Emulsje, esencje i boostery

Babor Hydra Plus, Aktiv Fluids Ampułki o działaniu nawilżającym

• 2 października 2022 o 13:03
    Produkt warty swojej ceny
    Świetnie pasuję do cery tłustej. Natychmiastowe nawilżenie, cera jest napięta, promienna, aksamitna. Świetnie się rozprowadza, wchłania poniżej 5 min. Dobrze się sprawdza w przypadku osoby żyjącej w stresie (szara skóra, nierównomierny koloryt), ponieważ rozjaśnia twarz. Wyraźny efekt po 1 ampułce. Zostawia nietłusty film, który lekko ściąga skórę. Wymaga lekkiego pudrowania. Ampułki starcza na dwa razy.
    Zalety:
    • Natychmiastowe nawilżenie
    • Rozjaśnia twarz
    Wady:
    MdM
    14 kwietnia 2019 o 13:41
    boskie
    Dostalam opakowanie tych ampulek na urodziny. Poniewaz wiem, ze do najtanszych nie naleza od razu pomyslalam, ze tesciowa niepotrzebnie sie wykosztowala, a ja przeciez takiej formy nawilzania twarzy nie lubie (poza tym w nawilzenie takimi ampulkami nawet za bardzo nie wierzylam). Ale raz kozie smierc, kilka tygodni po urodzinach postanowilam wyprobowac. I... te ampulki dzialaja cuda! OPAKOWANIE & NAKLADANIE Opakowanie zawiera 7 malych szklanych ampulek, ktore otwiera sie dokladnie tak samo jak leki w ampulkach. Zawartosci w jednej ampulce bylo dla mnie dosyc sporo jak na jednorazowe uzycie na twarz. Plyn zamkniety w ampulce jest rzadki jak woda, wiec zamiast nakladac na dlon (tak radzi producent na opakowaniu) od razu wylalam sobie troszke na jeden policzek, roztarlam palcami, potem na drugi, roztarlam, potem czolo itd. Tak naprawde jedna ampulka (chyba ze sie uzywa tez na szyje i dekolt) wystarczy na 2-3 uzycia (za pierwszym razem tego nie wiedzialam i wylalam cala na twarz, wiec wszystko zaczelo sciekac i ledwo zdolalam opanowac potop). DZIALANIE One po prostu dzialaja cuda. Nie wierze, ze to pisze. Ja w takie glupoty z reguly nie wierze, ale ta magiczna "woda" zamknieta w ampulce naprawde doglebnie nawilza skore. Nakladam je na noc, po kremie pod oczy, zamiast serum, kremu czy czegokolwiek. Dla mnie byloby to po prostu za duzo, poniewaz ampulki mocno nawilzaja skore. Rano buzia jest miekka, gladka, promienna. Jestem zachwycona. Mimo, ze twarz jest bezposrednio po uzyciu po prostu mokra, bardzo szybko sie wchlania. PODSUMOWANIE Naprawde swietny produkt. Szkoda, ze troszke drogi. Jedno opakowanie kosztuje 20 EUR i zawiera zaledwie 7 ampulek. Czy warto wydac te pieniadze niech kazdy oceni sam. Ale jakosciowo sa na 5. Nie moge im NIC zarzucic.
  • 27 marca 2019 o 23:16
    Idealne działanie dla odwodnionej skóry
    Borykalam się z problemem suchej skóry od kilku lat. Używając ampułki Hydra plus(systematycznie) doprowadziłam twarz do stanu w którym moja twarz nigdy nie była. Skóra jest nawodniona, nawilżona i przede wszystkim wygląda zdrowo
    Lauriii
    18 sierpnia 2018 o 17:49
    OK
    Coz ampułki dostałam w prezencie, byłam bardzo ciekawa ich działania, ponieważ te do skory tłustej sprawdziły sie idealnie. Mimo ze mam skore tlusta z pakietem pryszczy i zaskórników to od czasu do czasu moja skora potrzebuje nawilżenia. I sprawdzają sie dobrze, skora nabiera blasku i znikają przesuszone partie. Ampułka wystarcza na cala twarz szyje i trochę dekoltu. U mnie nie było az takiego efektu ponieważ nie mam suchej skory, ale uważam ze na innych byl by lepsze efekt.