Rozświetlacze

Guerlain Meteorites Perles de Poudre Revelatrices de Lumiere [Light Revealing Pearls of Powder] Puder rozświetlający w kulkach

Sephora
Guerlain - Météorites - Rozświetlające Pudrowe Perełki - Meteorites Pearl Powder 3 Warm - Dla Kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 143 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 marca 2025 o 8:34
    Drogi, ale bardzo dobry
    Guerlain Météorites w odcieniu 03 Medium to absolutny must-have w mojej kosmetyczce. Nie jest to zwykły puder – to prawdziwa magia w kulkach! Od momentu, gdy pierwszy raz nałożyłam go na twarz, wiedziałam, że będzie to długotrwała miłość. Przede wszystkim uwielbiam jego subtelny efekt rozświetlenia. Nie jest to nachalny blask ani brokatowy połysk, tylko delikatna, luksusowa poświata, która sprawia, że skóra wygląda zdrowo i promiennie. Dzięki połączeniu beżowych, brzoskwiniowych i szampańskich kulek cera staje się wyrównana, a jej koloryt wygląda świeżo i naturalnie. Kolejnym ogromnym plusem jest konsystencja – kulki są miękkie i łatwo nabierają się na pędzel, co sprawia, że aplikacja jest przyjemnością. Nie ma mowy o pudrowej masce czy nadmiernym matowieniu – skóra wygląda jak po delikatnym filtrowaniu w najlepszym świetle. No i ten zapach… Delikatna woń fiołków to prawdziwa przyjemność przy codziennej aplikacji. Opakowanie? Jak zawsze w przypadku Guerlain – luksusowe i eleganckie, aż chce się je trzymać na toaletce. Météorites to kosmetyk, który nie tylko upiększa cerę, ale też poprawia nastrój! Efekt zdrowej, świetlistej skóry bez nadmiernego błysku, sprawia, że ten puder będzie strzałem w dziesiątkę. Minusem jest tylko cena, ale do przełknięcia raz na rok.
    W perfumerii
  • 2 stycznia 2025 o 15:23
    Małe kuleczki, wielkie efekty
    Te perełki to dla mnie totalna magia w makijażu! Guerlain Météorites nie tylko pięknie wyglądają na toaletce (przyznaję – uwielbiam to luksusowe pudełko), ale przede wszystkim cudownie rozświetlają skórę. Efekt? Delikatny, naturalny glow. Używam ich na całą twarz jako puder wykończeniowy albo lekko muskam policzki, żeby dodać im blasku. Drobinki są subtelne, więc nie ma mowy o dyskotekowej kuli – to raczej efekt zdrowej, świeżej cery. Uwielbiam to, jak pachną – lekko fiołkowo, bardzo elegancko. No i są mega wydajne! Mam je już od dłuższego czasu, a wciąż wyglądają jak nowe.
  • 11 czerwca 2024 o 13:20
    Świetny produkt
    Puder w kulkach Meteorites to kultowy produkt marki Guerlain. Moim ulubionym kolorem pudru w kulkach jest Nr 02 Clair, ponieważ jest neutralny. Kolory pudrowych kuleczek w tym pudrze są tak dobrane, by korygować niedoskonałości, wyrównać koloryt skóry i subtelnie ją rozświetlić. Formuła pudrowych kuleczek zapewnia po ich zaaplikowaniu utrwalenie makijażu, wygładzenie skóry oraz matową i promienną skórę na wiele godzin. Skóra po aplikacji pudru na twarz nadaje jej promienny, świeży wygląd. Według mnie jest idealnym wykończeniem makijażu. Co ważne puder w kulkach jest niesamowicie wydajny a zapach produktu jest subtelny. Opakowanie produktu jest wyjątkowo eleganckie. Cena produktu jest wysoka, ale adekwatna do jakości, uzyskiwanych efektów oraz wydajności.
    Zalety:
    • koryguje niedoskonałości
    • rozświetla skórę
    • utrwala makijaż
    • wydajny
    • eleganckie opakowanie
  • 14 marca 2024 o 9:57
    Ma w sobie kuleczki z drobinkami.
    Puder lekki z małymi drobinkami dobrze wykańcza makijaż, daje delikatne rozświetlenie na twarzy, jest bardzo wydajny i ekonomiczny, zmieści się do każdej torebki. Puder ładnie zmiękcza rysy twarzy, zbudowany jest z kilku kolorów kuleczek.
    Kas95
    17 stycznia 2024 o 15:44
    Cudowne wygładzenie
    To już moje drugie opakowanie. Cudownie rozświetla skórę. Zmiękcza ja przez co wygląda świeżo i naturalnie. Ten produkt nie ma swojego zamiennika. Używam różnych pudrów rozświetlających ale nie udało mi się nimi uzyskać takiego efektu