Eyelinery

NYX Professional Makeup Vivid Brights, Liner Kolorowy eyelinery w pędzelku

Stara wersja produktu

• 1 października 2020 o 22:48
    Ojoi
    Bardzo lubię marke nyx, bo fajne produkty W przystępnych cenach oraz stała się dobrze dostępną marką drogeryjną. Lubię też kolorowe kreski dlatego ucieszyłam się jak zobaczyłam ten produkt kropka Miały pięknie nasycone kolory szeroki wybór. Dodatkowo pędzelek był bardzo długi i precyzyjny Dzięki czemu można było wyczarować najbardziej szalone kreski. Jednak okazało się że formuła samego produktu jest to tyłeczka. Jeżeli chcieliśmy uchwycić na fotografii kosmetyk Trzeba to było zrobić w ciągu minuty od jego nałożenia dość po prostu zaczął się zaraz kruszyć. Został z nami na oku do końca dnia ale był cały pokruszony, popękany i wyglądający po prostu brzydko Kroko za szczęście nie kosztował fortuny jednak oczekiwałam dużo więcej nawet za to 25 zł. produkt po prostu nie wyszedł.
    U konsultantki
  • 6 maja 2020 o 19:01
    Dla odważnych
    Posiadam eyeliner w odcieniu neonowej czerwieni. Teraz takie odcienie są na topie! Kolorek jest odważny, ale uwielbiam malować się w takich barwach :-) Pędzelek jest cienki, można nim namalować idealną kreskę, co mnie bardzo zadowala. Eyeliner nie pęka, jest trwały i przede wszystkim nie rozmazuje się na powiece. Polecam dla osób, które nie boją się odważnych makijaży
    Zalety:
    • neonowy odcień czerwieni, który jest modny
    • cienki pędzelek, którym maluje się wygodnie kreskę na powiece
  • 5 marca 2019 o 20:29
    Bardzo dobry eyeliner
    Posiadam 3 kolory: kobaltowy (takiego szukałam jakiś czas i jest idealny!), zielony i czerwony. Wszystkie sprawują mi się bardzo dobrze. Nakłada się je wygodnie – z początku bałam się ultra długiego pędzelka i rączki i szło mi to dość topornie, ale gdy nauczyłam się nimi operować, kreski za pomocą tych linerów zajmują mi krócej niż z moim klasycznym czarnym Eveline. Nie zauważyłam problemów z kruszeniem się, ale to może dlatego, że daję jedną cienką warstwę, która ma porządne krycie i wystarcza. Polecam ten sposób. Nic mi także nie barwi powiek. Mój czerwony miał trochę rozczapierzony pędzelek, ale wystarczyło go wyczyścić i obciąć nożyczkami odstający włosek – działa po tej operacji jak marzenie :)
    Zalety:
    • śliczne kolory,
    • jedna warstwa dobrze kryje,
    • trwałość (na spokojnie 12-13 h, nic mi się nie kruszy ani nie rozmazuje, mimo iż mam naturalnie tłuste powieki),
    • łatwo się zmywa,
    • wygodna i szybka aplikacja,
    • przystępna cena i łatwa dostępność w drogeriach internetowych.
    Wady:
    • niewielka pojemność,
    • okazjonalnie może się trafić rozczapierzony pędzelek, ale da się to łatwo naprawić i normalnie używać kosmetyku.
    Aumini
    13 lutego 2019 o 14:15
    taki trochę meh
    Fajne na pewno są kolory oraz dość cienki i precyzyjny pędzelek . Szkoda, że eyeliner się kruszy i jest dość niekomfortowy w noszeniu, bo robi twardą skorupkę na powiece. Nie znam innych lepszych I kolorowych eyelinerów, więc jeśli chcę kolorową kreskę sięgam po nyxa.
    Zalety:
    • kolory
    • aplikator
    Wady:
    • kruszy się
  • 18 listopada 2018 o 14:18
    Bardzo go lubię
    Wbrew opiniom jakie tu znalazłam skusiłam się na zakup tego linera w kolorze kobaltowym i nie żałuję. Liner ma bardzo fajną kremową konsystencję i dobrze wyprofilowany cieniutki pędzelek dzięki czemu łatwo się go nakłada i tworzy cienką kreskę. Wystarczy jedno pociągnięcie i gotowe, nie trzeba nic poprawiać bo kolor jest intensywny i dobrze pokrywa - nie robią się prześwity, które trzeba ponownie pomalować. Szybko schnie i się nie kruszy - u mnie trzyma się cały dzień bezproblemowo. Dobrze napigmentowany, odcień jest żywy i idealnie dopełnia codzienny makijaż. Najlepiej zmywać go tonikiem do makijażu wodoodpornego. Mam jedno opakowanie od 3 miesięcy i nie zaschnął ani nie porobiły się w nim grudy.
    Zalety:
    • trwały
    • intensywny kolor
    • nie kruszy się
    • brak grudek
    • wydajny - wystarczy jedna cienka warstwa i nie robią się prześwity
    • dobrze się zmywa
    • odpowiednia grubość pędzelka
    • nie zasycha w opakowaniu
    • po nałożeniu szybko wysycha
    Wady:
    • Jak dla mnie ten produkt nie posiada żadnych wad :)