Kremy na noc

Soraya Care Control, Krem - kuracja przeciw niedoskonałościom

Soraya Care Control Krem-kuracja przeciw niedoskonałościom 50ml

• 7 listopada 2020 o 16:41
    Tandeta
    Dla mojej skory, nie robil nic specjalnego. Opakowanie ok, choc ja wole te z pompka. Zel bardzo lejacy, rzadki pieni sie ok, ale nie domywa twarzy nie zapobiega niedoskonaloscia, no nie robi nic
    Zalety:
    • Nic
    Wady:
    • Tandeta i tyle
  • 21 września 2020 o 17:34
    Nie dla mnie
    Szukając kremu na dzień zawsze szukam takiego, który sprawdzi się u cery tłustej z niewielką ilością niedoskonałości. Moja cera bardzo potrzebuje zmatowienia i w ten sam czas nawilżenia, a także redukcji niedoskonałości. Ten krem kupiłam w Hebe, wtedy jeszcze nie miałam nic z Soraya, więc chciałam przetestować produkt z tej marki. Krem znajduje się w opakowaniu o pojemności 50 ml. Ono jest bardzo proste i nie jest jakieś ładne, więc nie przyciąga uwagę. Mnie przyciągnęło tylko to co jest w środku, czyli krem, który powinien być odpowiedni dla cery tłustej. Konsystencja kremu jest ok, on jest w miarę gęsty, łatwo jest go rozprowadzić na skórze. Po nałożeniu skóra jest trochę lepka, ale dla mnie było to zaletą, ponieważ czasami używałam go pod makijaż i właśnie w tej roli się sprawdził. Zapach też jest ok, nic specjalnego. Trochę za mocny, bo czuć go przez jakiś czas po nałożeniu, ale można się przyzwyczaić. Jeżeli chodzi o działanie, to na pewno nie zauważyłam, że krem pomaga walczyć z niedoskonałościami, że zapobiega powstaniu nowych. Ale zgadzam się z producentem, że nawilża skórę i zapewnia matowość. Nawilżenie jest delikatne i przez cały dzień utrzymuje się ładny delikatny mat. Mimo tego, te efekty nie są dla mnie wystarczające, żeby kupić ten produkt ponownie. Nawet przez ostatnie tygodnie chciałam, żeby szybciej się skończył.
    Zalety:
    • Delikatnie nawilża
    • Zapewnia skórze delikatny mat przez cały dzień
    • Sprawdził się pod makijaż
    Wady:
    • Nie redukuje niedoskonałości, nie zapobiega powstaniu nowych
    • Mocny zapach
  • 29 czerwca 2020 o 23:54
    Nie do końca jak obiecuje producent.
    Krem jest lekki i delikatny na skórze. Przyjemnie się go stosuję. Nawilża i daje lekki efekt matu na skórze. To tyle. Nie zauważyłam, żeby zmniejszał on pory. Nie sprawiał, że nie doskonałości były mniej widoczne. Nie jest jakiś najgorszy, ale też nie robi tego co ma robić.
  • 29 czerwca 2020 o 18:53
    Niby do cery tłustej..
    Ale chyba nie do końca. Nie pomógł, wręcz zaszkodził, bo po kilku razach używania tego produktu, miałam wrażenie, że bardziej mnie wysypało. Kupiłam go, użyłam kilka razy, po czym leżał pół roku w kosmetyczce, próbowałam się go pozbyć, ale nikt go nie chciał, więc wylądował w śmietniku. Skład też nie zachwycał
    Zalety:
    Wady:
    • nie pomógł, a zaszkodził mojej cerze
    • skład
  • 2 maja 2020 o 19:43
    Peeling na tak ale krem odpada
    Taki sobie kremik ani nie pomógł ale też nie zaszkodził. Niedoskonalosci nie usunął, otwartych porów nie wyrównał,świecenia tez nie zlikwidował ,zapaszek taki sztuczny cytrusowy - mi nie przypadł do gustu, pod koniec zużycia musiałam rozciąć tubkę-tego też nie lubię: ( krem szybko sie wchłania ,skora jest miękka ale jakby tłusta co przy skórze z niedoskonalosciami stanowi problem. Kupiłam tez peeling z tej serii i bardzo przypadł mi do gustu. Ładnie oczyszcza skórę ale jej nie wysusza.
    Drogeria Natura

Zobacz także inne Kremy na noc