
    • dobroczynne składniki aktywne,
    • atrakcyjna cena,
    • powszechna dostępność.
    Wady:
    • poddaje w wątpliwość gwarancję o likwidacji zaawansowanych oznak starzenia się skóry,
    • zapach mógłby być mniej mdły.
  • 27 grudnia 2021 o 8:04
    Maski Eveline zawsze spoko
    Maski Eveline i Ziaja jeszcze nigdy mnie nie zawiodły. Lubię kupować małe saszetki zamiast tubek by próbować różne warianty. Nie mam uwag. Ilość w opakowaniu bez problemu starcza nie tylko na twarz ale też i szyje i dekolt lub po prostu na dwa razy jeśli dobrze zabezpieczymy opakowanie by maseczka się nie wysuszyła. Jakość bardzo dobra- skóra nawilżona i przyjemna w dotyku. Maseczki stosuje raczej na wieczór i do momentu położenia się spać efekt ładnie się utrzymuję.
    Zalety:
    • jakość nawilżenia
    • wydajne opakowanie
  • 25 sierpnia 2021 o 10:07
    Bardzo lubię
    Szybka maseczka przed większym wyjściem. Kiedy wiem że zbliża się jakieś weselicho albo impreza rodzinna to kupuję 2 saszetki i nakładam maseczkę przez 4 dni - jedno opakowanie wystarcza mi na 2 użycia, bo nakładam cienką warstwę. Maseczka jakby wchłania się w skórę i jeśli nie nosimy makeupu to możemy jej nie zmywać, bo jej nie widać. Jednak maseczka ma tendencję to lekkiego wałkowania się z czasem, więc przy planie makijażu polcam ją zmyć. Ogólnie fajnie nawilża, daje się nałożyć nawet pod oczy (nie szczypie). Nie lepi się, nie pachnie nadmiernie, nie drażni oczu, daje ulgę podrażnionej skórze
    Zalety:
    • ładnie się wchłania, można ją nosić cały dzień - bez make upu
    • tania
    • wydajna - 1 opakowanie wystarcza mi na 2 uzycia
    • nie szczypie w oczy
    • nawilża, uspokaja cerę
    Wady:
    • lubi się wałkować
    Gogo145
    26 stycznia 2021 o 19:25
    Eveline po raz pierwszy
    Przyznam się, że kosmetyków do twarzy marki Eveline nigdy nie stosowałam , chociaż są dostępne od kilku lat. Ta maseczka , wyjątkowo przemówiła do mnie ze sklepowej półki obiecując ultra-nawilżenie, a cena dodatkowo utwierdziła mnie w zakupie. Nie zważałam , że przeznaczona jest do cery suchej, ( mam mieszaną) , zdecydowałam się , bo dużo obiecywała. Maskę o kremowej barwie łatwo nakłada się na twarz, a ponieważ jest jej dużo , również na szyję i dekolt . Skorzystałam z rady producenta i aplikowałam ją po wyjęciu z lodówki . Efekt chłodzącej maski jest bardzo przyjemny, zapach również nie należy do najgorszych, jedynie lepkość powoduje dyskomfort.. Zmyłam ją po 10 minutach gąbką Yasumi , która się do tego idealnie nadaje i otrzymałam : - gładką , nawilżoną skórę na twarzy , szyi i dekolcie . Nie zauważyłam innych pozytywnych efektów w postaci regeneracji o których wspomina producent. Chętnie dla porównania wypróbuję inne kosmetyki tej marki .
    • nawilża i wygładza
    Wady:
    • lepka
    • skład
  • 19 lipca 2020 o 12:15
    Wow! Eveline mnie zaskakuje! ❤️
    Maseczki tej firmy naprawdę są warte uwagi! A ta to już w ogóle! Opakowanie może nie jest jakieś przyciągające, ale za to na pewno kusi cena. Płacę za nią około 4 złotych, więc myślę, że warto. Pojemność to 7 ml i u mnie wystarcza do na dwa użycia. Co obiecuje nam producent? ✔️ Wygładzenie buzi ✔️ Napięcie w miejscach potrzebujących ujędrnienia ✔️ Redukcja zmarszczek ✔️ Nawilżenie O dziwo, spełnia prawie wszystkie obiecane funkcje. Maska jest bardzo przyjemna w aplikacji, bardzo dobrze się rozprowadza. Dodatkowo nie spływa i świetnie się utrzymuje. Ma pewien minus, ponieważ niestety dla mnke tworzy efekt tłustego filmu, ale za takie działanie myślę, że mogę jej to wybaczyć! Konsystencja mimo wszystko jest dość przyjemna, ja trzymam ją około 10 minut. Do tego ma bardzo ładny zapach. Buzia jest odpowiednio nawilżona i zdecydowanie wygląda na zregenerowaną. Jest taka bardziej promienna i wygląda na zdrowszą. Maseczka powoduje również jej wygładzenie. Jest miękka w dotyku. Bardzo lubię do niej wracać, dlatego stosuję ją regularnie.
    Zalety:
    • odpowiednie nawilżenie
    • wygładzenie buzi
    • ładny zapach
    • brak podrażnień
    • wygodna w aplikacji
    • nie zapycha
    • wystarcza na 2 razy (wydajność)
    • ma niską cenę
    • odpowiednia konsystencja
    • twarz wygląda na zdrowszą
    • koi
    Wady:
    • efekt tłustego filmu