WIZAŻ logo

7 hitów!

allegro
Bodyland.pl

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
Nasi użytkownicy zostawili 41 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
    13 sierpnia 2026 o 11:03
    puder do twarzy ze świecącymi drobinkami ✨
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW marketplace Allegro, Amazon
    kupiłam go z czystej ciekawości, ponieważ uwielbiam jak coś się błyszczy, choć oczywiście jeśli chodzi o twarz to bez zbytniej przesady. Ten produkt daje właśnie taki efekt, o jakim marzyłam. Mieni się delikatnie drobinkami brokatu, a dodatkowo matuje skórę. Mam z nim jednak mały problem, jeśli chodzi o trwałość w ciągu dnia. U mnie po około 5 godzinach cały puder razem z podkładem pod spodem po prostu starł mi się z nosa, a reszta twarzy zaczęła się już trochę mocniej rozświetlać i wyświecać. Cała strefa T po tym czasie już świeciła się tak jak przed użyciem pudru. Mimo wszystko uważam, że ogólnie ten produkt jest całkiem w porządku.
    Zalety:
    • efekt
    • design
    • drobinki brokatu
    • matowe wykończenie
    • niska cena
    Wady:
    • trwałość
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    30 czerwca 2026 o 18:01
    Dla mnie super
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Puder bardzo ładnie rozświetla twarz i nadaje jej blasku bez pozostawiania brokatu tak jak zapewniał producent. Puder jest w ładnym, zielonym opakowaniu, które jest dość trwałe. Puder jest sypki w kolorze różowym, który jednak nie sprawia, że kolor podkładu lub skóry zmienia się. Produkt również przepięknie pachnie. Polecam :)
    Zalety:
    • nie zmienia koloru makijażu
    • daje efekt pięknego rozświetlenia
    • trwałe opakowanie
  • 19 czerwca 2026 o 13:25
    To nie jest zachwycający produkt
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Używałam tego pudru jakiś czas temu, zużyłam jedno opakowanie. Puder jest dość mocno zmielony, posiada złote drobinki i jest w kolorze lekko różowym. Pierwszy jego minus to właśnie kolor. Niestety przy mojej jasnej karnacji zauważyłam, że dość mocno przyciemnia podkład. Dodatkowo te złote drobinki są na tyle duże, że na twarzy wygląda to jakbym obsypała się brokatem. Są naprawdę widoczne. Drugim minusem jest jego trwałość. Niestety nie utrzymywał mi makijażu w ryzach zbyt długo. I ostatnim dla mnie jego minusem jest jego zapach. Tak jak lubię zapach kosmetyków Bourjois, np. w kultowych różach do policzków, czy w podkładzie Healthy Mix, tak tutaj zapach jest duszący i długo się utrzymuje. Szkoda, że mi nie podpasowal, bo wiązałam z nim ogromne nadzieje.
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    26 kwietnia 2026 o 18:14
    Odpowiednik Guerlain
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Opakowanie tego pudru to prawdziwe dzieło sztuki! A zawartość jest równie luksusowa ✨ Czytałam, że ten puder jest odpowiednikiem produktu od Guerlain — nie mogę tego porównać, ale jestem w 100% zadowolona! Na początku bałam się, jak będzie wyglądał na mojej cerze mieszanej, bo w strefie T i tak mam skłonność do świecenia, ale efekt okazał się świetny. Daje satynowe wykończenie i piękny blask dzięki drobnemu shimmerowi. Przyjemnie pachnie i jest bardzo wygodny w użyciu. Mega produkt! Zużyłam już kilka opakowań i na pewno kupię kolejne 💛
    Zalety:
    • eleganckie opakowanie
    • efekt promiennej cery
  • 23 lutego 2026 o 21:46
    Zadowolona!
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Hej dziewczyny, zaczynam 2 opakowanie. Jestem mega zadowolona z efektu wow na mojej skórze. Jest po prostu kozak! Nadaje nieskazitelny i delikatny połysk skórze dzięki czemu wykonczenie makijażu jest moim konikiem 😍 promienny wygląd to jest to

szukaj