Kremy na noc

Kruidvat Originals, Nachtcreme Hydratenerd Vitamin E Krem na noc nawilżający z witaminą E

Sugary
    29 grudnia 2024 o 13:49
    Przyjemny krem na noc, ale bez efektu wow
    Krem na noc Kruidvat Originals z witaminą E to całkiem solidny produkt, który dobrze spełnia swoje podstawowe zadanie, choć mógłby lepiej nawilżać – przynajmniej w moim przypadku. Jego bogata konsystencja sprawdza się wieczorem, zapewniając skórze dawkę nawilżenia i delikatnej regeneracji. Po nałożeniu skóra staje się bardziej miękka, ale brakuje mi tego uczucia głębokiego odżywienia, które oczekuję od kremu na noc. Zapach kremu to zdecydowanie jego atut – delikatny, subtelny i bardzo przyjemny, co umila wieczorną pielęgnację. Produkt dobrze się wchłania, choć pozostawia lekki film na skórze, co nie każdemu może odpowiadać. Doceniam obecność witaminy E, która wspiera regenerację i działa antyoksydacyjnie. Cena kremu jest również bardzo przystępna, co czyni go dobrą opcją dla osób szukających budżetowego kosmetyku. Mimo to, nie zauważyłam efektu "wow" – krem jest poprawny, ale bez rewelacji.
    Zalety:
    • Delikatny, przyjemny zapach
    • Zawiera witaminę E o działaniu regeneracyjnym i antyoksydacyjnym
    • Przystępna cena
    • Skóra jest miękka po użyciu
    Wady:
    • Mógłby lepiej nawilżać
  • 2 czerwca 2024 o 10:45
    Nic specjalnego
    Skusiłam się na ten krem przez cenę. Ok 6/7 zł. Niestety nie robi nic na twarzy. Jest przyjemny w nakładaniu, zapach też jest okej jednak nie robi cudów. Po ok 2 tyg stosowania wyskoczyła mi kaszka, po odstawieniu go problem zniknął - problemem może być parafina wysoko w składzie.
    Zalety:
    Wady:
    • Nic nie robi
    • Parafina wysoko w składzie - może powodować wysyp, kaszkę
  • 10 maja 2023 o 8:43
    Nie ma się do czego przyczepić
    Krem wzięłam z ciekawości, bo za duże opakowanie cena jest bardzo kusząca, więc nawet jeśli okazałby się niewypałem, kilka złotych nie będzie bolało. Krem zamknięty w ciemnym, szklanym opakowaniu, utrzymanym w stylu innych opakowań marki. Informacja o przeznaczeniu na noc jest napisana małymi literkami, więc trzeba chwilkę poszukać na półce odpowiedniej wersji. Po otworzeniu od razy widać że opakowanie mimo dużych rozmiarów, jest wypełnione praktycznie całe kremem, więc nie ma tu mowy o nabieraniu klienta. Zapach przypomnial mi czasy dzieciństwa. Nie wiem dokładnie co mi przypomina ale zawsze podczas aplikacji mam miłe wspomnienia. Konsystencja kremu jest dość gęsta, zbita ale dobrze się rozprowadza, szybko wchłania. Nie zapycha porów, nie powoduje wyprysków. Rano, tuż po przepudzeniu, twarz wygląda promiennie, zdrowo, widać że otrzymała odpowiedni zastrzyk składników odżywczych. To już moje drugie odkrycie tej firmy, jestem w szoku że za tak niską cenę można mieć produkty tak dobrej jakości. Coraz bardziej przekonują mnie kosmetyki tej marki I z chęcią sięgnę po kolejne warianty.
    Zalety:
    • Szklane opakowanie
    • Działanie
  • 18 kwietnia 2023 o 16:36
    Bardzo fajny krem
    Polecam z czystym sumienie bardzo fajny i wydajny krem. Nie podrażnią, nie uczula , nawilża i ogólnie spełnia oczekiwania. Treściwy i nawilżający bardzo wydajny.
    Zalety:
    • Wydajność, nawilżanie
    Wady:
    • Nie zauwazylam
    Excel
    22 września 2022 o 12:18
    Słoiczek radości drogie Panie!
    Tak jest! Jest wydajnie i tanio (kilka złotych w Rossmanie na promocji). Jest dobre wchłanianie (mimo tłustej cery). Jest fajnie nawilżona buzia. Jest delikatny, piękny zapach (chłopak aż chce całować po buzi <3). Brak wysypu niedoskonałości (mam tendencję do zapychania się produktami, tutaj o dziwo nie zapycha, mimo że tłuściutki).

Zobacz także inne Kremy na noc