Przyspieszacze do opalania

Dax Cosmetics
Dax Sun Przyspieszacz opalania do twarzy i ciała TURBO GOLD

• 24 czerwca 2021 o 19:31
    Bez szału
    Krem fajnie nawilża, dobrze się rozprowadza, ładnie pachnie. Generalnie bardzo przyjemnie się go używa. Może nieco przyśpiesza opalanie, ale nie jest to efekt WOW. Skóra szybciej brązowieje, nie robi się czerwona po ekspozycji na słońce. Fajny produkt, ale na pewno nie jest w moim odczuciu 'turbo' ;)
    domkep
    2 września 2020 o 6:22
    Dobry
    Turbo Gold kupiłam ponieważ potrzebowała produktu, który nadmiernie nie natłuszczy skóry. Sprawdził się choć wow nie było. Przyjemnie pachnie, dobrze się rozprowadza na skórze. Nie natłuszcza a nawilża i odżywia skórę. Efektów w mojej ocenie spektakularnych nie daje, lekko przyśpiesza opalanie, natomiast ładnie odżywia skórę. Trochę się klei.
    Zalety:
    • Odżywia skórę.
    Wady:
    • Słabo przyśpiesza opalanie.
    Drogeria Super-Pharm
  • 1 września 2020 o 22:13
    Hit tych wakacji - pierwsza taka opalenizna
    To nie żart! Pierwszy raz w życiu jestem tak pięknie opalona. Przyznam, skusiło mnie słowo turbo, ale on jest po prostu świetny. Nie wiem jakim cudem, ale działa. Opalałam się w tym roku max 12 razy, a jestem cała brązowa, co jest rzadkie, bo najczęściej opalam się na czerwono lub pozostaje blada, Producent zrobił dobrą robotę. Wcierałam go na całe ciało przed opalaniem i w trakcie 1-2 razy. Jest bardzo przyjemny dla skóry, nie lepi się. Jest bardzo lekki i pachnie pięknie jak balsam do ciała. Dla mnie mistrzostwo.
    Zalety:
    • Ułatwienie opalania o 100000%
    • Przepiękna opalenizna po kilku użyciach
    • Jest lekki, nie lepi się, wchłania się szybko
    • Pięknie pachnie
    • Opakowanie jak najbardziej w porządku
    • Wydajność - używałam go calutkie lato, a zostało mi pół opakowania.
  • 23 sierpnia 2020 o 8:46
    Robi dokładnie to, czego można od niego oczekiwać!
    Moja skóra do opalania za bardzo się nie nadaje - bardzo ciężko złapać jej promienie słoneczne, a zazwyczaj jeśli już je złapie, to stanie się bardziej czerwona niż brązowa. No cóż, taki już mój urok, tylko problem polega na tym, że ja bardzo lubię być opalona - bardziej się sobie wtedy podobam. Dlatego też zmuszona jestem korzystac z różnych specyfików typu balsam brązujący czy przyspieszacz opalania, żeby chociaż trochę przyciemnic odcień mojej bladej skóry. Ten przyspieszacz to kolejny produkt w moim arsenale do opalania. Co prawda mój ma 200ml i opakowanie wygląda nieco inaczej (patrz zdjęcie), ale po porównaniu składu i opisu stwierdzam, że to ten sam produkt. Za opakowanie 200ml zapłaciłam na promocji 15.99zl. Zdecydowanie bardziej wolę takie opakowanie z atomizerem niż klasyczną tube do wyciskania kremu. Taki "psikacz" jest po prostu bardziej wygodny, praktyczny, wydajny. Przyspieszacz ten, mimo opakowania, nie jest sprayem tylko ma bardziej postać balsamu, co również uważam za plus - po prostu preferuje takie produkty. Pachnie bardzo ładnie, kremowo-karmelowo i łatwo się rozprowadza. Co ważne - w porównaniu do wielu takich produktów do opalania - nie jest ani trochę tłusty! Nie brudzi ubrań, nie robi na nich tłustych plam, na skórze jest praktycznie niewidoczny. Ponadto, świetnie nawilża skórę i pozostawia ja miękka! Co do efektów - z tym przyspieszaczem wystarcza mi 2-3 godziny na słońcu i można już śmiało zauważyć, że robię się coraz bardziej brązowa. I zaznaczam, że skóra staje się NAPRAWDĘ brązowa, a nie czerwona. Promienie słoneczne jakby jakimś cudem bardziej "łapią się" ciała, skóra wyraźnie się nagrzewa. Opalenizna, chociaż wykonana w ekspresowym tempie, zostaje ze mną na dłużej niż w przypadku innych produktów do opalania. Podobnie działa na moim bladym z natury chłopaku (blondyn) - zamiast w czerwonego raka zamienia się w opalonego, brązowego przystojniaka!
    Zalety:
    • Skutecznie przyspiesza proces opalania
    • Wydłuża trwałość opalenizny
    • Ładnie pachnie (karmelem!)
    • Wygodna, nietlusta formuła
    • Łatwa aplikacja
    sajka32
    23 czerwca 2020 o 21:15
    przysieszacz opalania
    Kupiłam całkiem przypadkowo i okazał się całkiem fajny. Przyspiesza opalanie i ma całkiem fajny zapach. Po użyciu widać że słońce szybciej opala i skóra ma fajny kolor. Cena też jest ok wiec super.
    Zalety:
    • ładnie opala
    • przystępna cena
    • fajny zapach
    Wady:

Zobacz także inne Przyspieszacze do opalania