Odżywki do włosów

CHI Infra Treatment Odżywka regeneracyjna

Farouk Chi Infra Treatment Odżywka Regeneracyjna Dająca Ochronę Termiczną Włosom 300 ml

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 18 lutego 2011 o 22:33
    nie nawilża, NAWET nie wygładza!
    Po bardzo pozytywnych opiniach na temat tej odżywki - skusiłam się. Uwierzyłam, że i mnie pomoże. A jednak nie dla mnie. Moje włosy lepiej wyglądały po zwykłej odżywce dove niż po tym "profesjonalnym" produkcie. Nie są wygładzone. Nie regenerują się. Pół gwiazdki za to, że łatwiej rozczesują się włos. NIC POZA TYM. Używam tego produktu od: roku - męczę się z tym produktem Ilość zużytych opakowań: połowa z 300ml
    adusiaa
    28 stycznia 2011 o 23:38
    Zdecydowanie się zawiodłam
    Prostuję włosy codziennie i są już troszkę zniszczone, więc postanowiłam zainwestować w ten drogi produkt znanej i profesjonalnej ( teoretycznie) marki.... i niesamowicie się zawiodłam. Plusy: - włosy po niej są gładkie Minusy: - bardzo obciąża włosy, przez co są oklapnięte - szybko przetłuszcza włosy - męski, drażniący mnie zapach - zdecydowanie za drogi w stosunku do jakości - nie sądzę, aby chronił moje włosy przed uszkodzeniami od prostowania
  • 21 września 2010 o 20:23
    dobra odżywka
    Ma ciekawy, męski zapach, co dla mnie jest zaletą :) Wygładza moje włosy, które są po użyciu tej odżywki niesamowicie błyszczące i miękkie. Trochę przeszkadza mi chemiczny skład, ale na razie nie znalazłam nic lepszego. Ogólnie: odżywka jest naprawdę dobra, jeśli Wam nie pomaga, to proponuję mój patent :) Po umyciu włosów nakładam odżywkę, a następnie rozczesuję włosy grzebieniem o szerokich ząbkach (dla mnie najlepszy jest bambusowy z TBS). Dzięki temu odżywka jest dokładnie rozprowadzona. Następnie nakładam czepek kąpielowy i dokonuję dalszych ablucji :P Wysoka temperatura pomaga odżywce lepiej się wchłonąć. PO kilku minutach spłukuję dokładnie włosy letnią, a wręcz zimną wodą. To sprawia, że moje włosy są gładkie i śliczne :) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: kilka
    akaj
    4 sierpnia 2010 o 15:58
    bez rewelacji
    nie zregenerowała moich włosów, a do prostownicy i tak musiałam stosować inne preparaty- bez nich włosy były wysuszone. Nie polecam do włosów dekoloryzowanych. Może kiedys spróbuję, gdy będę miała mniej zniszczone :) poza tym ładny zapach. Moje rozczarowanie jest o tyle większe, że dla mnie mały Chi Silk Infusion jest KWC Używam tego produktu od: 2mies. Ilość zużytych opakowań: 1.
  • 4 czerwca 2010 o 12:47
    Na początku czyni cuda
    tak jak można przeczytać na moim profilu jestem posiadaczką bardzo długich grubych i gęstych włosów. Bardzo dbam o ich pielęgnacje i chce żeby zawsze były miękkie i gładkie. Odżywkę dostałam od mamy, która wcześniej sama sprawdził jej wspaniały efekt na swoich włosach. Zgodzę się że zapach jest trochę "męski" jak na tego typu kosmetyk. Konsystencja też jest ciekawa. Zaraz po nałożeniu na włosy kosmetyk znika jak by od razu się wchłonął, aż dziwnie spłukiwać coś czego nie ma. Musze przyznać, że na początku moje włosy były po nim naprawdę miękkie gładkie i błyszczące. Niestety od pewnego czasu tak nie jest nie wiem czy to kwestia przyzwyczajenia ale mimo wszystko za jakiś czas znowu wrócę do tego kosmetyku aby sprawdzić czy nadal będzie działał. Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań:1