Pędzle do twarzy

Zoeva 110 Face Shape Brush Pędzel do konturowania kształtu twarzy

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 5 czerwca 2024 o 16:18
    Długowieczny
    Ten pędzel mam już chyba 5 lat. Oczywiście zawdzięczam to delikatnemu czyszczeniu. Uwielbiam go głównie do podkładu. Ale można używać go również do bronzera na mokro czy różu a i tak jak jest czyściutki można użyć go do produktów sypki. Każdy produkt ZOEVY jest idealnie stworzony do potrzeb makijażystek. Polecam !!
    Zalety:
    • Wielofunkcyjny i trwały
    Wady:
  • 7 października 2019 o 12:18
    Wielozadaniowy
    Zwykle jest tak, że jeżeli coś jest do wszystkiego, to tak naprawdę jest do niczego. Na szczęście ta reguła w ogóle nie sprawdza się w przypadku tego pędzla. Tym pędzlem można zrobić cały makijaż twarzy... Wygląda bardzo ładnie, zresztą jak wszystkie pędzle Zoevy. Mój małżonek wziął go kiedyś do ręki i powiedział: "wygląda luksusowo, pewnie niemało kosztował". Ten pędzel pod względem wykonania i designu wyróżnia się wśród innych, tańszych marek. Jest bardzo elegancki, porządnie zrobiony. Włosie mięciutkie, nie wyłazi, nie odkształca się. Łatwy w higienie. Po umyciu trzeba mu nadać kształt, albo wspomóc się osłonką do suszenia pędzli. Suszę go w przewiewnym miejscu, w horyzontalnej pozycji. Mam go już przeszło rok, a nadal nie widać śladów zużycia - a sięgam po niego dosyć często. Zarówno trzonek, srebrna skuwka jak i włosie wyglądają niemal jak nowe, napisy się w ogóle nie powycierały. Co potrafi? Praktycznie wszystko! - mogę nim nałożyć bazę pod makijaż, - świetnie rozprowadza maseczki po skórze, - podkład nakłada mi się nim w kilka sekund, bez smug, nawet w ciężko dostępnych miejscach jest on nałożony tak, że mucha nie siada, - aplikuję nim dość często podkłady mineralne i przy mojej drobnej twarzy sprawdza się kapitalnie, szczególnie w okolicy skrzydełek nosa i oczu, - mogę się przy jego pomocy precyzyjnie przypudrować (strefa T i okolice oka), - nieraz rozprowadziłam nim korektor po twarzy, bez żadnych smug, - najlepiej jednak robi to, do czego został stworzony; nakładanie nim bronzera czy różu to bajeczka - bardzo dobrze nanosi i zarazem blenduje produkt. Wszystko wygląda mega naturalnie i elegancko, w zasadzie bez żadnego wysiłku, bo wystarczy kilka machnięć pędzlem. Równie dobrze aplikuje mi się nim rozświetlacz. Pędzel jest niewielkich rozmiarów i przy mojej drobnej twarzy sprawdza się świetnie. Dla mnie to bardzo przydatny pędzelek i rozważam zakup drugiej sztuki, bo tak naprawdę używam go non stop. Niepozorny, a jednak bardzo użyteczny. Polecam. Jest wart każdej złotówki.
  • 1 lutego 2018 o 19:44
    jest w porządku
    Jakość jak to w przypadku Zoeva wysoki poziom , rączka skuwka wszystko solidne -włosie syntetyczne barwione w kształcie dość małej kulki -jest naprawdę wszechstronny może służyć do podkładów , korektorów , bakingu , konturowania a nawet i do rozświetlacza -włosie bardzo miękkie idealnie przycięte , nie kłuje ani nie drapie -może i nie nabiera wielkiej ilości produktu , ale nie narusza struktury uprzednio nałożonych kosmetyków -chyba jedyny pędzel od którego gdzieś przepiłam osłonkę , ale mimo to po myciu w żaden sposób się nie odkształca -schnie bardzo szybko -świetna inwestycja no mały ale wariat :D
    Zalety:
    • łatwość pracy i wszechstronność
    Wady:
  • 19 grudnia 2017 o 10:31
    Fajny
    Mam drobną twarz i ten pędzel został chyba dla mnie stworzony. Większość pędzli do konturowania jest dla mnie za duża. Robią mi wielkie plamy. Muszę uważać i napracować się żeby efekt był ładny ale nie przy tym pędzelku. Jego wielkość i kształt jest bardzo wygodna w użytkowaniu przy takiej drobnej buzi jak moja. Jakość wykonania jak zawsze bardzo wysoka i klasyczny, ładny design na plus dla pędzelka.
  • 24 września 2017 o 13:23
    Dobry
    Pedzla tego uzywam do korektora pod oczami. Dla mnie nie jest za duzy do tego celu bo wtedy od razu tez rozsmarowuje korektor jako baze pod cienie na powiekach. Nie uzywam kosmetykow do konturowania na mokro, ale mysle ze w tej roli tez by sie sprawdzil. Jestem z niego zadowolona, ale nie jest to moj must-have wsrod pedzli. Na pewno oplacalo sie go kupic za 36 zl, w takiej cenie byl kiedy Zoeva dopiero wchodzila na nasz rynek, teraz w regularnej raczej nie, jedynie w zestawie. Nie jest to pedzel niezastepowalny, choc na pewno ksztalt ma dosyc unikatowy. Jak to Zoeva, co do jakosci nie moge sie do niczego przyczepic, absolutnie nic sie z nim nie dzieje po myciu.
    • Design produktu

Zobacz także inne Pędzle do twarzy