Rozświetlacze

Becca Cosmetics Shimmering Skin Perfector Liquid Rozświetlacz w płynie

• 14 listopada 2023 o 16:49
    Droga tragedia!
    Rozświetlacz kupiłam w świątecznym zestawie w miniaturowej wersji. Wszędzie słyszałam rewelacyjne opinie na jego temat. W końcu się skusiłam. Produkt jest w zapakowany w bardzo ładne opakowanie, które jest porządnie wykonane. Czuć, że nie jest to tani plastik. Opakowanie jest wyposażone w malutki aplikator, jak do błyszczyka, którym moim zdaniem średnio aplikuje się ten produkt i sprawia, że jest niehigieniczny. Sam odcień bardzo ładny, ale moim zdaniem dla ciemniejszych karnacji, a nie dla bladziochów. Baza rozświetlacza na mojej skórze wygląda wręcz pomarańczowo. Żebym mogła go używać musiałam być bardzo mocno wykonturowana. Błysk bardzo ładny, bez widocznych drobinek. Rozświetlacz daje efekt pięknej tafli. Sam produkt nie wiadomo jak nakładać. Na przypudrowaną twarz nie ma opcji, ponieważ od razu podkład się waży w tym miejscu i robi się efekt ciastka. Na mokro przy gąbeczce i pędzelku znika. Sprawdza się jedynie przy nakładaniu palcami. Trwałość, jak za tak drogi produkt- jest tragiczna. Rozświetlacz magicznie znika już po paru godzinach. Podsumowując, szkoda pieniędzy. Bardzo żałuję, że skusiłam się na ten produkt. Nie polecam.
    Zalety:
    • piękna tafla
    Wady:
    • słaba trwałość
    • wysoka cena
    • ciężko się nakłada
    • u bladych osób wręcz pomarańczowy
    U konsultantki
  • 23 października 2018 o 18:36
    Dla mnie produkt bezsens...
    ...dlaczego? A dlatego: Gdy nałożymy go na przypudrowany makijaż, to ten nam się zważy... Gdy nałożymy go na podkład i potem przypudrujemy, to go nie widać (kłaść 10 warstw rozświetlacza tylko po to żeby go użyć, to bezsens). Gdy się nie malujemy, to po co nakładać rozświetlacz? :D Ten kosmetyk, jak i wszystkie płynne produkty rozświetlające, różowiące i brązujące, to po prostu pomyłka... No chyba, że ktoś naprawdę ma dealną cerę i chce się tylko rozświetlić, ale i wtedy nie sądze, żeby mogło to dobrze wyglądać. Kupiłam, użyłam, sprawdziłam, wyrzuciłam. :D Oczywiście żartuję. Produkt zmienił zwyczajnie właścicielkę. ;) Na szczęście kupiłam zestaw miniatur, bo jakoś tak podświadonie czułam, że nasza przygoda tak może się skończyć i nie pomyliłam się. Nie polubiliśmy się. Nie polecam.
    Zalety:
    • ładny kolor,
    • wydajność,
    • dobra pigmentacja.
    Wady:
    • cena,
    • bezsensowne dokładanie warstw w makijażu.
  • 2 sierpnia 2018 o 19:05
    Świetny
    Jest to na prawdę rewelacyjny rozświetlacz. Nie ma żadnych drobinek, daje taki efekt tafli. Nie jest to sztuczne ani tandetne. Małe opakowanie i dosyć drogi ale sądzę że warto!
    Zalety:
    • Pięknie rozświetla
    Wady:
    • mało produktu za wysoką cenę
    Ciapna
    3 czerwca 2018 o 17:10
    średni efekt
    Oceniam miniaturę w odcieniu Opal. Starczyła na 6 miesięcy nieregularnego używania. To całkiem niezły czas zważywszy, że to płynny kosmetyk. Mam tłustą skórę i ten rozświetlacz nie utrzymuje się długo. Próbowałam na różne sposoby i stanęło na tym, że używam go pod rozświetlacz w pudrze. Wtedy ładnie podbija odcień trwalszego produktu. Sam w sobie ma ładny kolor, jest delikatny i nie zapycha porów. Miałam obawy, że może pogorszyć stan cery, ale nic takiego nie miało miejsca. Nie kupiłabym go w pełnowymiarowym opakowaniu, bo efekt nie jest długotrwały i nie jakiś super niezwykły na skórze. Do tego wysoka cena.
  • 29 maja 2018 o 11:45
    Nawilża i rozświetla - efekt wypoczętej skóry
    Uwielbiam ten rozświetlacz - oprócz efektu pięknej tafli, dodatkowo nawilża i nie wygląda tandetnie. + rozświetla + nawilża + efekt zdrowej, wypoczętej skóry + nie ma tandetnych drobinek brokatu + mega wydajny + dostępny w mniejszej wersji - polecam ją, jest urocza, kompaktowa, a i tak starczy na lata :) + nie zapycha + lekki, acz nawilżający + zawsze jak go używam ktoś pyta mnie, co robię, że mam taki piękny glow i taflę :) Polecam! Warto czasami kupić jeden a dobry.