Maseczki klasyczne

Eveline Cosmetics Bio Organic Perfect Skin, Głęboko nawilżająca maseczka z bio aloesem

notino.pl
Eveline PERFECT SKIN MASECZKA NAWILŻAJĄCA ALOES 8ML 5903416026358
Bodyland.pl
Eveline PERFECT SKIN MASECZKA NAWILŻAJĄCA ALOES 8ML 5903416026358

KardiaM
    12 stycznia 2025 o 15:17
    Chłodzi i nawilża
    Cieszę się, że jest tak duży wybór maseczek Firmy Eveline, bo jest w czym wybierać i chętnie je testuję :) Opakowanie to saszetka, która zawiera dużą ilość produktu. Kosmetyk ma biały kolor i ładny, delikatny zapach. Maseczka posiada kremowo-żelową konsystencję, nie wyczuwam w niej drobinek. Zarówno aplikacja, jak i zmywanie produktu, nie sprawiły mi trudności. Po nałożeniu odczuwałam delikatne, przyjemne chłodzenie. Maseczka nie zastygała na skórze. Kosmetyk nie wywołał u mnie reakcji niepożądanych. Jestem zadowolona z efektów działania, bo skóra była przyjemnie odświeżona, nawilżona i napięta.
  • 19 stycznia 2024 o 18:02
    Spełnia swoje zadanie delikatnie chłodzi i koi moc bio
    Powiedziała bym bardzo głęboko nawilżająca maska z bio aloesem . Jakby docierała dalej w głąb skóry ponieważ te nawilżenie po jej zmyciu lub jak ja zostawiam ją czasami na noc - utrzymuje się na dłużej . W moim przypadku łagodziła zmainy potrądzikowe na brodzie , zaczerwienia zniknęły , koi dotlenia i uelastycznia . Przyjemnie chłodzi i łagodzi . Kupiłam całą tą serię Bio maseczek i powiem że ta jest faworytem.
    Zalety:
    • Koi
    • Odżywia
    • Dotlenia
    • Nawilża dogłębnie
    Wady:
    • Dostępność
  • 30 grudnia 2022 o 20:20
    Przeciętna
    Używa od:próbka
    Maskę dorzuciłam do jednych z internetowych zakupów. Kosztowała niecałe 3 zł. Produkt klasycznie jest w saszetce, łatwo się otwiera, nie potrzeba nożyczek. Pojemność mamy 8 ml, a konsystencja lekko kremowa. Ilość produktu na spokojnie starcza nam na jednorazową aplikację dosyć grubszą warstwą. Maski użyłam, bo miałam chwilową przerwę od głębszej pielęgnacji i czułam, że potrzebuję już czegoś co da mi mocną dawkę nawilżenia i miałam nadzieję, że to otrzymam od tego produktu. A jednak tak się nie stało. Bardzo łatwo się rozprowadzał produkt na twarzy, natomiast trudno zmywał, bez ręcznika papierowego nie dałoby tu rady, bo sama woda sobie nie radzi, niestety. Nawilżenia nie zauważyłam prawie wcale, może tylko delikatnie, jak lekki krem nawilżający, który ma nam dać efekt na godzinę, tu było tak samo. Za dużo obietnic a za mało efektów, przy najmniej nie podrażniła, ani nie spowodowała uczulenia czy powstania wyprysków.
    Zalety:
    • idealna pojemność na jedno użycie
    • nie spowodowała podrażnienia ani innych niechcianych efektów
    Wady:
    • brak głównego efektu, czyli nawilżenia
    • dostępność (widziałam tylko online)
    • bardzo ciężko się zmywa
  • 4 grudnia 2022 o 23:04
    Wszystko fajnie, ale gdzie to nawilżenie...
    Jesienią i zimą moją skóra dopomina się o nawilżenie, dlatego aktualnie najczęściej stawiam na takie maseczki. Ta wystarczyła mi na dwukrotne użycie i mam co do niej mieszane uczucia. Ma ładne opakowanie, delikatny zapach, dobrze się ją rozprowadza i później zmywa, ale działanie takie średnie. Moja skóra ostatnimi czasy zrobiła się chyba zbyt wymagająca, mimo że przesuszona ani sucha nie jest, bo ta maseczka nie zadziałała tak, jak chwalą ją inne użytkowniczki- owszem, cera była miękka, gładka, czystsza, promienna, ale nie zauważyłam nawilżenia, a przede wszystkim to było obiecywane :(
  • 11 sierpnia 2022 o 21:50
    Super gładka skóra ❤️
    Warta uwagi maska, która daje szybkie i bardzo przyjemne efekty. Przy mojej cerze mieszanej sprawdziła się rewelacyjnie. :) Saszetka zawiera dosyć dużo maski, która ma kremową konsystencję. Ilość starczy na nałożenie grubszej warstwy na całą twarz, szyję oraz dekolt. Część z Was pewnie będzie wolała podzielić sobie tę saszetkę na 2 porcje, ja jednak jestem zwolenniczką nakładania całej zawartości, chyba że producent wyraźnie zaznaczy, że jest to saszetka na 2 użycia. Wydaje mi się po prostu, że określona ilość może mieć tu po prostu swoje znaczenie dla efektu. Zapach maski jest moim zdaniem przyjemny. Czuć delikatne kwiatowe nuty. Mogłabym mieć taki krem do rąk. ;) Maska faktycznie daje lekkie uczucie chłodu, o czym producent wspomina na opakowaniu. Efekt ten jest jednak odczuwalny tylko na początku. Po wyznaczonym czasie widać, że większość kosmetyku została "wpita" przez skórę. Nie ma już na niej kremowej warstwy, a jedynie przezroczysta, jakby lekko olejkowa. Teoretycznie maskę należy zmyć wodą, ale ja postanowiłam nie korzystać z tego zalecenia. Uważam po prostu, że woda może zaprzepaścić to, co masce udało się zdziałać na skórze. Dlatego ja zebrałam większość chusteczkami, a resztę zmyłam płynem micelarnym. Trzeba uważać, żeby zmyć dokładnie, bo w przeciwnym razie skóra będzie się kleić. A jaki rezultat? Moim zdaniem fantastyczny. :) Skóra jest super gładziutka, wyraźnie nawilżona, miękka w dotyku. Naprawdę dobra porcja pielęgnacji. Jeśli chodzi o skład. To mamy tu dużo dobroczynnych składników, choć na liście znajdzie się też parę, które mogą budzić wątpliwości. W moim przypadku nie wystąpiły jednak żądne podrażnienia, ani zaczerwienienia. W składzie warte uwagi są ekstrakt z aloesu, a także olej ze słodkich migdałów i róży. Mamy też łagodzący panthenol. Do tego nawilżający ksylitol, kwas hialurunowy i wit. E.
    Zalety:
    • nawilża
    • wygładza
    • nie podrażnia
    • ładnie pachnie
    • spora ilość w saszetce
    • przystępna cena
    Wady:
    • wymaga zmycia