Odżywki do włosów

Farmona Herbal Care Odżywka do włosów suchych i łamliwych Len 200ml
Herbal Care Len Odżywka do włosów suchych i łamliwych 200 ml 200 ml
Farmona Odżywka do włosów suchych i łamliwych LEN 200ml
Herbal Care Len

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 18 stycznia 2025 o 21:08
    Cudo dla zniszczonych włosów
    Odżywkę kupiłam przez internet za jedyne 8 zł. Skusiłam się na nią gdyż mam suche i zniszczone włosy po farbowaniu. Ta zawiera aż 94% składników pochodzenia naturalnego: len, białka pszeniczne, ceramidy i keratynę. Odżywka wzmacnia włosy. Są one nawilżone, nie rozdwajają się, dobrze rozczesują i co najważniejsze są zregenerowane. Ma wszystko czego potrzebuje.
    • Naturalne składniki
  • 24 października 2023 o 19:46
    Lekka konsystencja nie obciążająca włosów. Nawilżenie i wygładzenie.
    Odżywka ma przyjemną lekką formułę. Doskonale rozprowadza się na włosach. Nie obciąża ich. Bezproblemowa w spłukiwaniu. Znajduje się w wygodnym opakowaniu. Sprawia, że pasma są wygładzone i nawilżone. Włosy są bardziej lśniące, miękkie w dotyku. Ich kondycja jest widocznie lepsza. Z przyjemnością kupię ponownie.
  • 28 czerwca 2023 o 0:54
    Wygładzający len..
    Odżywka wraz z szamponem tworzą niezły duet. W tym małym opakowaniu zamknięte są składniki, które rewelacyjnie działają na moje włosy - wygładza, ułatwia rozczesywanie, chroni włosy przed uszkodzeniami. Opakowanie jest w formie tubki, dzięki temu można wykorzystać wszystko bez problemu ze środka. Zapach jest bardzo przyjemny dla mojego nosa. Uwielbiam ziołowe zapachy. Szkoda, ze jest tak mało dostępna w sklepach- a co ciekawe inne produkty z tej serii są dostępne w wielu sklepach.
    • działanie
  • 27 czerwca 2020 o 16:06
    Świetna
    Do swoich włosów szukam przede wszystkim kosmetyków wygładzających i ograniczających wypadanie, bo niestety mam problem z tym i nadmiernym puszeniem. Zwracam również uwagę na to, by po myciu łatwo się rozczesywały i nie były skołtunione. Ta odżywka mi się sprawdziła! Z tej serii zakupiłam jeszcze dwie inne i używałam ich wymiennie co jakiś czas i muszę przyznać, że właśnie ta z lnu wywarła najlepszy efekt na moich włosach.
    Zalety:
    • dobry skład;
    • świetnie sprawdza się na moich włosach skłonnych do puszenia - wygładza i ułatwia rozczesywanie;
    • cena;
    • bardzo szybko się wchłania - przy spłukiwaniu mam wrażenie, że prawie nic nie zostało na włosach;
    • regeneruje.
    Wady:
    • mało wydajna - mam włosy do połowy pleców i musiałam jednak nieco dużo jej każdorazowo wykorzystać, żeby równomiernie ją rozprowadzić;
    • moje włosy dość szybko się przyzwyczajają do kosmetyków ziołowych, więc muszę używać ich wymiennie.
  • 15 kwietnia 2020 o 23:18
    Moja ulubienica
    Odżywkę ta kupuje od lat! Pomimo małej wydajności jest genialna, odżywia, wygładza i dodaje takiej niezwyklej lekkosci moim długim wlosom, cena też jest przystepna, za co daje kolejnego plusa. Opakowanie też przepiekne. Az milo stosowac:))
    Zalety:
    • Wymieniłam wyżej
    Wady:
    • Wymieniłam wyżej