Pędzle do twarzy

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 27 maja 2018 o 13:11
    Bardzo lubię
    Posiadam ten pędzel w wersji czarnej, bo mój nie był z żadnego zestawu, czy limitowanej kolekcji. Produkt jest zrobiony bardzo dobrze, jakość na plus. Używam go już 1,5 roku i włoski się nie odkształciły ani nie wypadły, wszystko jest dokładnie takie samo, jak było podczas zakupu, no, może 3 pojedyncze wloski po bokach (czyli po tej węższej części) odstają, ale generalnie mogłabym to odciąć nożyczkami i by było ok, jednak nie przeszkadza mi to wcale, więc mogą zostać. Napisy się nie starły jak na razie, skuwka też jest z znakomitym stanie. Piorę go co 3-4 dni i absolutnie nic zlego się z nim nie dzieje. Oczywiście z racji tego, że wlosie jest białe nawet po jednym użyciu widać na nim, że był używany, no ale takie minusy białego włosia, więc nie będę się o to zbyt czepiać. Jestem bardzo zadowolona z tego, jak on jest zbudowany, że jest taki płaski, bo dzięki temu rozświetlacz można nałożyć bardzo precyzyjnie. Wcześniej używalam bardziej okrągłego pędzla i niestety nie był to najidealniejszy sposób aplikacji, ale od kiedy mam 114 to rozświetlenie nabrało nowego znaczenia. Oczywiście pędzel ten nadaje się do aplikacji produktu na sucho i na mokro (np z użyciem Fix + z Maca). To byl świetny zakup i cena też rozsądna, więc pozostaje mi tylko polecić.
  • 17 kwietnia 2018 o 9:03
    niezbędnik codziennego makijażu
    To już mój 15 pędzel firmy Zoeva i coś mi mówi, że nie ostatni :) natomiast ten dołączył jako ostatni do mojej kolekcji. Zacznijmy od kwestii wizualnych, mam bzika na punkcie estetyki i dlatego też zainwestowałam w pędzle Zoeva ze względu na ich przepiękną kolorystykę i wykonanie. Używanie tego pędzla to uczta dla moich oczu :) Materiały z jakich jest wykonane zarówno włosie, skuwka jak i trzonek są naprawdę dobrej jakości. Nie tylko wyglądają dobrze, ale są zarówno trwałe i nie tracą na wyglądzie wraz z wiekiem. Zoeva przykłada uwagę do detali, piękne grawery i zdobienia. Włosie jest niezwykle miękkie, sprężyste, dobrej jakości i niezwykle przyjemne dla skóry. Nie zauważyłam odkształcania się,, rozczapierzania czy wypadania włosów wraz z kolejnymi miesiącami użytkowania. Do pędzla dołączone jest ochronne silikonowe etui w którym zawsze go trzymam aby się nie niszczył. Jeśli chodzi o zastosowanie to mam ich 2. Pierwszy to oczywiście nakładanie rozświetlacza i tę funkcję spełnia doskonale. Pozwala w łatwy sposób dozować ilość produktu, kontrolować gdzie i jak ma by nałożony, daje wspaniałą precyzję na czym mi zależało. Natomiast ma jeszcze drugie fenomenalne zastosowanie, a jest nim przypudrowanie podkładu pod oczami z czym zawsze miałam problem. Jego kształt idealnie pozwala przypudrować tę delikatną i trudną strefę. Ze względu na to, że świetnie spisuje się w tych dwóch funkcjach plus dodatkowo wygląda wspaniale i ma niezwykle dobrą jakość to używam tego pędzla codziennie i urósł już on do rangi niezbędnika. Cena może wydawać się nieco wysoka jednak w 100% kupiłabym ten produkt ponownie ponieważ jestem nim zachwycona i uważam, że jest wart tej ceny. To inwestycja na lata jeśli będziemy o niego dobrze dbać.
  • 2 lutego 2018 o 8:44
    świetny
    Jeden z naprzyjemniejszych elementów zoe bag vol 3 -świetnie wykonany technicznie zarówno rączka jak i skuwka na najwyższym poziomie -elegancko wyryte napisy, przejrzyste -włosie bardzo miękkie ale również sprężyste -przez ponad 6 miesięcy użytkowania nie zgubił żadnego włoska -nie odbarwił się od produktów ani nie odkształcił -na daną chwilę nikt nie zgłaszał , że czuje drapanie, chociaż staram się nie używać go do bakingu -idealny ro rozświetlaczy w kamieniu , do płynnych troszkę za duża średnica :) -jedyny minus jaki wiedzę to jego co chwilę szybująca w górę cena- nie jest to multi pędzel do twarzy , wiec moim zdaniem powinien być nieco tańszy -sprawdzi się nawet dla osób początkujących , świetnie zaznacza potraktowany rozświetlaczem obszar twarzy :)
    Zalety:
    • wykonanie , łatwość pracy i miękkosć
    Wady:
    • jest coraz droższy z miesiąca na miesiąc
  • 30 października 2017 o 15:29
    Super jakość
    Jak wszystkie produkty tej firmy z których korzystałam do tej pory tak i ten jest świetnej jakości. Wysoka jakość wykonania, pędzel się nie niszczy, napisy się nie wycierają, skuwka nie rysuje a włosy są mięciutkie i świetnie nakładają produkt. Lubię go raczej do pudru pod oczy niż do rozświetlacza. Wszystko mi się podoba poza ceną ale za taką jakość to nie powinnam marudzić :)
  • 24 września 2017 o 13:44
    fajny
    Pedzel ten kupilam akurat do pudrowania okolic oczu, a nie do rozswietlacza, choc w tej funkcji tez sie doskonale sprawdzi. Stwierdzam jednak, ze czesciej siegam po 105 do tego celu, ale wynika to tylko z osobistych preferencji. Ten jest bardziej plaski i mniej puszysty, taka wieksza lopatka. Nie kuje, wlosie jest przyjemne. Ma fajny, unikatowy ksztalt, z delikatnym czubkiem, wiec siega do kacika oczu. Nie widze zadnej wady w tym pedzlu, po myciu nic sie z nim nie dzieje. No moze procz ceny, ktora jest dosyc wysoka, ale pedzel posluzy nam na lata.