Kremy na noc

Bielenda Hydra Care, Kokos & Aloes, Nawilżający krem na dzień i na noc do cery mieszanej i tłustej

• 1 kwietnia 2025 o 16:26
    Bardzo przyjemny krem
    Isana Hydra Care Kokos & Aloes to świetny nawilżający krem do cery mieszanej i tłustej! Już po pierwszym użyciu skóra jest przyjemnie nawilżona, a jednocześnie lekka i matowa – bez uczucia tłustości. Formuła kremu jest delikatna, szybko się wchłania i nie zapycha porów, co jest dużym plusem dla skóry skłonnej do niedoskonałości. Dodatkowo aloes i kokos świetnie łagodzą podrażnienia i dają przyjemne uczucie odświeżenia. Stosuję go zarówno na dzień, jak i na noc, i za każdym razem sprawdza się idealnie. To naprawdę godny polecenia produkt w przystępnej cenie!
  • 11 listopada 2021 o 22:32
    Świetny krem
    Już dawno nie widziałam tak dobrego kosmetyku. Szkoda, że już nie jest do kupienia w normalnych sklepach i normalnej cenie. Rezygnuję z bólem serca. Błyskawicznie się wchłaniał i dobrze nawilżał. Plus za zapach. Cena niska, jak na taki dobry produkt.
    • nawilżenie
    • szybko się wchłania
  • 1 sierpnia 2021 o 8:47
    Dobry krem dla odwodnionej cery
    Krem robi bardzo dobrą robotę jeżeli chodzi o nawilżenie skóry. Bardzo dobrze się wchłania nie zostawiając po sobie lepkiego filmu. Nie zapycha skóry, a idealnie trzyma makijaż na miejscu. Skóra czuje się "napompowana wodą". Łagodził podrażnia (nawet potrądzikowe). Bardzo podobalo mi się opakownie, które było minimalistyczne, zawierało niezbędne informacje i przyciągało oko. Skład był przeciętny. Żadnych nieprzyjemnych niespodzianek, jednak nie jest to produkt dla alergików.
    Zalety:
    • Skład,
    • cena,
    • zapach,
    • wchłanianie się produktu,
    • nawilżające działanie.
  • 3 maja 2021 o 18:38
    Super
    Krem jest super wydajny, fajnie nawilżaCena jest bardzo przystępna , skromne pudełeczko lecz nie potrzeba nam nakładać tonę produktu, Po zastosowaniu skóra staje się miękka oraz delikatna w dotyku, Polecam wszystkim
  • 2 listopada 2020 o 10:32
    Przyjemne zaskoczenie dla cery mieszanej.
    Krem Bielendy Hydra Care Kokos & Aloes otrzymałam w Wizaz Mistery Box za co serdecznie dziękuję :) Byłam ogromnie zaskoczona, że otrzymałam akurat krem odpowiadający mojemu typowi cery. Nigdy wcześniej nie zwróciłam na niego uwagi i go nie używałam więc zapał korzystania z niego był jeszcze większy. Niestety jedyne co mi przeszkodziło do wykorzystania całego słoiczka to data ważności, mogłam skorzystać z niego tylko miesiąc, ponieważ datę ważności miał do końca października. Nie jest to dla mnie wadą, ponieważ już zakupiłam kolejny! Krem zapakowany był w kartonowe pudełeczko z opisem składu oraz instrukcją użytkowania i cel przeznaczenia. Sam krem to szklany słoiczek z nakrętką z ładną niebieską etykietą. Bardzo się ucieszyłam, że krem przeznaczony jest na dzień i na noc. Bardzo lubię takie kremy, ponieważ gdy jakiś mi podpasuje to już wtedy nie mieszam z innymi. Konsystencja kremu jest wodnista, lekka o przyjemnym zapachu, choć nie jest to zapach ani aloesu ani kokosa. Nie wyczuwam tych nut w kremie. Zapach nie utrzymuje się długo na skórze. Produkt aplikuje się bezproblemowo, dzięki lekkiej konsystencji łatwo się rozciera, dobrze wchłania i pozostawia lepkiej warstwy. Przez cały miesiąc testowania, mogę powiedzieć jedno ''WOW!''. Krem sprawił, że moje suche placki na cerze mieszanej zostały dobrze nawilżona, sama cera przyjemna w dotyku i wygładzona. Czułam, że moja twarz jest ujędrniona a pory ściągnięte. Czułam również, że moja strefa T wydziela mniej sebum, a do tej pory miałam problem z jej nadmiernym przetłuszczaniem. Krem ograniczył wysypanie nowych przyjaciół oraz ugasił istniejące i rozjaśnił delikatnie przebarwienia. Czytając poniższe recenzje wiem, że skład jest nie do końca ok, ale mi jak najbardziej odpowiada. Dlaczego? Dlatego, że jestem z tych osób, którzy mają problem z gliceryną :( Tutaj w składzie jest daleko, więc nie dostałam alergii. Po kremach z gliceryną wysoko w składzie moja cera kończy na czerwonej kaszce na twarzy... Nie jest to nic przyjemnego. Dla mnie ten krem jest zbawieniem, będę go używać jeszcze długo. Oznaczam go jako hit, bo już dawno żaden krem nie współpracował ze mną w tak dobry sposób. Ponadto dzięki swojej lekkiej konsystencji jest bardzo wydajny. Po aplikacji czuję przyjemne kojenie i chłodzenie skóry. Jeśli ktoś z Was ma taki sam problem jak ja z gliceryną serdecznie go polecam!
    Zalety:
    • bardzo dobrze nawilża
    • przyjemnie pachnie
    • ujędrnia
    • zwęża pory
    • nie pozostawia lepkiej warstwy
    • reguluje wydzielanie sebum
    • daleko w składzie gliceryna (dla mnie to plus)
    • wydajny
    Wady:

Zobacz także inne Kremy na noc