Maseczki klasyczne

Avon Planet Spa, Perfectly Purifying, Face Mask Głęboko oczyszczająca maseczka błotna do twarzy

mm2991
    21 sierpnia 2024 o 9:38
    Wydajna i skuteczna
    Maska charakteryzuje się większym opakowanie w postaci tubki spokojnie wystarcza na kilka aplikacji. Sama maska charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem, konsternacja idealnie rozprowadza się po skórze nie powodując podrażnienia. Maseczka zastyga podczas aplikacji, łatwo zmywa się ciepłą wodą. Cera po zastosowaniu zdecydowanie jest oczyszczona, wygładzona, pory mniej widoczne przy regularnym stosowaniu cera bardziej zmatowiona. Nie przesusza skóry. Produkt wydajny.
  • 24 lipca 2024 o 23:21
    Dogłębne oczyszczenie
    Maseczkę zakupiłam u konsultantki po namowie koleżanki. Byłam sceptyczna do tego typu produktów, lecz musze powiedzieć ze maseczka jest hitem. Maseczka jest w eleganckiej szarej tubce. Opakowanie jest miłe oku oraz przyjemne w dotyku. Aplikacja maseczki jest łatwa, lecz mam wrażenie że nie wykorzystam jej do końca i pozostałości jednak zostaną w opakowaniu. W tubce znajduje się szara maź o gęstej konsystencji. Moim zdaniem maseczka pachnie świeżością oraz orzeźwieniem, zapach ten jest naprawdę przyjemny. Po nałożeniu na twarz, zapach unosi się jeszcze długi czas. Maseczka jest wydajna, wystarczy nałożyć ją na opuszki palców i rozprowadzić po twarzy. Mi opakowanie wystarcza na około 8 miesięcy. Maseczkę zawsze nakładam na twarz gdy pojawiają się wypryski, ku mojemu zdziwieniu wszystkie krostki oraz powstałe niedoskonałości znikają po dwóch dniach. Skóra jest naprężona, nawilżona i oczyszczona. Mimo iż maseczka ma oczyszczać, nie podrażnia lecz pielęgnuje cerę. Polecam <3
    Zalety:
    • Dostępność
    • Skóra jest oczyszczona oraz nawilżona
    • Redukuje wypryski
    • Pięknie pachnie
  • 15 lipca 2024 o 12:52
    Super
    Maseczka błotna Avon Planet Spa Perfectly Purifying jest zapakowana w estetyczną tubkę, co ułatwia dozowanie. Konsystencja maseczki jest gęsta, ale łatwa do nałożenia. Ma ciemny kolor, typowy dla masek błotnych. Zapach jest subtelny i przyjemny, z nutami świeżości, co sprawia, że aplikacja staje się relaksującym doświadczeniem.Aplikacja maseczki jest prosta. Wystarczy nałożyć cienką warstwę na oczyszczoną skórę twarzy, unikając okolic oczu. Maseczka szybko schnie, a po około 10-15 minutach łatwo się zmywa.
  • 26 kwietnia 2024 o 16:52
    Produkt zadawalający
    Avon to klasyczna marka, która znalazła się w każdym domu. Peeling kupiła moja mama, natomiast ja również dosyć często z niego korzystałam. Produkt pozostawia skórę nawilżoną i dobrze oczyszczoną. Jest mimo wszystko delikatny i nie podrażnia, ani nie uszkadza.
    annaskc
    18 grudnia 2023 o 20:14
    Uwielbiam całą serię Planet Spap
    W liceum i na początku studiów byłam konsultantką firmy Avon więc ich produkty są mi bardzo bliskie. Przetestowałam ich mnóstwo, część z nich kupuję do dzisiaj. Jedną z perełek jest seria Planet Spa, z której polubiłam chyba wszystkie produkty. Maseczka do twarzy Perfectly Purifying również należy do grona kosmetyków, które bardzo mi podpasowały. Niepozorna maseczka błotna o prostym, szarym opakowaniu ma bardzo fajny wpływ na moją skórę. Zacznę od tego, że moja cera jest normalna, ze skłonnościami do alergii i przebarwień. Często przesuszona, szczególnie w okresie jesienno-zimowym. Maseczka Planet Spa bardzo dobrze sobie radzi z oczyszczeniem skóry z wszelkich zanieczyszczeń i resztek makijażu. Pozostawia skórę gładką, miękką i nawilżoną. Stonowana regularnie poprawia jej wygląd i koloryt. Pachnie bardzo neutralnie, jest bardzo wydajna i starcza na długo. Ja chętnie po nią sięgam i do niej wracam od lat. To naprawdę fajny produkt za niewielkie pieniądze.
    Zalety:
    • Dokładnie oczyszcza
    • Nie podrażnia
    • Neutralny zapach
    • Wydajna